Akcie: pěkné ukazatele

Většina makroekonomických ukazatelů USA vykázala příznivé hodnoty - výstavba nových domů dosáhla rekordních úrovní, průmyslová výroba rostla více, než se čekalo a spotřebitelské ceny mírně klesly. Po obchodování se evropské burzy dostaly blízko svým tříletým maximům.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 4 komentářů)

21. 6. 2005 13:54 | Walang ako dentista

Jeden doktor University Karlovy si myslí , ze americká inflace se pohybuje mezi 2% a 10% a ze dnes je 2% a pak zacne inflace stoupat a akcie neporostou. Ale kolektiv analytiku , který vede Harry S. Dent junior si myslí , ze inflace se nechá predpovedet na 20 let dopredu a ze ted nepujde inflace nahoru ale naopak jeste hloubeji a bude to deflace a nejhorsi deflace a nejvetsí nezamestnanost v USA kolem roku 2018. A proto akcie prej porostou ode dneska az do roku 2010 a roku 2010 prijde tak velikej krach , jakej jsme jeste nevideli. K prectení v knize "Der Jahrhundert Boom" - "Harry S. Dent" junior - ISBN: 3938350008 , vyslo v kvetnu 2005 nemecky a predtím samozrejme i anglicky. Za 28 euro v Reichu. 430 stran. Dnes jsou prej splneny vsechny podmínky pro vytvorení dalsí bubliny jeste vetsí nez 1999/2000. A z amerických domácností mely akcie 1928 jen 3% , 1930 10% , 1989 32% , 1998 52% a 2010 uz asi 74% amerických domácností muze míti akcie. Tedy zájem o akcie stále poroste , vzdyt si kazdý v internetu muze grafy akcii a indikatory a bilance podniku prohlednout a uz neni nutno investovat tak slepe , jako kdyz internet jeste nebyl. Nejvetsí chance vydelat s akciemi se vidí u akcií nejvetsích firem z oboru technologie , finance , biotechnologie , zdravotní péce. Mne postací akcie elektronika a finance. Mne se vubec nechce kupovat akcie od biotech a zdraví jako Amgen , Pfizer , Abbott , Johnson & Johnson , Pocter & Gamble.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 6. 2005 9:59

"Pěkné ukazatele" No nevím, když se dívám na vývoj NASDAQ-100 Index Tracking Stock (QQQQ) a vývoj za poslední měsíc, moc se mi to nelíbí! :))) http://quotes.nasdaq.com/quote.dll?mode=basics&kind=&timeframe=1m&intraday=off&charttype=candlestick&splits=off&earnings=off&movingaverage=None&lowerstudy=volume&comparison=off&index=&symbol=QQQQ&symbol=XLE&symbol=SPIR&symbol=&symbol=&symbol=&symbol=&symbol=&symbol=&symbol=&FormType=&mkttype=&pathname=&page=charting&selected=QQQQ

--------------- Igor Foltyn http://usakcie.com
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 6. 2005 12:54 | Síájej

Podnikatel a tunelár a miliardár Radovan Krejcír ( 36 ) pri kontrole 20.6.2005 jeho vily v Cernosicích u Prahy 30-ti policajty uprchl okénkem ze záchodu. Divná vec , ze nestáli policajti taky venku. Ve vile byly nalezeny milirdy korun. Soudruhovi se prisuzuje tunelování na Ostravsku a príprava vrazdy. Co takhle podnikatel a milirdár Petr Kellner od PPF a Ceské pojistovny ? Pri jeho kontrole ve vile ve Vraném nad Vltavou , jestli by taky utekl okénkem ze záchodu ? http://www.ceskenoviny.cz/asc/index_view.php?id=135013
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 6. 2005 3:39 | Efbíáj

Internet je plnej lzí. Ale nekteré ty lzi jsou pravda. Jedna internetová stránka povídá , ze starej madarskej zid George Soros pomáhal významne pri podvodné zlocinné ruské privatizaci. Prej byly v Rusku pri velkejch podnicích zalozeny dobrocinné fondy , Soros pro ty fondy sehnal v USA peníze a pak chéfové tech velkejch ruskejch podniku = zidi nebo komunisti a dnes miliardári koupili za ty peníze z tech dobrocinnejch fondu akcie tech podniku , kde chefovali , sami pro sebe. A nic na dobrocciné skutky.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Libuše Šmuclerová

ředitelka Ringier Axel Springer

Tomáš Karpíšek

restauratér a podnikatel, Ambiente

Libuše Šmuclerová
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Tomáš Karpíšek
ÚSPĚŠNOST
50,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services