Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Zde najdete jednoduchý návod. Děkujeme.

| | 19. 6. 2001 | 9 komentářů
Máte doma málo času a přesto si chcete dát něco teplého? Pokud ano, čtěte dále. V našem putování po cenových akcích vám dnes nabízíme exkurzi do světa mražených hotových jídel.

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

20. 6. 2001 19:16, Katerinka

Kdyz chci doma (u rodicu) udelat radost, tak upecu "americkou" pizzu a o tom kolik dobrot na teste a jak tenke (tluste) testo bude rozhoduju ja. A mimochodem fakt nejsem "tlustoch" vazim asi 53 kg na 175 cm a tenhle druh pizzy mam docela rada.
P.S.:rodice taky nejsou tloustici :-)

Reagovat

 

+2
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (FekarZ 19. 06. 2001 11:08)

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

27. 7. 2001 18:08, mjrVB

Co to je za nesmysl: pizza+těstoviny+špenát ?
Podle mě na tloušťce těsta nezáleží. Důležitý je SÝR. Ty mražené (a často i v picerii) jsou hnusné, protože tam není skoro žádný sýr.

Reagovat

 

-2
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (Kuchar 19. 06. 2001 13:33)

Další příspěvky v diskuzi (9 komentářů)

19. 6. 2001 11:08 | FekarZ

Chuťově je určitě lepší italská pizza s tenkou vrstvou těsta a bohatě doplněná ostatními surovinami. Americká kopa těsta je dobrá akorát pro tlusťochy, kteří se chtějí pořádně zaplácnout.
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

-1
Líbí
Nelíbí

19. 6. 2001 13:33 | Kuchar

Muzou Penize.cz napsat obcas par receptu na upravu testovin? Treba pizza se spenatem?
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

-1
Líbí
Nelíbí

19. 6. 2001 14:18 | FekarZ

Lasagne po arabsku: Suroviny: 400g lasaní nebo širokých nudlí, 200g pórku, 250g hlívy ústřičné, 1 lžíce oleje, 50g slaniny, 850ml rajčat, sůl, pepř, tabasco Příprava: Pórek nakrájíme na kolečka. Hlívu pokrájíme na meší kousky, slaninu nakrájíme na kostičky. V pánvi zahřejeme olej a slaninu na něm osmahneme. Přidáme hlívu, pórek a krátce opékáme. Rajčata vyklopíme na síto, necháme okapat, překrájíme na kousky a zamícháme do směsi. Společně asi 10 minutp ovaříme. Ochutíme solí, pepřem a tabascem. Těstoviny připravíme dle návodu, rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a ihned podáváme.
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

-1
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (Kuchar 19. 06. 2001 13:33)

19. 6. 2001 16:36 | FekarZ

Špenát je nejhorší jídlo na světě!
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

-1
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (Kuchar 19. 06. 2001 13:33)

19. 6. 2001 16:52 | Baronlempl

Je však zárukou dlouhověkosti - pokud budete jíst špenát devadesát let, dožijete se vysokého věku.
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

+1
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (FekarZ 19. 06. 2001 16:36)

20. 6. 2001 17:52

No nevim nevim. Spenat zpusobuje nizsi vyuzitelnost bilkovin a mam ten dojem, ze i odvapnovani.
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

+2
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (Baronlempl 19. 06. 2001 16:52)

20. 6. 2001 19:16 | Katerinka

Kdyz chci doma (u rodicu) udelat radost, tak upecu "americkou" pizzu a o tom kolik dobrot na teste a jak tenke (tluste) testo bude rozhoduju ja. A mimochodem fakt nejsem "tlustoch" vazim asi 53 kg na 175 cm a tenhle druh pizzy mam docela rada. P.S.:rodice taky nejsou tloustici :-)
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

+2
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (FekarZ 19. 06. 2001 11:08)

20. 6. 2001 19:18 | Katerinka

Kdyz se umi pripravit tak to nemusi byt tak zle :-) a zapecene testoviny se spenatem a spoustou syra MNAM MNAM.
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

-1
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (FekarZ 19. 06. 2001 16:36)

27. 7. 2001 18:08 | mjrVB

Co to je za nesmysl: pizza+těstoviny+špenát ? Podle mě na tloušťce těsta nezáleží. Důležitý je SÝR. Ty mražené (a často i v picerii) jsou hnusné, protože tam není skoro žádný sýr.
Reagovat | Citovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

-2
Líbí
Nelíbí

Zobrazit komentovanou zprávu (Kuchar 19. 06. 2001 13:33)

Přidat nový příspěvek

Diskuze na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuze, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Ušetřete s Peníze.cz

Naši čtenáři s námi ušetřili už  5 741 448 Kč. Podívejte se na poslední poptávky a vyzkoušejte nás také. Vše je zcela zdarma.

Spočítejte si

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Email:
Captcha
Opište kód:

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Martin Wichterle

podnikatel, Wikow Industry

Oldřich Bajer

podnikatel, zakladatel NetCentrum

Martin Wichterle
ÚSPĚŠNOST
59,71 %

z 139 duelů
×
Oldřich Bajer
ÚSPĚŠNOST
65,00 %

z 40 duelů

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Kalkulačky

Poradna

Finanční subjekty

Nabídky práce

Obchodní rejstřík

Osoby v obchodním rejstříku

Části obce

Městské části

Obce

Okresy

Témata

Potenciální míra růstu, Starobní penze, Burzovní obchody, andrej babiš, daň z příjmů, zdravotně postižení, výsluhy, školkovné, hanuš němeček, otcovská kvóta, převzetí, státní investice, registr ekonomických subjektů, zdravotní asistence, nemoci, Věnceslava Holubová, Milan Beranek, sirotek

3M64875, 3M64875, 7B49784, 007MERIN, 007MERIN

Přihlášení

Jméno

Nemáte registraci? Zaregistrujte se zde!

Všechny materiály © 2000 - 2016 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.OK