Do konce roku s efektivním výnosem až 7,1 % ročně

PR článek | rubrika: PR Článek | 21. 10. 2008
Stavební spoření je osvědčená jistota. Své úspory a důvěru do něj vložily již miliony českých občanů. Se stavebním spořením mají povětšině jen ty nejlepší zkušenosti, jinak by nespořili podruhé a někteří dokonce již potřetí. Zaručený výnos, státní podpora, pojištění vkladů, možnost získat úvěr na financování bydlení, ale i použít úspory podle vlastních potřeb, to jsou hlavní a nejdůležitější důvody vysoké obliby stavebního spoření v České republice.

U Wüstenrotu se vaše vklady zhodnotí více

Chcete vědět, jak a ve které stavební spořitelně se v současné době nejvíce zhodnotí vaše vklady? Jednoduše v té, která vám nabízí nejvyšší úročení vašich úspor. A to je nyní stavební spořitelna Wüstenrot.

U příležitosti 15. výročí úspěšné činnosti má pro vás kromě nejvyšší zaručené úrokové sazby 2,1 % p.a. i výroční úrokový bonus. Klientům, kteří uzavřou smlouvu do konce roku, připíše ke dni vyplacení úspor 20, 30 resp. 40 % z celkové částky úroků, a to odstupňovaně podle délky spoření. Podmínkou přiznání úrokového bonusu je, že po přidělení cílové částky neuplatníte nárok na úvěr ze stavebního spoření.

Přepočítáme-li úrokový bonus na roční úrokovou sazbu, dosáhnete při šestiletém spoření na roční úrokovu sazbu 2,5 %, po sedmi letech na 2,7 % a při osmiletém spoření se vaše úspory zhodnotí 2,9 % p.a. Díky státní podpoře se průměrný roční výnos zvyší až na 7,1 % ročně. Spoření s takovýmto výnosem představuje finanční jistotu a nemělo by chybět v portfoliu žádné rodiny ani jednotlivce.

Při výběru stavební spořitelny berte v úvahu také výši základních poplatků spojených s vedením účtu. Ty vám totiž čistý výnos snižují. A právě u stavební spořitelny Wüstenrot se vám tento výnos díky nejnižšímu poplatku za vedení účtu sníží nejméně.

Pro děti do 18 let navíc zdarma

S ohledem na minimální dobu spoření – 6 let - je stavební spoření ideální pro děti a mladé. Pro ty má Wüstenrot navíc uzavření smlouvy o stavebním spoření zdarma, což představuje úsporu 1500 korun.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Kde investovat do bytu? Tato města rostla meziročně nejvíc

17. 5. 2024 | Milan Roček

Kde investovat do bytu? Tato města rostla meziročně nejvíc

Ústí nad Labem, Pardubice nebo Ostrava. To jsou města, kde meziročně ceny bytů nejvíc poskočily. Hledáte investiční byt? Podívejte se na žebříček krajských měst podle toho, jak se v... celý článek

Jak získat dotaci na rekonstrukci domu z programu Nová zelená úsporám v roce 2024?

15. 5. 2024 | PR text

Jak získat dotaci na rekonstrukci domu z programu Nová zelená úsporám v roce 2024?

Chystáte se na rekonstrukci nebo stavbu rodinného domu? Program Nová zelená úsporám nabízí finanční podporu pro energetické úspory v domácnostech, zahrnující mimo jiné výměnu oken či... celý článek

Většina lidí nechce měnit dodavatele energií, ale ani být za hlupáka

7. 5. 2024 | Lucie Weissová | 1 komentář

Většina lidí nechce měnit dodavatele energií, ale ani být za hlupáka

Na trhu s energiemi došlo k výraznému pádu cen, což přimělo k akci i jejich dodavatele. Tedy aspoň některé. Jiní spoléhají na nechuť českých domácností ke změnám, byť pozitivním. Lukáš... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

Finanční správa začala rozesílat informace o dani z nemovitých věcí. Lhůta pro zaplacení daně nebo první splátky končí 31. května. 

Partners Financial Services