Na medaile pozor. Do ledničky víno nepatří. Someliér radí
Jak vznikl mýtus, že sladká vína jsou podřadná? Čím lehce znehodnotíte prvotřídní lahev? A co nahradilo oblíbené slovo „šampíčko“? Jakub Přibyl, someliér a obchodní ředitel firmy Advivum, přibližuje, jak fungují vinné trendy i kolik zaplatíte za kvalitu.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 2 komentářů)
29. 8. 2022 8:36 | HoK
Vibrace se řeší lednicemi, které mají kompresor mimo tělo lednice. Samozřejmě, zdravotnické lednice a mrazáky stojí řádově víc než na běžné potraviny a pivo.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 8. 2022 21:24 | Tomáš_Marný