Interaktivní grafiky
Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy
Po roce jsme znovu prošli největší obchodní řetězce. Zajímalo nás, jak vypadají jejich...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Petr Dufek
ekonom
Jaroslav Zavadil
politik a odborář

52,63 %
z 19 duelů

54,55 %
z 11 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: Štědré a veselé, přesto za pakatel
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
11. 12. 2018 9:07, Miki
Možná budu mít minusy. Přečetla jsem si článek. Sleduji co se děje o Vánocích a musím napsat, že svět se zbláznil. Jsem starší ročník a Vánoce v mém dětství byly o něčem zcela jiném. Tehdy neexistovaly současné technické vymoženosti a dárky byly víceméně praktické. Byla jsem šťastná když mi táta koupil v antikvariátu nějaké knihy - to byl nejkrásnější dárek. Je rozdíl kupovat dárky jednomu nebo dvěma dětem. My byli čtyři sourozenci , otec pracoval , maminka ne- byla nemocná . Učili jsme se skromnosti a v dospělosti se nám to vyplatilo. Vánoce nejsou o tom kdo dostane spoustu nejdražších dárků . Vánoce jsou o klidu a pocitu štěstí, že se celá rodina sejde ve zdraví , zazpívá si koledy ( někde se i pomodlí ) posedí spolu .... Možná jsem naivní a mám zcela jinou představu - ale mé vzpomínky na dobu dávno minulou jsou krásné . A ozdoby na stromeček? Hihi - vlašské ořechy se zabalily do staniolu , nebo nastřádaných lesklých papírků z bonbonier , maminka udělala domácí čokoládu do formiček a ta se také zabalila a pověsila na stromeček. Udělali jsme si řetězy z barevných papírů ... bylo to krásné . Dnes? to nejsou Vánoce - honička, blázinec, přejídání , vyhazování peněz z oken . Přeji všem kdo mne čtou krásné a klidné Vánoce, plné lásky, porozumění, zamyšlení a rozjímání o tom, jak udělat život lepší . I těm, kdo mi dají minusy :-D .
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
11. 12. 2018 11:49 | Zdeněk
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
11. 12. 2018 11:43 | Breberuska9
11. 12. 2018 11:36 | Breberuska9
11. 12. 2018 10:51 | deprese
11. 12. 2018 9:07 | Miki
11. 12. 2018 8:05 | HonzaV