Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Zpoplatněný úvěr
Poradna > Karty, účty, úvěry > Úvěry > Spotřebitelské úvěry
Otázka: Dobrý den, banka mi zpoplatnila úvěr a prodala ho soukromé firmě ,ta po mě chce dvojnásobnou minimální splátku, kterou nejsem schopen zaplatit. Potřebuji proto půjčku na celkovou dlužnou částku s rozumnou... více
21. 6. 2022 5:45 | polkmnb vbn bghh
Ahoj všichni, jmenuji se Jamuna Gurung, jsem z Melbourne, je mi 45 let a podnikám. Kdysi jsem měl potíže s financováním svého projektu/podnikání. Nebýt mého dobrého přítele, který mě představil společnosti SKY EXPERIENCE LOAN COMPANIES, abych od své společnosti získal půjčku v hodnotě 250 000 USD. Když jsem je kontaktoval, trvalo jen 48 hodin, než byla moje půjčka schválena a převedena na můj účet po splnění všech jejich podmínek v souladu s jejich úvěrovou smlouvou / podmínkami. I když máte špatný kredit, stále vám nabízejí službu. Nabízejí také všechny druhy úvěrů, jako je podnikatelský úvěr, úvěr na bydlení, osobní úvěr, úvěr na auto, úvěr na zahájení podnikání a rozšíření podnikání. Nevím, jak jim poděkovat za to, co pro mě udělali, ale Bůh to panu Petrovi odmění,
Pokud potřebujete naléhavou finanční pomoc, můžete je kontaktovat na jejich webových stránkách nebo e-mailem ( https://skyexperienceloan.com) contact@skyexperienceloan.com
9. 5. 2022 14:00 | Christy Walton
19. 12. 2021 15:08 | loan quickly
8. 1. 2018 13:08 | deprese
8. 1. 2018 13:01 | deprese
8. 1. 2018 12:56 | deprese