Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Dotace na kone
Poradna > Dotace z EU
Otázka: Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám nárok na nějaké dotace, když mám jednoho vlastního koně a druhého v bezplatném pronájmu, máme slepice a chceme ještě dvě kozy..Mám na něco nárok nebo ne? Jestli... více
Koho děsí státní banka?
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
17. 9. 2013 7:20, ja
Dávat za příklad maďarskou OTP je opravdu úsměvné. Další Konsolidační banka na obzoru? Já ty ztrátový úvěry ze svých daní lepit nehodlám.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
17. 9. 2013 18:33
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
17. 9. 2013 18:23 | Rada
Stát je nejhorší hospodář, to je už skoro všem jasné. Stát by se měl soustředit na zajištění toho, co již zajišťuje (třeba co se týče kvality silnic, tam by mohl hodně přidat ve snaze), případně naopak svou činnost redukovat.
ČSSD navrhuje státní banku a ODS navrhuje diskriminační daňovou výjimku (odpuštění daně na základě věku) místo aby navrhovala tuto daň zrušit. To je nějaká nová reality show ve které zvítězí ten, kdo bude mít nejblbější nápad?
Pořád čekám na to, kdy pan Prouza oznámí kandidaturu za ČSSD a ono pořád nic:(
17. 9. 2013 10:00 | SpookY
Chybí tam možnost: "Ano, ale ne v ČR."
Navíc bych nedával rovnítko mezi "stát = České dráhy" ... Při správně nastaveném systému, kde se dodrží nezávislost, jedna státní instituce nastavuje pravidla a druhá je samotný státní podnik, který podniká.
Problém s tím je prostě v tom, že jsme "Česká republika", takový specifický případ. :-(
17. 9. 2013 9:38 | jp
17. 9. 2013 7:20 | ja
17. 9. 2013 5:31 | Tarzan