Nenaleťte na letadlo

Většina z nás asi zažila lákání do systémů, díky kterým "vyděláme milióny nebo které nám pomohou splnit si své sny a cíle". Skutečnost je ale často odlišná a poměrně vysoké částky, které se vstupem do projektu odevzdáme, již nikdy nevyděláme zpět. Abyste jen tak nenaletěli, přiblížíme vám praktiky a psychologické triky, kterými jsou lákáni noví "donátoři".

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

1. 2. 2006 19:17

Na stejném princípu pracuje i společnost FINESKO. s.r.o s jejich CITROENEM C3 za 30.000.- Lidičky je to opravdu letadlo jak vyšité, kruté podmínky a stejně vám auto za 3-4 měsíce seberou, protože to neutáhnete a pokud ano, přeplatíte minimálně o 100.000.- Tak se dejte pozor.

Zobrazit celé vlákno

+76
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

4. 3. 2018 18:40, Alena

Ahoj, napadlo mě, že vám nabídnu přivýdělek formou MLM. Spolupracuji s firmou Tiande, která nabízí kosmetiku a kosmeceutiku (kosmetika pro zdraví). Máme spoustu kladných ohlasů na výrobky, protože opravdu dokáží pomoci např. při různých bolestech ( krku,uší, zad, břicha….), ale také při rýmě, ekzému,lupence a spoustě dalších. Výrobky jsou vyráběné nejen z bylinek, máme i hadí řadu, ovčí nebo se šnečím mucinem. Navíc má firma spravedlivý marketing a jedinečné provize, naše holky si např. po 3 měsících vydělají i pár tisíc, časem i několik desítek tisíc korun měsíčně. K tomu spoustu dárků od firmy i z eshopů..Zaujal jsem Tě svojí nabídkou? Chtěl by jsi se dozvědět víc? Napiš mi a já Tě nezávazně přidám na 14 dní do naší skupinky, kde se sám přesvědčíš, jak úžasné výrobky máme. Nic neprodávám, nikomu nic nenutím, vše dělám z pohodlí domova.
Když si mě přidáte do přátel, přidám vás do skupiny, kde jsou všechny možné věci, zkušenosti atd. můžete se tam mrknout na cokoliv vás zajímá. Jinak k tomuto přivýdělku , mě přivedla jedna pani,přes inzerát,která hledala už před cca rokem přivýdělek pár tisíc , a za rok se vypracovala tak , že má úžasné provize 70 tisíc měsíčně.. Je to na každém , kdo tomu,kolik objetuje, čím víc, tím víc peněz.. Alena Nováková. Email : alis.novak13@gmail.com

-21
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 65 komentářů)

23. 9. 2005 10:41 | Tomáš

Jedna taková MLM společnost válcuje severní moravu.AUTOFREEDOM zaštitěná První moravskou brookerskou společností(PMBS) z Brna,auto za 1000kč za měsíc. Lidi se můžou potrhat,ovšem až zjistí že to tak není je už pozdě.Jde vlastně o důchodové pojistky a na tom je to celé postavené.Stálo by za to zjistit jak to vlastně s touto společností je,protože se konkrétně u této objevují podepsané návrhy smluv ne klienty!Zmiňovaní klienti se poté diví že jim přijde domů smlouva a že mají platit za něco co oni sami nepodepsali...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 9. 2005 10:30 | anonymni

Vysel-li clanek, tak se zrejme jeste i dnes necha nekdo na neco podobneho nachytat. Mozna bych dodal, ze pro ucastniky takovych projektu nejsou podstatne zadne specificke znalosti a pro uspech staci schopnost ukecat popr. manipulovat druhe nebo si vybrat pro sve snazeni lidi, kteri se nechaji ukecat. "Bohuzel" zde pak zrejme retezec uspesnych konci a pyramide se zvetsuje zakladna aniz by rostl pocet urovni.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 9. 2005 10:18 | RR

On MLM je vetsinou taky podvod :-( Neoduvodnitelne vstupni poplatky, dealeri bez ZL neplatici dane, nerealne vysoka cena zbozi, neuveritelne vysoke rabaty, atd.. Vyjimkou potvrzujici pravidlo je par kosmetickych firem.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 9. 2005 9:41 | Pavel

To je dobře popsané, jak poznat, čeho se vyvarovat. Je to ale pouze negativní informace, tzn. jak ne. Poněkud laciné, protože slepých cest je vždycky víc, než těch, které vedou k cíli. Cennější by bylo vědět, jak ano, čili znaky, podle kterých poznám solidní MLM, o kterém stojí za to začít uvažovat, a způsoby, jak si jeho solidnost prověřit.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 9. 2005 8:14 | Jarmila

Už jak slyším slova "americká firma (podnik), světová novinka, mezera na trhu, poprvé v České republice, začíná budovat svůj obchod, obrovské možnosti výdělku" a podobné plky, pouštím psa!
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 4/4

4

Následující

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jaroslav Starka

podnikatel, 1.FK Příbram

Tomáš Prouza

ekonom

Jaroslav Starka
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Tomáš Prouza
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services