Letadlo, které nikdy nedoletí aneb jak nezbohatnout

Pyramidové struktury nemohou fungovat hned z několika důvodů: každou korunu, jež některý z členů prostřednictvím systému získá, předtím jiný z účastníků ztratil. Letadlo se nakonec zhroutí s tím, že naprostá většina účastníků (u čistých letadel je to asi 99,9 % jejich členů) nic nezíská, respektive ztratí to, co do systému vložili jako "palubní vstupenku". Jak takový „let“ spolehlivě poznat?

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

7. 6. 2007 23:04, peter

prepac ale uz robim amway niekolko rokov a nepoznam cloveka ktory ked je aktivny ze by nemal z toho dobre peniaze....nam do biznisu vstupuju v poslednej dobe hodne uspesny ludia ktory su chytrejsi ako vacsina ludi....niekto je tu trochu mimo a nema pravdu....ak si to nerobil aspon 3 roky tak nevies o com hovoris....prijemny den

Zobrazit celé vlákno

+32
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

22. 7. 2004 15:55, Tomas - Bratislava - SK

Setzer International? Myslis tu podvodnu organizaciu, ktorej hlavou je Rick Setzer (Profily uspechu, strana 81)? Ten Rick Setzer, ktory sa rozviedol so svojou Sue Lynn? Ten Rick Setzer na ktoreho jeho downline Dvojity Diamant Brig Hart podal zalobu? Ten Rick Setzer, ktory je znamy vetou "Distributors who don't attend functions are still prospects" (Distributori, ktori nenavstevuju seminare, su stale iba prospekti)? Vies vobec, ze jeho prijem zo sekov, ktore mu posiela Amway je niekolkonasobne mensi, priam az ZANEDBATELNY, v porovnani s tym, kolko ryzuje na seminaroch, paskach a knihach? Bol som sucastou tejto podvodnej organizacie, upline Hassmann, Cizek, Raska v 97-98 a "vytrizvel" som po zisteni ABSOLUTNE ZARAZAJUCICH skutocnostiach o Yagerovom systeme a o systemoch ostatnych diamantov. Samotna Amway o nich povedala, ze su ILEGALNE, PODVODNE, NEETICKE a ZLYHAJU tym skor, cim viac ludi bude mat pristup k internetu. Nemam nic voci Amway, okrem toho, ze si s podvodnikmi ako Yager, Setzer, Stewart, Gooch, Foley, atd. nevie rady. A preco to nevie? Pretoze povedali, v momente ked nam niekto siahne na POMOCKOVY BIZNIS, ODCHADZAME Z AMWAY! Preco myslis, ze na seminari musis pri kupe pomocok povedat, kto je tvoj direkt? Pretoze 21% je uroven, na ktorej v Setzerovom systeme zacinas participovat na PENIAZOCH z predaja pomocok! Skopirovat kazetu Yagera stoji 60 americkych centov, to je asi 20 slovenskych korun, kolko za nu platis? Pripravujem rozsiahly web o podvodoch v ramci budovania Amway biznisu, ktory bude urceny pre Cechov a Slovakov, ktori podvodnici ako Setzer International OKLAMALI! A mimochodom, Profily uspechu su len dalsi Yagerov podvod. Niektore zobrazene auta diamanti vobec nevlastnia, su len pozicane, pripadne kratkodobo leasovane, rovnako domy, motorove clny a lietadla. Staci otvorit oci a ako tu niekto spomenul predo mnou, rozmyslat HLAVOU nie SRDCOM. Bolo velmi tazke odist, ale kto vedome zostava sucastou podvodu, sam je podvodnik. V 9. mesiaci chcem spustit stranku, potom sem dam adresu.
ZDAR AMWAY, SMRT SYSTEMOM!

Zobrazit celé vlákno

-25
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 139 komentářů)

31. 3. 2005 16:51

Amway je letadlo s velkým L, jesti jsi to ještě nepoznal
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 3. 2005 1:05 | Tomáš Marný

"Proc ja, obycejna blondyna ted vubec sedim u pocitace" - hm, že by ty vtipy o blondýnách vůbec nebyly vtipy :-(?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 3. 2005 22:48

Verco, naprosto s Tebou souhlasím! Nedej se odradit hloupými maily od lidí, kteří neumí nic jiného, než kritizovat ostatní, co chtějí udělat něco pro sebe a svoji rodinu. Názory, že Amway je letadlo a pyramida jsou buď naprostým nepochopením principu byznysu anebo je to systém " když mě chcípla koza, ať sousedovi chcípne taky!"Česká nepřejícnost a závist je nezměrná! Zajímalo by mne, zdali tihle pisálkové by Ti dokázali pomoct, kdyby jsi potřebovala platit své účty, financovat bydlení apod. Nech je, ať si hnidopiší na svém písečku, mají své zaměstnání, svůj malý plat, malé bydlení, malé myšlení a minimálně 40 let práce pro někoho,kdo mu nezaručí, že ten malý plat....bude mít po celý produktivní život. Třeba ho pak budou živit jeho děti !! Drž se a makej !!
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 3. 2005 19:51

Chtěl by se zeptat,zda někdo neví ,jak to dopadlo s ze spol. EURO-LIGHT,jestli ještě existuje nebo už si zakladatelé užívají na Bahamách.S.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 2. 2005 22:07 | Verca

Je 20.2.2005 a ja jsem nahodou narazila na tuto stranku. Procetla jsem si par nazoru a chtela bych take jeden pridat. Je mi lito lidi, kteri maji jakykoliv spatny a negativni nazor na firmu Amway. Zajimalo by me, co v zivote dokazali, ze mohou takhle soudit a co vlastne o firme Amway a o systemu vedi?! Ja znam jen dve odpovedi. Bud nekdo nekomu rekl jak je tahle firma spatna a pravde podobne se tuto informaci dozvedel od nekoho podobneho jako je on sam, nebo ten nekdo byl v byznyse, ale to rovnou vylucuji, protoze znam lidi co v byznyse byli a muzu rict z vlastnich zkusenosti, ze jsem od jedineho nic negativniho neslysela. Maximalne jim tenhle byznys dal lepsi mysleni a naucil je mit svoje sny, ale co je na tom spatneho? Proc ja, obycejna blondyna ted vubec sedim u pocitace a pisu svuj nazor na tyto clanky? Protoze jsem desaty mesic v byznyse a ac jsem teprve na uplnem zacatku, muzu rict ze tenhle byznys mi dal tolik co jsem nedostala za celych mych 21 let. Dal mi zkusenosti, super pratele kterym muzu verit, naucim me mit sve sny a nenechat si je sebrat prave takovymi lidmi, o kterych ted pisu. Naucil me resit problemy v klidu a myslet pozitivne. A taky uz mi prinesl nejakou tu korunku bokem k me praci. Nedokazu si predstavit zivot bez tohohle kseftu, protoze to neni pyramida ani zadny letadlo, protoze to je prilezitost zit si peknej a prijemnej zivot a s lidma ktery mam rada. Takze lidicky prosim vas, prestante mit tyhle osklivy a negativni nazory, protoze lidem kteri jdou za svym snem stejne jejich nazory nikdy nevezmete. Chtela bych vam rict dost! Prestante sypat spinavej popel do nasich usi, protoze nase usi nejsou popelnice a zamyslete se trochu nad sebou, nez neco kvaknete....
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 2. 2005 8:42

Na pana Jaromíra Šicnera mám stejný názor jako jste zveřejnil.Byl jsem podveden.Tyto bartrové obchody je podvod.Za bezcené clearingové peníze se můžete tak akorát nechat ostříhat.Hrozně rád bych se podělil o zkušenosti jaké s touto společností máte.Byl jsem jeden z mnoha co jsem naletěl.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 2. 2005 8:34

Plně souhlasím s Vaším názorem a mám obdobné zkušenosti.S bezcenýma šekama této společnosti mám osobní zkušenost.Byl jsem také podveden.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 1. 2005 11:55

Já teda sice jsem zastánce Amway výrobků, jsou kvalitní a zelené (jakože přírodní), ale zase ocaď pocaď. Výrobků je strašně moc a ne všechny jsou tak super. Třeba šampon proti lupům nefunguje, myslim tim Satinique. Ještě že je v nabídce levnější Protique, který mi fungoval, takže se k němu vracím:) Dále nerozumím tomu, proč Amway do sprchovýho gelu kupuje nějakou přísadu od Henkelu....???
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 1. 2005 23:28 | Maja

Kazeta stoji 160Kc a jsou na ni milionove informace.Lze rici.je na ni jen nejaky clovek,ktery keca blbosti.Kdyz si koupim CD zahranicni hvezdy,dam za nej 600 a cena prepaleni...o mnoho mensi. 160 korun je podle me uplny prd.Informace,ktere tam jsou ty jsou totiz k nezaplaceni.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 1. 2005 23:21 | Maruska

Musim rict,ze huba ti jede jako o zavod,ale mozek v tom zavode znace pokulhava.Pokud jsi opravdu byl na schuzce s clovekem,ktery Amway dela,tak potom jsi nic nepochopil.Ja v tomhle byznysu jsem,vyrobky jsou skvele a kdyz si clovek nad tema cenama sedne a propocita,tak zjisti,ze to mnohdy vyjde levneji nez v krame.A hlavne o tehle vyrobcich se muze rict,ze jsou kvalitni,tzn.ze funguji a navic neublizi tvemu zdravi ani prirode. Pokud jsi cetl knihu Cashflow kvadrant od R.Kyiosakiho...ja hadam ze jsi typicke 100% Z.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 12. 2004 10:39 | r6AndrEw

Ty jsi dobrej ňouma, žejo:) fakt příspěvek za všechny prachy:D
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 12. 2004 12:15 | Jan Kolda von Žampach (řečený Pancíř)

Íha, taky ja som tu v diskuzi moc nény... Ale divím se, že se tu ztrácí neproduktivně tolik času: tak, emvejáci, nasaďte kulichy, vemte rukavice s jedním uřízlým palcem, to abyste se trefovali vždy na ten správný zvonek, navlíkněte vaťáky, ať se maj´ Alíci a Bobiny do čeho zakusovat, a vyrazte konečně do posypaných a neposypaných ulic! Nejlépe, až bude tak těch -18 C a níž, příroda Vás potom, ve Vašem tolik horúcim nadšení, spravedlivě vytřídí :-)) A komu zůstane jedno ucho celý neodpadlý, tak ten bude do další zimy tím Vaším bláznivě tančícím guru a bude psát za Vás všechny do chatů na internetu: ve středověku by Vás všechny, za sektářství, upálili na hranici...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 12. 2004 11:21

ty drbko ako to píšeš, slovensky , alebo česky, čo si maďar????
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 11. 2004 23:49 | neutral

Jako občasný návštěvník MLM prezentací se o tento obor trochu zajímám. Protože pracuji jako manažer, který objednává pro zaměstnance firmy klasická školení nezdá se mi za seminář v takovém obsazení, o kterém jsem slyšel, 1700 Kč příliš mnoho. Běžné 1 denní školení (6 hod) stojí minimálně 2500 + DPH za jednoho zaměstnance. A o úrovni lektorů a získaných znalostech bych velmi často polemizoval. Pracuje u nás jeden úspěšný distributor Amway (pry 21 %) a patří k nejlepším obchodníkům a vydělává tak 100.000 měsíčně ( v zaměstnání u nás ), říká, že to co umí se naučil u Amway. Problém je v tom, že u nás lidé nejsou zvyklí investovat do vzdělávání a čekají co udělá stát nebo firmy.....
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 10. 2004 17:45 | Veronika

Teda nechapu lidi co soudi Amway podle toho, co slysi od ostatnich nebo podle planu, ktery slyseli pred nekolika lety. Lide, kteri si mysli, ze je Amway pyramida, at si to mysli. Vzdyt je nikdo nenuti, aby Amway delali. Budte dal za mostem, uzivejte si beznej zivot, bydlete v panelaku a jezdete MHDeckem. Nerikam ze kazdy zbohatne z toho, ze bude delat Amway, to by ho potom delal kazdy. Ale znam osobne lidi, kteri jsou velice uspesni a nezacali tento byznys delat pred deseti lety ale pred dvema. Neni pravda ze kdo zacal driv, ten bude vydelavat vic. Proboha co jsme to za lidi, ze se navzjem pomlouvame a jeste k tomu verejne na internetu. Proboha nesudte lidi jestli delaji Amway nebo ne. Dela se mi spatne z techhle kecu, nechapu jak muze byt nekdo tak sobeckej co se tyce nazoru. At si kazdy mysli co chce..Me osobne tahle firma zmenila zivot...A nejen me....
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 10. 2004 21:02

Byl jsem členem jedné z větví AMWAY a dnes vím, že nejdo o letadlo, nejde ani o rychlé zbohatnutí bez velké práce, ale jde hlavně o vzahy mezi lidmi. Knížky , kazety, semináře, či jen malé setkání je hlavně věc, která dává motivaci k práci, v knihách je spousta zivotní pravdy a nemusí tam padnout slovo o MLM a v kazetách které tato větev vydávala spolu s R.Hassmannem a ostatními lidičkami jsou o nás a ne o AMWAY, ani o lidech jakkoli zainteresovaných do MLM, ale jsou jen o životě, často jsem slyšel "prozbu" ve znění " dělej něco, nemusí to být tenhle obchod, ale hlavně něco dělej". Stejně jako jedna z věcí které si dodnes pamatuji a snažím se tak žít " nenech si krást své sny". Můj názor na tenhle obchod je: nebyl jsem vytrvalý a neuspěl jsem, ale dalo mi to tolik, že bych to nikdy nehodil za hlavu, ať v rodinném životě tak v práci. Lidičky to je věc, která vás dostane nahoru a nemusíte dělat AMWAY ale žít tak jak vám to radí. Já děkuji všem kdo se staral o větev Ricka Setzera - děláte to skvěle děkuji.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 10. 2004 22:52 | Tom / antimon.sk

Tak som vam teda napisal, mate to v maile, co najuprimnejsie ako som vedel. Vypocujte si vsetky dostupne nazory na biznis. Od SI, z Internetu, z antimon.sk, a diskusnych for, opytajte sa ludi v biznise, mimo biznisu. Je to to najlepsie, co mozete urobit.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

10. 10. 2004 20:41

Tomas - Bratisalva, dnes ma kontaktovala firma Setzer international, abych sa sešel s jednatelom a domluil sa na vzájemnej spolupracii. Zaujimal by ma Váš bližšie názor k tejto spoločnosti. Podľa toho, co som tu vyčetol bych si tiež rad prohliedol Vaše webove stránky, bohužel som nikde nenalez adresu. Pokud nejsu hotové i tak bych s Vami rad mluvil. Pošlete mi, prosim, e-mailovu adresu. Ďakujem pekně.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 10. 2004 21:15 | Tom / antimon.sk

http://antimon.sk
Vas upline bude velmi rad, ak si tento web nikdy nepozriete.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 10. 2004 16:55

Zařadilo se to úplně někam jinam, než mělo, takže jen tak pro informaci, tohle je odpověď na jeden starší názor, který je o nějakej ten kousek výš.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jakub Mahdal

podnikatel, Safetica Technologies

Pavel Telička

politik a lobbista

Jakub Mahdal
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Pavel Telička
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services