Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost
Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Interaktivní mapa mezd a nezaměstnanosti zobrazuje vývoj průměrné hrubé mzdy a nezaměstnanosti od roku 2007. Na časové ose si můžete vybrat čtvrtletí, které vás zajímá, podrobnější informace o úrovni mezd a nezaměstnanosti v konkrétním regionu získáte při najetí kurzorem na daný region. Průběžný vývoj mezd a nezaměstnanosti v celém Česku si můžete rovněž přehrát jako krátký film.

Interaktivní mapa zobrazuje hrubou mzdu, pokud by vás zajímalo, jaké čisté mzdě její hodnota odpovídá, poslouží vám naše kalkulačka Výpočet čisté mzdy. Od výše čisté mzdy se také odvíjí výše případné podpory v nezaměstnanosti: pokud chcete vědět, na jaké dávky byste měli nárok, je tu pro vás kalkulačka Podpora v nezaměstnanosti.

Mzda v ČRNezaměstnanost v ČRPřehrátdo 2 %do 2 %do 2 %do 2 %do 2 %do 2 %do 2 %do 2 %do 2 %do 2 %Pardubický krajMzdaPrůměrná hrubá mzda v ČR20 000 KčHrubá mzda kraje20 000 KčMeziroční změna20 000 KčNezaměstnanostPrůměrná nezaměstnanost v ČR5,3 %Nezamestnanost kraje5,9 %Meziroční změna0,1 %

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Partners Financial Services