ARMEX ENERGY slaví 18 let. Výročí připomíná soutěží

PR článek | rubrika: FINEXPO | 1. 5. 2023 | 1 komentář
Dodavatel elektřiny a zemního plynu ARMEX ENERGY si v těchto dnech připomíná 18 let od svého založení. Původně lokální poskytovatel se postupem času rozrostl do celorepublikové působnosti a dodává energie do téměř 80 000 odběrných míst. ARMEX dlouhodobě roste a plánuje další inovativní projekty.
ARMEX ENERGY slaví 18 let. Výročí připomíná soutěží

Zdroj: ARMEX Energy

Komerční spolupráce

„Plnoletost“ oslaví ARMEX ENERGY společně se svými zákazníky. Všechna stávající odběrná místa budou zařazena do slosování o hodnotné poukazy na nákup úsporných spotřebičů. Losování bude probíhat každý všední den a platí také pro nově uzavřené smlouvy. Během šesti týdnů trvání soutěže odmění ARMEX ENERGY více než 250 výherců.

„Chceme touto cestou poděkovat našim stávajícím i novým zákazníkům za přízeň. Do soutěže jsme automaticky zařadili každé odběrné místo, ať už jde o elektřinu, či plyn, v domě, bytě, nebo na chatě. Šanci vyhrát má tak každý a násobí se počtem odběrných míst,“ upřesňuje David Otoupalík, člen dozorčí rady společnosti.

„Po složitém období, které vrcholilo na přelomu roku, nyní nastává na trhu s energiemi jisté uklidnění. Energie se opět dostávají do popředí zájmu domácností, které si naplno uvědomily, že mohou díky změně dodavatele ušetřit,“ doplňuje pak David Otoupalík. ARMEX ENERGY zaznamenal v loňském roce významný nárůst odběratelů, a to jak v případě elektřiny, tak i zemního plynu, a potvrdil tak své místo v první desítce dodavatelů.

„V poslední době sledujeme návrat tržního prostředí, kdy jsme schopni se díky vývoji cen dostat v cenících pod vládou stanovené stropy a opět tak nabízet to, díky čemu jsme vyrostli: spolehlivé dodávky energií za dostupnou cenu,“ dodal David Otoupalík. Kromě organického růstu chce ARMEX ENERGY posilovat také formou akvizic menších dodavatelů energií. Pomáhá mu k tomu i silné finanční zázemí skupiny ARMEX, jíž je od počátku součástí.

Stranou zájmu vedení ARMEX ENERGY nezůstává ani současný trend výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů. V letošním roce firma plánuje spustit nový model výroby elektřiny z fotovoltaických elektráren na pronajatých střechách a v plánu je také zprovoznění fotovoltaiky na vlastních čerpacích stanicích.

Podrobnější informace o soutěži a seznamy výherců budou k dispozici na webových stránkách www.armexenergy.cz/narozeniny.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

A tohle už jste četli?

Obleč se jako včelař. Penny láká na slevu v netradiční akci

17. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Obleč se jako včelař. Penny láká na slevu v netradiční akci

Penny láká na poněkud netradiční slevu. Kdo v pondělí 20. května přijde na prodejnu řetězce oblečený ve včelařském oblečení, dostane cukr krystal bílý za sníženou cenu 14,90 koruny... celý článek

Jak reklamovat problémovou dovolenou. Na návrat domů nečekejte

17. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Jak reklamovat problémovou dovolenou. Na návrat domů nečekejte

Neproběhla vysněná dovolená podle vašich představ? Poradíme, kdy můžete dostat své peníze zpět a jak při reklamaci efektivně postupovat.

Penny rozšiřuje prodej na dálku. Nákup rozveze už i po Praze

16. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Penny rozšiřuje prodej na dálku. Nákup rozveze už i po Praze

Online objednávku a rovážku přes aplikaci dopravní společnostii Wolt testuje diskontní řetězec Penny už od loňského roku. Doteď mohli službu vyzkoušet zákazníci v Brně a Hradci Králové. Nově... celý článek

Pozor na Temu. Manipuluje a nechrání uživatele, stěžuje si dTest

16. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Pozor na Temu. Manipuluje a nechrání uživatele, stěžuje si dTest

Skupina evropských spotřebitelských organizací včetně českého dTestu podala stížnost na čínské online tržiště Temu. 

Polská Biedronka míří k sousedům. Slováci se na ni těší, doma řeší obří pokuty

14. 5. 2024 | Ivana Sladkovská

Polská Biedronka míří k sousedům. Slováci se na ni těší, doma řeší obří pokuty

Loni polský řetězec Biedronka oznámil, že se chystá na Slovensko. Češi i Slováci z pohraničí si ho oblíbili kvůli nízkým cenám. Otazník ale visí nad kvalitou a původem potravin. Biedronka... celý článek

Partners Financial Services