Nejlepší lyže jsou ty půjčené!

PR článek | rubrika: PR Článek | 27. 11. 2018
SimpleRent „Mobilní půjčovna až do domu“ je nová služba, která vašim dětem zajistí vždy správné lyže. Jednoduše. Vymazali potřebu někam pro lyže s dítětem cestovat a zabít tak celé odpoledne. Konec všem čekáním ve frontě.
Nejlepší lyže jsou ty půjčené!

Jak to funguje?

Na webu simplerent.cz si vyberete sport, kterému se vaše dítě věnuje – sjezdové lyžování, snowboard nebo v létě kolo, vyplníte jednoduchý dotazník, zadáte údaje o dítěti – věk, váhu, výšku… A nakonec vyplníte adresu, kam chcete potřebné vybavení dovézt. Pak vám zavolá dispečink, doladíte detaily a ve smluvený čas před vašimi dveřmi zastaví mobilní půjčovna SimpleRent se širokým výběrem setů lyží nebo snowboardů. Společně s dítětem – a za asistence profesionálního personálu – si na místě vyberete konkrétní model, důkladně vyzkoušíte boty, vyfasujete patřičné hole a – chcete-li – i přilbu, obal a brýle. Technik na místě seřídí vázání a za chvilku máte všechno komplet hotovo. Ušetříte spoustu času, zbavíte se stresu, a navíc dostanete individuální a ničím nerušenou konzultaci a s ní jistotu, že vaše dítě má to nejlepší možné vybavení – přesně to, co potřebuje.

Nekupujte, užívejte!

SimpleRent půjčuje dětské vybavení zpravidla na celou sezonu. Proč? Máte ho vždycky u sebe, jako by bylo skutečně vaše. Můžete kdykoli kamkoli vyrazit. Nemusíte se starat o před- a posezonní servis nebo o skladování. Lyže a boty prostě vrátíte, když už nejsou potřeba. Vlastně to není typická půjčovna, ale něco jako operativní leasing. V případě, že dítěti přestane něco z vybavení vyhovovat – například skokově vyroste nebo se ukáže, že bota nesedí přesně – zajdete ho jednoduše a zdarma vyměnit do některé kamenné SimpleRent půjčovny.

Akční listopad!

Po Praze za vámi SimpleRent standardně přijede za poplatek 149 Kč. Během listopadu 2018 je to ale jinak. Díky společné akci se značkou Mercedes-Benz totiž rozváží vybavení zdarma. Když si na simplerent.cz uděláte rezervaci včas, přijedu v listopadu i k vám.

A cena?

Lyžařský set pro nejmenší děti, tedy věkovou kategorii 2–3 roky, si půjčíte kdykoli na celou sezonu již od 1190 korun, pro starší pak za 1690–2490 korun. A pak už lyžujete či snowboardujete, zkrátka užíváte si zimu naplno. Vybavení pak vrátíte kdykoli do konce května. Více na www.simplerent.cz.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Obleč se jako včelař. Penny láká na slevu v netradiční akci

17. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Obleč se jako včelař. Penny láká na slevu v netradiční akci

Penny láká na poněkud netradiční slevu. Kdo v pondělí 20. května přijde na prodejnu řetězce oblečený ve včelařském oblečení, dostane cukr krystal bílý za sníženou cenu 14,90 koruny... celý článek

Jak reklamovat problémovou dovolenou. Na návrat domů nečekejte

17. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Jak reklamovat problémovou dovolenou. Na návrat domů nečekejte

Neproběhla vysněná dovolená podle vašich představ? Poradíme, kdy můžete dostat své peníze zpět a jak při reklamaci efektivně postupovat.

Penny rozšiřuje prodej na dálku. Nákup rozveze už i po Praze

16. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Penny rozšiřuje prodej na dálku. Nákup rozveze už i po Praze

Online objednávku a rovážku přes aplikaci dopravní společnostii Wolt testuje diskontní řetězec Penny už od loňského roku. Doteď mohli službu vyzkoušet zákazníci v Brně a Hradci Králové. Nově... celý článek

Pozor na Temu. Manipuluje a nechrání uživatele, stěžuje si dTest

16. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Pozor na Temu. Manipuluje a nechrání uživatele, stěžuje si dTest

Skupina evropských spotřebitelských organizací včetně českého dTestu podala stížnost na čínské online tržiště Temu. 

Polská Biedronka míří k sousedům. Slováci se na ni těší, doma řeší obří pokuty

14. 5. 2024 | Ivana Sladkovská

Polská Biedronka míří k sousedům. Slováci se na ni těší, doma řeší obří pokuty

Loni polský řetězec Biedronka oznámil, že se chystá na Slovensko. Češi i Slováci z pohraničí si ho oblíbili kvůli nízkým cenám. Otazník ale visí nad kvalitou a původem potravin. Biedronka... celý článek

Partners Financial Services