Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

O kolik se prodraží malý dluh vymáhaný soudem a exekucí

O kolik se prodraží malý dluh vymáhaný soudem a exekucí
Ignorovat i malé dluhy se nevyplácí. Při soudním vymáhání a nařízené exekuci porostou o náklady spojené s vymáháním pohledávky. Tisícikorunový dluh se může vyšplhat až na 20 tisíc korun.
Eva Sovová, rubrika: Co se děje, 12.06.2009, 19 komentářů
Tisknout

05.10.2009 15:54, Michal

Mám dotaz, jak je to s úrokem s prodlení.Pokud se zaplatí jistina, tak úrok končí a jak je to s vymaháním? Děkuji

11.04.2010 00:31, toska

M.B.A. Finance, to jsou ti praví gauneři pro rozdávání rozumů, podívejte se na web SOS: http://www.spotrebitele.info/z...

31.01.2011 17:17, Helena

Takže exekuce na pokutu DP na částku 1.012 Kč zaplatit 25.000 Kč,pokuta byla zaplacena,do dvou měsíců, DP dle advokáta, měl exekuci stáhnout,ale nastáhl, ani mi nevrátil zaplacenou pokutu, ted když se dozděli,že to dávám k soudu, informoval advokáta a exekutora, a jelikož jsem nedostal žádný excekuční příkaz, pouze mzdová účetní, potřeboval jsem soudní čj. jednací a jméno soudce, který tuto exekuci řešil,obrátil jsem se proto na exekutora, a ten mi místo toho poslal e-mail exekuční příkaz s jistinou ne na 1.012 Kč,ale pouze na 12 Kč, dostali strach, a ted mi řekněte, jak si může sám exekutor přepsat exek.příkaz? Částku změnil na 12 Kč, ale exekuci chce zaplatit původních 25.000 Kč. vyžádal jsem si od mzdové účetní originál exe.příkazu a celé to předávám k soudu, prosím, jaká exekuce může být na 12 Kč? Nutně to potřebuji vědět.

24.02.2011 18:59, Jan

# ------------ Původní zpráva ------------
# Od: Jan Mikulka
# Komu: ,
# Kopie:
# Předmět: Exekuce?
# Datum: 24.2.2011 12:18:34
# ------------------------------ ----------
#Zdravím vás?Omlouvám se za problémy vzniklé,nezaplacením internetu
# napanet.Prosím vás o zaslání,kopie smlouvy.Jak už sem vám před dvoumy měsíci
# psal,peníze mám,mohu vám je donést,hodit do schránky,nebo se
# jinak,domluvit,bohužel sem musel zrušit účet,také sem vás v té době žádal o
# poslání informací k mým údajům na vašich stránkách,aby sem mohl
# zaplatit,poplatky.Tahle zpráva my došla před 11 dny,tudíž sem konečně získal
# možnost vám peníze zaslat na účet.Proč nedošlo po neplacení,k pozastavení
# internetu?Proč mi nebyly zaslány informace k zaplacení internetu?Email který sem
# vám posílal před dvoumi měsíci s žádostí o zaplacení,mám uschovaný.Opravdu nemám
# peníze na exekutora,peníze mám stále nachystané,žádám o zrušení exekuce a
# upřesnění jak zaplatit dlužnou částku.Přeji,pěkný den,a pokud je chyba stále na
# mé straně,opět se omlouvám,děkuji,vše ihned zaplatím,jak mi odepíšete?
#
# J.Mikulka.
# Přidávám,email,s prosbou o informace k zaplacení internetu,před dvoumi měsíci.

# ------------ Původní zpráva ------------
# Od: Jan Mikulka
# Komu: ,
# Kopie:
# Předmět:
# Datum: 20.12.2010 11:45:49
# ------------------------------ ----------
#Ahoj,pardon,mám nezaplacený internet,nevík přesně kolik,asi 800 kč,nevím jaký
# mám na napanet učet loogin a heslo.Sem si zrušil učet v bance,a přes poštu sem
# to ještě neposlal.Nebo bych ti to mohl dát do schránky nebo donést?Díky.Mikulka
# Jan

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Zbyněk Frolik
podnikatel

Tomáš Sedláček
ekonom

Zbyněk Frolik
ÚSPĚŠNOST
58,08 %

z 1 510 duelů
Tomáš Sedláček
ÚSPĚŠNOST
74,11 %

z 1 634 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.