Rakovina prostaty, nenápadný zabiják českých mužů

PR článek | rubrika: PR Článek | 18. 11. 2013 | 8 komentářů
Rakovina prostaty je podle údajů z roku 2010 v Česku nejčastější nádorové onemocnění u mužů. Ročně ji diagnostikují zhruba u sedmi tisíc mužů, každý pátý na ni umře. Přitom se dá snadno podchytit prevencí.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 8 komentářů)

21. 11. 2013 17:02 | Martin

Moc se mi nelíbili pomluvy tohoto Swopexe a nedalo mi to, aby si teď ve volném čase nevyhledal Googlovské odkazy na mou uvedenou emailovou adresu, neboť jsem nikdy nemohl vystupovat jako Romana a ani to není jméno manželky. A navíc nevěřím, že bych někde psal něco o prodeji, protože nic takového nedělám.
Takže: Odkazy jsem kromě penize.cz našel jen dva. A to z června a března roku 2009(!). Pod oběma je podepsána manželka pod nickem bubla, o prodeji ani slovo, a Romana je zmíněna pouze jako osoba jíž manželka odpovídala. Nevím, zda kolega Swopex objevil něco dalšího, nicméně vidím v tom evidentní snahu nepravdivými a lživými disinterpretacemi maximálně znevěrohodnit naši zkušenost (vycházím-li z toho, že umí číst česky).
Tak se pane Plesko nezlobte za případné komplikace. Nevím, zda jste si věrohodnost toho, co tu kolega Swopex psal, sám ověřoval. Osobně si podvodného prodejce přes Internet představuji poněkud jinak než, že jednou za několik let napíše malou zmínku o tom, že je ochoten se se zájemci podělit o svou zkušenost. Trvám na tom, že všechno, co jsem psal zde, i Vám osobně v emailu, je naprostá pravda. A rozhodně se o těchto věcech nechci bavit se žádnými rýpaly, kteří budou lhát, překrucovat a dělat vše pro to, jenom aby lidé zůstávali nemocní a nešťastní, i když se mnohdy dá pomoci, a taky, aby těm, co opravdu hledají alternativní pomoc na svůj zdravotní problém, rozlišování mezi podvody či placebem, a tím, co opravdu zabírá, maximálně znesnadnili.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 11. 2013 12:14 | Martin

Nemohu vyloučit, že někdy někam psala manželka a použila tento můj email - sám žena rozhodně nejsem, a ani nevidím jediný rozumný důvod, proč bych si na ni měl hrát. Ona byla tou, která po poradě s lékařem mající zkušenost v alternativní medicíně doporučila vzdálenému příbuznému kombinaci několika konkrétní produktů, a ten se z toho poměrně rychle 'zázračně' dostal. Pak jsem se o tom na Internetu zmínil a ozvala se mi paní (samozřejmě kromě lidí, kteří za tím hned viděli snahu něco prodat), a jejímu manželovi to také velmi pomohlo. Vše jsem samozřejmě psal i panu Gabrielovi, aniž bych tušil, že tu posléze můj email skutečně hodí.
Nevím, co máte konkrétně na mysli o prodeji. Nepamatuji si, co jsem kde kdy psal. Jediné, co Vám mohu říci, že pokud chcete, aby Vám něco opravdu pomohlo a zároveň nemělo vedlejší účinky, tak nechoďte do lékáren, kde máte kvalitu spíše placebo a marži i 90%. Tam by produkty, o kterých mluvím, stály tolik, že by byly naprosto neprodejné (zmiňujete aloe - tak zrovna tam to mám za stejnou cenu jako v lékárně, kde jde však o šťávy ředěné vodou minimálně 1:2 až 1:5, o kvalitě receptury ani nemluvě). Řešením je napojit se přímo na konkrétní výrobce a objednávat to rovnou u nich. Jestli někdo takovou informaci považuje za prodej, tak neví, co toto slovo znamená a nechť si najde lepší cestu, jak se k těmto věcem dostat. Přiznám se, vyléčili jsme si toho s manželkou dost, ale jak stejného efektu dosáhnout jinak, aniž by někdo z toho měl profit, netuším. Zadarmo Vám nikdo nic vyrábět ani prodávat nebude, a já také nikomu neprodávám, pokud si to někdo vyloženě nepřeje, abych mu to prodal.
Pane Plesko, klidně můj kontakt zase smažte. Nestojím o hloupé komentáře a názory lidí, kteří o tomto nic nevědí, a za vším vidí jen snahu na někom vydělat, přičemž sami jsou mnohdy ochotní vyhazovat tisíce či desetitisíce za něco, co jim nepomůže (jako třeba tato pojistka v článku) nebo jen minimálně (např. Proenzi3) - podstatné je, že nemají pocit, že na nich vydělal někdo konkrétní, komu by mohli závidět. Ať si pak tito lidé pomůžou a hledají sami ve změti různých slibů, nesplněných přání a nepravdivých reklam. Každopádně Vám i tak děkuji za pozornost :-).
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 11. 2013 10:57 | Gabriel Pleska

Pěkně děkujeme :)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 11. 2013 9:22 | Swopex

Asi nejsem jediný, koho napadlo "Martina" vygooglit, ale minimálně je zajímavé, že v jiných diskusích vystupuje jako "Romana", jinde bezejména, nicméně píše v ženském rodu a prezentuje se jako prodejce výrobků Aloe Vera. Věřím, že alternativní medicína může pomoci, příroda je neodhadnutelná, ale opravdu považuji za poctivé narovinu říct, že jsem prodejce...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 11. 2013 21:59 | Gabriel Pleska

Jak jsem byl Martinovi vysvětlil e-mailem, přesně takhle u nás spamují podvodníci. Tím samozřejmě nechci říci, že by Martin byl podvodník. Pokud o to opravdu stojíte a uvážíte poctivě a svědomitě všechna rizika, která s sebou nese získávání informací tímto způsobem — Martinův e-mail je newajax@seznam.cz.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 11. 2013 19:01 | Martin

Já tu měl ještě jeden komentář s kontaktem, ale to mi bohužel redakce dvakrát smazala :-(. Následně jsme si vše vyříkali. Rád bych konkrétní informace zájemcům předal dále, případně i umožnil kontakt s paní, jejíhož manžela se takto podařilo zachránit, ale není v zájmu redakce penize.cz je nechávat tady. Takže buď tu nechte telefon, email, nebo zkuste napsat na pana Gabriela Plesku z redakce penize.cz. Já s tím problém nemám, nicméně plně chápu i postoj redakce. A psát tady konkrétní detailní informace, příp. kontakt na lidi, kterým toto (podotýkám paralelně s klasickou léčbou) pomohlo, opravdu dost možné není.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 11. 2013 18:32 | Petr

Muzete byt konkretnejsi ohledne tech potravinovych doplnku? Myslim, ze to hodne lidi zajima.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 11. 2013 8:03 | Martin

Tak zrovna u tohoto je pojištění celkem k ničemu. Prevence nám samozřejmě pomůže se nemoci vyhnout, nicméně mám ověřeno, že za podpůrné pomoci skutečně kvalitních potravinových doplňků se dá nad nemocí zvítězit i v případě, že lékaři už boj považovali za marný a předpovídali pár týdnů života.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Dufek

ekonom

Miroslava Němcová

politička

Petr Dufek
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Miroslava Němcová
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services