Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Jednoactovky: OSA dál kyne, Hollywood našel svého řezníka a do Evropy míří videohropůjčovna

Jednoactovky: OSA dál kyne, Hollywood našel svého řezníka a do Evropy míří videohropůjčovna
Tušíte, jak se lidé budou bavit za dvacet let? Pokud ano, čekají na vás peníze a kancelář.
Michal Kašpárek, rubrika: Co se děje, 03.02.2012, 3 komentářů
Tisknout

03.02.2012 10:28, Pijan

Děkuji za tento článek a jsem rád, že jsou lidi, kteří mně osvětlí situaci s OSOU. Byl jsem asi velmi hloupý, když jsem si myslel, že na to OSA má svým způsobemn právo,ale....
Nyní se ze mne stává jeden z pirátů, který odmítá chodit do kina na nějakou blbinu, aniž bych film neshlédl v nižší kvalitě předtím. Nebudu platit nikomu z té podělané organizace ani z atoho panáka v kině.
Vážená OSO, Váš nátlak na mou osobu pro Vaše výdělky je neúměrný a proto jsem se rozhodl na základě Vašeho teroru býti pirátem. Garantuji Vám, že ze mne nedostanete ani korunu parchanti nenažraný

03.02.2012 10:54, Gabriel Pleska

Věděl jste třeba to, že OSA musí platit peníze třeba pořadatel koncertu, na kterém nehraje vůbec nikdo, kdo by byl OSA zastupován, a taky tam nikdo nehraje nic od nikoho, kdo by byl OSA zastupován? Platí se přitom nikoli podle počtu návštěvníků akce, ale podle kapacity sálu (běda tomu, kdo to zkoní a do sokolovny mu přijde dvacet lidí). To je asi ta nejviditelnější z absurdit spojených s tímhle spolkem...

Zobrazit komentovanou zprávu (Pijan 03.02.2012 10:28)

03.02.2012 18:51,

OSA je podporována státem a stát z toho má na daních majlant. Proč by v tom hledali něco chybného? Naopak je nutné zřídit obecně prospěšnou společnost s kamarády a najít něco z čeho jde vytřiskat prachy. Ale bude to stát v začátku moooc peněz za dobrého právníka....Musí napsat dobře stanovy a dobře zdůvodnit výběr pěněz.... Buďte češi a běžte na to od zadu... .-)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Zdeněk Tůma
ekonom a politik

Radim Passer
podnikatel

Zdeněk Tůma
ÚSPĚŠNOST
58,25 %

z 1 478 duelů
Radim Passer
ÚSPĚŠNOST
57,47 %

z 1 406 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.