Životní minimum
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
11.06.2011 02:58, cedi
Hodnocení: 0
11.06.2011 14:28, jezevec
každý kdo to sleduje tak pamatuje jak pan jančura začínal coby studentík rozdávající au-pair a zájezdy v bitte lacheln , a že už od té doby asi dospěl je zřejmé. dneska je studentagency možná blbé jméno ale dobrá značka, branding ustojí, přinejmenším v praze.
11.06.2011 18:35, Georg
Hodnocení: +1
11.06.2011 19:34, kocina
co kdyby jste se slozili a v hlavnim vysilacim case zaplatili film
http://www.csfd.cz/film/28 3075-financni-krize/
trabanova,prima,CT1
cim drive by to bylo tim lepe.mozna by lidi zacali chapat ekonomiku v souvislosti s politiky.politika je totiz spina a lezou do ni lide,kteri nikdy nic nedokazi.
ani jeden z vas do politiky nepujde - je mi jasne proc.taky bych do ni nesel.rozhodne to nejsou finance,ale ta spina mi vadi.bohuzel verejne prostredky ovladaji politici a zacinaji mi dane vadit.jsou nehorazne - 70% je uz proste prilis!!!!
ani se nesnazim mit vice penez - nevyplati se to !!
vse co jsem potreboval uz mam a to mam neskonale mene nez vy tři.dane platim jak mourovatej !
prinos toho filmu by byl mozna vetsi nez rozhovory na penize.cz i kdyz napad to byl dobreja serveru fandim.
ted se snazte vy tri ovlivnit vetsinovou populaci.mam dojem,ze producentem filmu je matt damon.
VV podle meho uspech zahodila - skoda.
kolik muze stat takovy film v hlavnim vysilacim case?? 2-3 mio? jeste bych udelal upoutavku na vase firmy!! film bych prosil bez reklam a vkuse.lidi by mohli ztratit souvislosti.
je neskutecny,ze je v narode 90% lidi nechapajicich.
preji si bankrot po vzoru Recka,aby se jim ty hlavy otevrely.to jeste bude mela.az si Cina kychne a nebude to dlouho trvat tak EU a USA jde do kytek.verim,ze vase firmy to preziji i kdyz mozna se sramy.
kazdopadne va trem fandim.
jestli Kalouska nahradi Sobotka - mame se na co tesit !
11.06.2011 19:43, kocina
pred spustenim filmu idelani by byl rijen
by mely predchazet filmy
http://www.csfd.cz/film/25 9465-wall-street-penize-nikdy- nespi/
http://www.csfd.cz/f ilm/8764-wall-street/
t ojen proto aby si lidi uvedomili souvsislosti.
v rijnu je to idelani proto,ze kazdy zacne sledovat hlavni vysilaci cas a vetsina lidi bude po dovolenych uz vydyndana z penez (omlouvam se okamurovi :-) )
ekonomika s politikou uzce souvisi a treba to lidi zacnou velmi dobre chapat - skoly to zatim nedokazi.vysvetlujte mladymu jak to spolu souvisi - bude na vas koukat,jestli jste nespad z visne.
pro finacni gramotnost obyvatelstva by jste udelali maximum.
vcera jsem poslouchal v šípovinach pana Sedlačka (ekonom) velice chytry clovek !
11.06.2011 20:11, kocina
maji souvislost propojeni ekonomiky a politiky.
jsem zvedav jak se toho vy tri zhostite.ostatni by vam meli prispet - vas okruh se zacina pekne rozsirovat a fandim vam - jen tak dal.
nerad bych se dozil doby aby mi vnoucata rekli - dedo a co jsi pro to udelal ty - ze my se mame velice spatne - je to tvoje vina??!!s takovou predstavou bych zit tedy nechtel !!!
16.06.2011 15:06, Pavel
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (jezevec 11.06.2011 14:28)
Hodnocení: +1
01.07.2011 17:39, Mirek z Brna
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (kocina 11.06.2011 19:34)
22.10.2011 15:49, Jara