Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
13.07.2004 13:48, Sysel
Hodnocení: +1
13.07.2004 21:49, Jan Kolda von Žampach ( řečený Pancíř )
A děsí mě mé osobní tragické zkušenosti právě z Český spořitelny : tam, když jsem z toho radostně vycouvával, tak mě chtěli přímo okrást o mý peníze, ani totiž neznali pořádně svý vlastní podmínky k tomuto "produktu", a navíc, ve svých výhružných "dopisech", cha, chááá, uváděli již neexistující telefonní spojení - to aby se na ně nikdo, právě s reklamacemi, nedovolal.
Zase mě to tradičně stálo v České spořitelně energii navíc, než jsem svý penízky zahnal, od takových pro mne zjevně podvodníků, zase domů zpět do ohrádky - do mé útulné peněženky.
Bordel na bordel tam, a u takových "egsperdů" by si měl čovek nechat peníze prý na stáří ? A ještě to vše potom dotovat, takový ksindl, právě ze svých daní a třeba tomu druhýmu bláhovcovi ? Co si tam prašule nechal a ještě je tam sype dál ?
Doufám, že ta výroční sfíčka fondům bude sfíčkou u jejich rakve...
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Sysel 13.07.2004 13:48)
Hodnocení: 0
15.07.2004 11:41
Hodnocení: 0
15.07.2004 12:44, Jan Kolda von Žampach ( řečený Pancíř )
Prostě musí se řešit, kam za daných okolností tyto fondy především investují. A dnes to je ve své podstatě, přes naše státní dluhopisy a SPP, jen spolufinancování průběžného důchodového systému a dalšího prožírání jinde, tedy ve své podstatě letadlo. Letadlo, kterému pomalu ale jistě překopávají naši pomazaní nahoře letiště. Letadlo tudíž nebude mít kde přistát. Kupujme si padáky !
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu ( 15.07.2004 11:41)
Hodnocení: -1