KuCoin oznamuje airdrop v hodnotě 10 milionů USD v KCS a BTC z vděčnosti za podporu komunity

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 29. 3. 2024
KuCoin oznamuje airdrop v hodnotě 10 milionů USD v KCS a BTC z vděčnosti za podporu komunity

Zdroj: Protext

Victoria (Seychely) 29. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - KuCoin, přední světová kryptoměnová burza, právě oznámila průlomovou iniciativu – airdrop 10 milionů USD v BTC a KCS svým uživatelům jako projev uznání za jejich trvalou podporu. Z pozice lidové burzy se KuCoin snaží zlepšovat uživatelské zkušenosti a posilovat důvěru napříč svou komunitou. Johnny Lyu, generální ředitel společnosti KuCoin, vysvětlil v prohlášení Dopis generálního ředitele uživatelům a příznivcům přední kryptoměnové burzy motivaci ukrývající se za touto iniciativou.

Vážení uživatelé a příznivci burzy KuCoin,

rád bych vyjádřil svůj dík všem uživatelům platformy KuCoin za podporu, důvěru a společnost v posledních dnech, jakož i v uplynulých sedmi letech. Jako vždy zajistíme absolutní bezpečnost uživatelských aktiv a budeme dodržovat předpisy, abychom nezklamali důvěru v nás.

Jak každý ví, cesta burzy KuCoin nebyla snadná. Během sedmi let jsme čelili mnoha výzvám, podobně jako bouřlivý vývoj celého kryptoměnového průmyslu. Kdykoli jsme překonávali tyto vzestupy a pády, objevily se pochybnosti a obavy. Avšak díky tomu, že jsme zůstali věrní svému základnímu přesvědčení a neupouštěli od své pozitivní vize pro toto odvětví, s každou překonanou výzvou jsme byli silnější a získávali jsme si důvěru dalších uživatelů a partnerů v oboru.

Od samého počátku je posláním burzy KuCoin růst společně s kryptoměnovým průmyslem a podporovat globální uznání, přijetí a lásku k tomuto odvětví. Naší hlavní zásadou vždy byla hodnota pro uživatele. V prvních dnech října 2017 – ve velmi rané fázi burzy KuCoin – jsme došli v tomto odvětví k bezprecedentnímu rozhodnutí aktivně získávat a kompenzovat uživatele ve velkém množství kvůli abnormálnímu vyřazení projektu CFD z burzy. Tento akt proaktivní kompenzace znamenal vznik názvu „Lidová burza" – důkaz toho, že nás komunita původně přijala za své. Vždy jsme si vážili této vzácné důvěry a na označení „Lidová burza" jsme maximálně pyšní.

Nedávno, konkrétně 26. a 27. března, se někteří uživatelé během procesu výběru setkali s neočekávaně dlouhou čekací dobou. Jako „Lidová burza" cítíme za tyto nepříjemnosti hlubokou odpovědnost a rádi bychom se vám upřímně omluvili.

Abychom vám vyjádřili hlubokou vděčnost za vaši podporu a trpělivost, spustí burza KuCoin speciální airdrop akci v celkové hodnotě 10 milionů USD v KCS a BTC. Doufáme, že prostřednictvím této iniciativy můžeme našim věrným uživatelům vyjádřit vděčnost za podporu. Děkujeme vám za pochopení a podporu. KuCoin bude i nadále usilovat o vyšší kvalitu i bezpečnější služby a růst společně s vámi.

Pravidla budou oficiálně oznámena do 3 dnů – mějte prosím na paměti, že se může jednat o podvod.

Ze srdce děkujeme a přejeme vám příjemné zkušenosti s burzou KuCoin! Rovněž vás zveme, abyste se k nám připojili a byli svědky postupného rozkvětu celého kryptoměnového průmyslu – až změníme celý svět!

S pozdravem,

Johnny Lyu, generální ředitel burzy KuCoin

O společnosti KuCoin

Společnost KuCoin, která byla založena v září 2017, je globální kryptoměnová burza s provozním sídlem na Seychelách. Jako platforma orientovaná na uživatele se zaměřením na inkluzivitu a dosah komunitních akcí nabízí více než 800 digitálních aktiv a v současné době poskytuje spotové obchodování, maržové obchodování, P2P fiat obchodování, termínované obchody a staking 30 milionům svých uživatelů ve více než 200 zemích a regionech. V současné době KuCoin patří mezi 8 nejlepších kryptoměnových burz. V roce 2023 byla burza KuCoin jmenována časopisem Forbes jednou z nejlepších kryptoměnových burz a v soutěži Finder's 2023 Global Cryptocurrency Trading Platform Awards byla označena jako vysoce uznávaná globální burza. Další informace najdete na adrese https://www.kucoin.com/.

Foto –https://mma.prnewswire.com/media/2373743/KuCoin_Airdrop.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2356857/KuCoin_Horizontal_Green_LOGO_Logo.jpg 

KONTAKT: media@kucoin.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Další tiskové zprávy

Nano-Care Deutschland AG launches next generation of sustainable PFAS-free oleophobic coatings

Rehlingen-Siersburg (Germany) April 28th 2024 (PROTEXT/ots) - Nano-Care Deutschland AG, leader in the development of innovative surface finishes, is excited to announce the launch of... celý článek

Výzva k většímu úsilí v oblasti vědeckotechnické spolupráce

Výzva k většímu úsilí v oblasti vědeckotechnické spolupráce

Peking (Čína) 27. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Zpráva deníku China Daily: Představitelé státu, odborníci i vedoucí pracovníci firem se ve čtvrtek v Pekingu shodli, že je třeba... celý článek

Bazén vybírejte tak, aby sloužil vám, ne vy jemu

Bazén vybírejte tak, aby sloužil vám, ne vy jemu

O vlastním bazénu na zahradu uvažuje stále víc Čechů, koneckonců patříme mezi evropskou bazénovou velmoc. Rok od roku se u nás prodá víc bazénů, lidé ale víc než dřív vyhledávají kvalitu,... celý článek

Salcburk oslavuje historii a dědictví svých knížecích arcibiskupů

Salcburk oslavuje historii a dědictví svých knížecích arcibiskupů

V létě 2024 oslaví muzea svá výročí atraktivními nabídkami a programy. Na programu jsou také pozoruhodné muzejní novinky a Salcburský festival představí nové inscenace. Výročí letos... celý článek

Společnost Huawei na 26. světovém energetickém kongresu představila své řešení Intelligent Distribution Solution

Společnost Huawei na 26. světovém energetickém kongresu představila své řešení Intelligent Distribution Solution

Rotterdarm (Nizozemsko) 27. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei představuje na 26. světovém energetickém kongresu v Rotterdamu své inovativní řešení Intelligent Distribution... celý článek

Partners Financial Services