Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Dotace na kone
Poradna > Dotace z EU
Otázka: Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám nárok na nějaké dotace, když mám jednoho vlastního koně a druhého v bezplatném pronájmu, máme slepice a chceme ještě dvě kozy..Mám na něco nárok nebo ne? Jestli... více
Kdo by měl hradit děravé a rozlomené silnice? Daňoví poplatníci nebo stavitelé?
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
17. 7. 2010 10:35, Honza
Dobrý den. Určitě by bylo potřeba velmi tvrdě vymáhat škody a reklamace po zhotovitelích silnic a dálnic. Vždyť se stačí podívat na naše ještě včera nové silnice, které již dnes jsou zalátané a hrbaté až běda. Naproti tomu stačí se projet po dálnici nebo i obyčejných silničkách v Rakousku, které tam jsou i desítky let s minimální údržbou, a je to poznat hned na kvalitě jízdy. V Chorvatsku ani zanedbaném Slovinsku nenarazíte na rozbředlý asfalt,a přestože řada těch komunikací pochází ještě z doby bývalého režimu beze změn, jezdí se po nich výrazně lépe. Vždy mě ale dojímá situace, když vidím cestáře jak z hadice prskají poasfaltované kamínky do nějaké díry v silnici, odkud se pak kamínky pod projíždějícími vozidly rozletují na všechny strany, aby tam do týdne zela díra ještě větší a pro řidiče nebezpečnější. To je hospodaření!
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
18. 7. 2010 20:10 | F.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
18. 7. 2010 20:08 | F.
17. 7. 2010 10:35 | Honza
15. 7. 2010 12:47 | J. Salát
15. 7. 2010 10:29 | Zvědavec
15. 7. 2010 7:06 | franc