Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 269 komentářů)

23. 5. 2020 11:20 | Nikouš

Za mě Kooperativa absolutní jednička, rychlá spolehlivá
Domácnost - praskla voda- asistzence dojela do hodiny opravila, perfektní
X let na Kooperativě zhodnocuji pěníze , pravda je, že úrok se snižuje jako všude, ale vždy tam zhodnocení bylo. Vyzkoušela jsem chválený vklad u Axy balance ze 105 tis mám 97 za 5 let. Do Kooperativy jsem dala 100 000 a mám 106 000.
Za mě je Koopertiva jednička, rychlá a flexibilní pojišťovna s teamem profesionálů.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 5. 2020 11:20 | Nikouš

Za mě Kooperativa absolutní jednička, rychlá spolehlivá
Domácnost - praskla voda- asistzence dojela do hodiny opravila, perfektní
X let na Kooperativě zhodnocuji pěníze , pravda je, že úrok se snižuje jako všude, ale vždy tam zhodnocení bylo. Vyzkoušela jsem chválený vklad u Axy balance ze 105 tis mám 97 za 5 lez. Do Kooperativy jsem dala 100 000 a mám 106 000.
Za mě je Koopertiva jednička, rychlá a flexibilní pojišťovna s teamem profesionálů.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 4. 2020 21:54 | Stanicek

Neplní....doporučuji vyhnout se takové podivné spolecnosti velkým obloukem.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 2. 2020 18:03 | Roman

Tak to je všechno pěkně napsané ,ale toby se museli lidi v pojišťovně umět chovat a né okrádat jak klienty tak samotnou pojišťovnu. Povinné ručení je podvod pojišťovny . roman.blazek2@seznam.cz
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 10. 2019 23:19 | Lukáš Lakomý

Jak tak pročítám vaše příspěvky, tak sem teda taky napíši. V oboru jako finanční makléř jsem 9 let a pracuji sám na sebe. Hlavně se snažím používat selský rozum. Plno z vás si zde stěžují na společnost Kooperativa. Bohužel ale většinou je problém buď na straně klienta nebo na straně makléře který smlouvu uzavíral. Makléř vám má říci v čem je společnost dobrá a v čem naopak je horší.
Úrazové pojištění - nejčastější problém co tu čtu je..... měl(a) jsem úraz a pojišťovna mi dala pár korun. Nahlásil jsem pojistnou událost a nic jsem nedostal nebo v horším případě, mám trvalé následky a dostal jsem hrozně málo peněz. Také třeba, že jste byli na pracovní neschopnosti a nic jste nedostali. Zde je problém prostě na straně poradce, že vám smlouvu nastavil špatně nebo vám neřekl právě výluky, na co je společnost dobrá atd. Aby jste nastavili dobře pojištění by se vás makléř měl napřed zeptat: Kolik si můžete dovolit platit? Co máte za práci? Děláte nějaký sport? Máte nějaké závazky? Děti? Hypotéku nebo půjčky? atd. Vše tohle ovlivní jak nastavit smlouvu. Stačí používat selský rozum pro příklad. Pokud mám mladého člověka bez závazků který bydlí u rodičů tak přece mu nenastavím milion na smrt do 65 let aby za to platil obrovskou částku ale soustředím se na rizika do života. Naopak když mám živitele rodiny který má hypotéku tak jsou zde zase jiné rizika. Proto prosím. Smlouva musí být nastavena dobře tak aby fungovala a odrážela životní situaci klienta. Dále je důležitě a takto mám třeba s klienty já že vše řeší se mnou. Od sepsání smlouvy, po nahlášení různých událostí, řešení problémů atd.Nejhorší jsou podle mě ti co uzavřou smlouvu a jdou dál. Nebo ještě horší když si klient uzavře sám na pojišťovně a nemáte se pak na koho obrátit aby vám poradil jak podojit pojišťovnu a ne tak aby vám řekli nic vám nedáme.
Neživotní pojištění - auta, domy, odpovědnosti atd. zde je prostě nejdůležitější umět nahlásit pojistnou událost a mít někoho komu můžete kdykoliv zavolat a nechat si poradit.
Kdyby jste chtěli jakkoliv moji radu, nacenění nebo srovnání toho co máte, většinou plno věcí řeším po mailu a po celé ČR a stačí napsat na lukas.lakomy1@seznam.cz chodím tam tak jednou za 2 dny podle práce tak vám alespoň řeknu svůj názor nebo radu jak co nahlásit.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 9. 2019 11:21 | Kral

S tím úrazovým mohu potvrdit!!! Prosím VŠECHNY známe upozorněte na ty podvodníky vše co je níže popsáno jsem prožil.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 9. 2019 11:33 | Karel H.

Zajímalo by mě kde jsou tito profi řidiči pojištění, o by musely všechny tyto instituac euž dávno zkrachvoat, by jen vyplácely pojistky - k dnešnímu případu totálnímu kolapsu na D1, kdy havarovalo víc kamionů, zbytečné kraxny, je zkrátka moc aut, osobákůp přes 6 milionů. No at se to vytříská, zkrachujou pojistovny a bude víc místa na cestách Řidiči osobních vozů jsou tradičně bezohlední a především nemají absolutně páru o tom, jak těžko se ovládá vůz nákladní, natož plný kamion. Jsem přesvědčen, že za 4 z 5 nehod kamionů může nějaký pako v nadupaný Audině. ------------------------------ ---------------------------- Typický názor kamioňáka. Řidič kamionu musí hlavně jet tak, aby neohrožoval ostatní, a aby dokázal bleskově a bezpečně zareagovat. O dodržování bezpečného odstupu ani nemluvím, to tito frajeři ani neví, co to je. No ale řidiče kamionu může dnes dělat každé pako s IQ tyqe a pak to tak vypadá. xxx Musím souhlasit! Hlavně odstup nedodržují, přitom moc dobře vědí, že kamion brzdí daleko hůře!!! Kde ty doby jsou, kdy si řidiči prošly vojnu jako řidiči, ale i tak se k řízení kamionu nedostal! K tomu běžné prohřešky, kdy se sleduje video, nebo za jízdy kouří a jí. Pak se nedivme, že do stojícího kamionu v odstavném pruhu to další napálí.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 9. 2019 11:30 | Nikola Grusmulerová

Se mi to prosim nevložilo proč jako? aliditu atd. Hodně lidí tomu říká úrazovka, přitom chtějí pojistit i nemoc a smrt. ?????+? Další roli hraje věk (čím je člověk mladší, rizika jsou levnější protože ta pravděpodobnost uplatnění je menší..to se týká především těch rizik na nemoc či smrt, u úrazu to zas takovou roli nemá). Další je to, jestli do pojištění vstupuješ zdravá ( pokud si měla i nějaký úraz, který zanechal nějaký problém, pojišťovna to může úplně vyloučit a nebude to krýt, nebo se pojistné za riziko zdraží, ale budeš komplet pojištěná). Další věci je riziková skupina, pokud si kominík, budeš platit víc, než administrativní pracovník protože kominík má větší pravděpodobnost úrazu a spadá do jiný rizikovky. Pak bych si pohlídala, jestli daná pojišťovna, která je o proti jiným třeba levnější platí měkké diagnózy jako je podvrtnutí, naražení, pohmoždění atd. pár pojišťoven to tak má...jsou levný, takže super, jenže pokud ti ruku nedají do sádry, tak máš smůlu. Plnění bych si dala vždy od 8 nebo 10 dne, nikdy ne 30, protože zlomená ruka se často léčí 21 dní a pojišťovna ti zase nic nedá. Všechno tohle hraje roli v ceně, takže je úplně zcestný se tu ptát, kolik kdo platí pokud neuvidíš celou tu smlouvu, kde je napsaný věk, povolání, zdravotní dotazník
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 9. 2019 11:18 | Kral

Pozor na ty K..vy, u hypotéky když se nastěhujete do nového bydlení posílají záměrně dopisy na staré adresy!!! Poté exekutor z Pardubic má vyděláno. To je mim. jedna z jejich služeb. Je toho daleko více. POZOR radím jiné podvodníky. Moje třetí zkušenost a třetí průser.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 8. 2019 14:23 | Petr Fojtík

Jako firma ze skupiny Vienna Insurance group má dosti špatnou pověst ohledně pojistného plnění. Moje manželka řeší už přes půl roku (poškozená) pojistnou událost a pojišťovna se jen stále vymlouva. Nyní jsme podali raklamaci na neumernou dobu a pokud ani to nezabere tak se obrátím na ČNB, toto mě poradili v České kanceláři pojistitelu. Takže za mě a moji rodinu Kooperativu a Českou podnikatelskou pojišťovnu nebrat. Neplní a mají velmi dlouhou dobu vyřizování.
Dnes 27.8 teprve poslali manželce odškodnění na účet. Když to nějak uzavřu, tak spousta telefonování a doprošováni a výmluv ze strany pojišťovny. Tuto pojišťovnu nebrat....
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 9. 2019 11:29 | Nikila

Včera jsem to komentovala v jiném fóru, tak to vkládám i sem. ?? Ono to nejde takhle globalizovat. Jde o to, jestli to budeš mít čistě na úraz, nebo jestli to bude obsahovat i pojištění smrti, invaliditu atd. Hodně lidí tomu říká úrazovka, přitom chtějí pojistit i nemoc a smrt. ?????+? Další roli hraje věk (čím je člověk mladší, rizika jsou levnější protože ta pravděpodobnost uplatnění je menší..to se týká především těch rizik na nemoc či smrt, u úrazu to zas takovou roli nemá). Další je to, jestli do pojištění vstupuješ zdravá ( pokud si měla i nějaký úraz, který zanechal nějaký problém, pojišťovna to může úplně vyloučit a nebude to krýt, nebo se pojistné za riziko zdraží, ale budeš komplet pojištěná). Další věci je riziková skupina, pokud si kominík, budeš platit víc, než administrativní pracovník protože kominík má větší pravděpodobnost úrazu a spadá do jiný rizikovky. Pak bych si pohlídala, jestli daná pojišťovna, která je o proti jiným třeba levnější platí měkké diagnózy jako je podvrtnutí, naražení, pohmoždění atd. pár pojišťoven to tak má...jsou levný, takže super, jenže pokud ti ruku nedají do sádry, tak máš smůlu. Plnění bych si dala vždy od 8 nebo 10 dne, nikdy ne 30, protože zlomená ruka se často léčí 21 dní a pojišťovna ti zase nic nedá. Všechno tohle hraje roli v ceně, takže je úplně zcestný se tu ptát, kolik kdo platí pokud neuvidíš celou tu smlouvu, kde je napsaný věk, povolání, zdravotní dotazník, skladba rizik, denní plněni, pojistné částky atd. atd.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 9. 2019 11:26 | Gaman Marinier

Posílají mi pořád nové nabídky a akce na slevu z pojistného, ale nejsem u nich nejméně 4 roky. Už jsem změnil email, tel.číslo, a pořád otravují, nevím co s nimi. Asi mají agenty kterí jim dávaj tipy.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 9. 2019 11:19 | Nikola Grusmulerová

Takisto súhlas, Rakušáci nejsou o nic lepší než jejich bratia Germáni, Proto s tuentou poistovnou nikaké drobné nemít Sem ted u britské, jenomže to je problém, Británie sa ponáhla z EU, a buděm musiet poistovnu změnit Čo sa dá robit Okrem tých čo puosobí na Slovensku, v mej domovině,neviem co dalej
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 9. 2019 11:16 | Kotalík Michal

S touto podivnou pojišťovnou jsem již před 6lety skoncoval, po pojistné události, kdy se neměli k tomu, na základě předložených důkazů a zpráv o pojistné události (úraz) vyplatit peníze, ani část peněz, NIC! Bohužel jejich agenti loví v čistých vodách, přijímají se noví pracovníci na pobočky, aby se trochu vyčistil profil této společnosti sídlící v Rakousku. Nic dobrého od těch Skopčáků, Nácků a nacionalistů nikdy nevzešlo (viz Adolf H-i-t-l-e-r)
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 9. 2019 6:54 | Bara K.

A v některých pobočkách ty obézní blondýny co to tam vedou, to je strašné a odpudí vás to hned při vstupu navíc porušují osobní údaje, ptají se na rodinný stav, počet dětí atd. protizákonně. Poslána kontrola Pokuta ji snad přiměje i zhubnout, nebude tolik žrát ta metla ohavná
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 9. 2019 8:24 | Josef

S Kooperativou naprostá spokojenost. 4 pojistné události během 7 let pojištění, vše vyřízeno rychle a k naší plné spokojenosti. Přehledná stránka pro hlášení škody, žádné nepřiměřené požadavky na klienta v souvislosti s likvidací škody. Doporučuji.
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 9. 2019 13:46 | David

Možná by to příště chtělo si pořádně přečíst pojistné podmínky, pak byste se nedivila, že Vám záda zamítli.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 9. 2019 9:36 | Petr

Kooperativa je snad ta nejhorší pojišťovna co může být. Je předražená a i tak je uplně k h****. Než se u nich pojistíte, radši si důkladně přečtěte podmínky. Snad v každým bodě je skryté jedno slovo, díky kterému mají právo říci: "na to se pojistka nevztahuje." Např.: uhodí blesk metr od vás a vás to taky slušně probije? Sorry, pojišťujeme jenom přímý zásah bleskem (a to už je co říct, že si vymýšlí i kolem takové věci). Já jsem byl plavat a ukradli mi batoh, ale neměl jsem ho připoutaný řetězem ke stromu a nebyl ověšený zámky. A když už, tak jsem se měl bránit, i kdyby na mě vytáhl nůž.... pardón, moje chyba. Kooperativu už fakt nikdy.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 8. 2019 12:51 | Martin

Považuji to za naprosté selhání pojištovny. Smutné, že člověk si musí platit ještě za překlad, když byl právě poškozen. Přišel sem o 50 000 cca, ve smlouvě mám zavazadla pojištěné na 30 000, nikdo semnou pořádně ani nekomunikoval při uzavírání smlouvy, nikdo mi nedal ani potřebné informace, vše se dozvídám až po uzavření smlouvy a nemilé krádeži. S touto pojištovnou už nechci mít nic společného. Na nějaké podmínky jim kašlu, Evropská pojištovna, která překládá ruský jazyk, kde je Rusko? Holandsko je za dveřmi a nikdo nedokáže přeložit ani pár stránek. Překlad mě vyjde na tisíce. Děkuji K-POOP za vydařené služby. Od nich už ani propisku.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 8. 2019 10:36 | Petr

Možná to chce číst pojistné podmínky, kde se jasně píše, že povinností pojištěného je doložit překlad tehdy, kdy se nejedná o jazyky jako je anglický, francouzský, německý, španělský, ruský a slovenský....to je celkem dost jazyků, i když mi tam chybí např. italština.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Roman Janoušek

lobbista, podnikatel a kriminálník

Miroslav Ševčík

ekonom

Roman Janoušek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Miroslav Ševčík
ÚSPĚŠNOST
66,67 %

z 3 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services