Kdo víc škodí Česku, Topolánek, nebo Paroubek?

Po drtivém vítězství v krajských volbách se pokusila sociální demokracie vyslovit vládě nedůvěru. V projevech ve Sněmovně sociální demokraté tvrdili, že Topolánkova vláda Česku škodí. Myslíte si to taky, nebo jsou větším škůdcem socialisté? Podělte se o názor a přečtěte si mínění ostatních.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

23. 10. 2008 11:36, Petr

Kraidle,
Mozna by v souvislosti s nazvem clanku take bylo dobre porovnat chovani pana Paroubka po prohranych parlamentnich volbach, kdy prohru zjevne neunesl a chovani pana Topolanka po prohranych krajskych volbach, kdy vitezi poblahopral k vysledku.
Rovnez si myslim ze urazenim volicu jinych stran si CSSD moc dobrou vizitku nedela.

Zobrazit celé vlákno

+15
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

24. 10. 2008 21:24, Peterson

Topolánkova vláda škodí především převážné většině obyvatelů České republiky a tím pádem celému Česku.
Dovolim si citovat profesora Klause, že "Dutý Topol" je neštěstí pro ODS.
Nicméně toto neštěstí se stalo našim premiérem a bohužel následky musíme nést všichni.Jeho problémem je,že jeho blízcí spolupracovníci (soukmenovci), které si vybral do vlády povýšili svoje soukromé kšefty nad zájem normálních občanů - Julínek, Řebíček, Nečas ...
Vrána k vráně sedá.

-6
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 50 komentářů)

23. 10. 2008 9:19 | Jitka

Můj pocit-nešla jsem k volbám-minule ale ano-volila jsem ODS,protože všichni asi cítíme ,že změny jsou zapotřebí.Jenže-změny v tom smyslu-přestat podporovat lidi,kteří evidentně zneužívají podpory v nezaměstnanosti,dělat líbivou politiku a rozdávat něco co víme,že je vlastně na dluh atd.Jenže Topolánek udělal druhý extrém-chce zprivatizovat vše, co se ještě dá a jeho řečem,že to s námi myslí dobře nikdo nevěří.Naopak,hodně lidí je přesvědčeno,že Julínek a spol.jsou jen figurky těch pár bohatých lidí v zemi,kteří chtějí ovládat vše-proto se dělal narychlo soupis majetku např.FN u Svaté Anny v Brně a ředitelé se střídají jak na běžícím páse-protože pokud nedělají vše dle instrukcí-jsou odvoláni/ředitelka Danihelková-neudělala čistky,tak jak se to po ní chtělo-ze dne na den byla odvolána a nikdo nevysvětlil proč.Měla zřejmě už připravit nemocnici do takového stavu,aby budoucí majitelé ji nejen levně koupili,ale nemuseli hromadně propouštět a tím pádem by vyvolali u veřejnosti ještě větší negativní dopad. Všichni vyčítají Topolánkovi a Julínkovi,že málo komunikovali s lidmi....Jenže jak s nimi měli komunikovat?Říct-milí občané,vše bude v soukromých rukou-tudíž my jen těžko zaručíme alespoň nějakou dostupnou péči ale NEBOJTE se!Kdo bude mít peníze zaplatí si připojištění a péče bude.Kdo na to nebude mít....bude chodit jen na trhání zubů,na operace snad za 2 roky dle pořadníku pro chudé.....BUDIŽ MU ÚTĚCHOU ŽE TO DĚLÁ PRO BUDOUCÍ POKOLENÍ!!! Myslím si,že tak je to teď,že se lidi lekli a šli volit menší zlo-že z toho vyplývá,že jednoznačně škodí Topolánek a spol.A vůbec to není o poplatcích 30 korun-to je k smíchu!!I když věřím,že pro některé důchodce to asi problém je-u těch s opravdu malým důchodem by se to asi mělo nějak vyřešit.Jenže nikdo neřekl,že když má někdo opravdu malý příjem-přijde na ošetření s papírem o HMOTNÉ NOUZI a neplatí nic!!!/pracuji ve zdravotnictví/-takže co závěrem??? Věřím,že změnit systém ano,ale ne za cenu,že pár lidí bude ještě bohatších a hodně lidí bude mít prostě smůlu.Ponechat alespoň nějakou základní péči hrazenou pojišťovnou-tzn.NE PRIVATIZACI VŠEHO
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 8:32 | Zdena

Mnohem víc škodí "socdemáci".Lidem lžou a za tu dobu, co byli ve vládě nadělali jenom dluhy. Když to ODS začala trochu spravovat(neříkám, že vždycky citlivě), tak to byl vítr na jejich mlýn a zneužívají toho ve své lživé populistické politice. Je smutné, že na to tolik lidí slyší. Nebo si myslíte, že skutečně zruší nepopulární opatření, která za ně udělala ODS a která jim ponesou výsledky, jestli je lidi zvolí? Nezruší nic. A budou prachy rozdávat "sociálně slabým" po desetitisících. Proč by někteří "spoluobčané" chodili do práce, když nemusí? Nejhorší je Paroubek s Rathem - to je čistý populismus a klamání lidí.Těm nevěřím ani dobrý den.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 8:23 | Michal Kára

Jednim z hlavnich slibu CSSD v kampani ke krajskym volbam bylo "zastavime zdrazovani". Volby drtive vyhrali, proto pokud se odted bude zdrazovat, je to vina prolhane CSSD, ze nesplnila svuj slib. Souhlasite? :-)
Oproti tomu ODS vladne v koalici a to jeste velmi krehke a s minimalni vetsinou a tedy neni realne od ni chtit, aby 100% plnila svuj predvolebni program (jakkoli nezastiram, ze by ho nejspis uplne neplnila ani kdyby po volbach mela nad 50%).
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 10. 2008 8:12 | la_da

Nejvic teto republice skodime vsichni tím, ze nejsme schopni jit k volbam a zvolit rozumnou skupinu lidi, kterou bude skutecne zajimat co se deje v teto republice a ne jak si polepsit svoje vyplatni pasky. Zatim naprosta vetsina poslancu a vladnich cinitelu masti svoje kapsy na ukor slusnych ale pasivnich volicu, kteri jim to dovoluji. Komunisty jsem nikdy nemel rad ale pokud sledujete jejich vystupovani na verejnosti, tak jsou jedini slusni mezi ostatnimi a hlavne maji jasny cil, za kterym jdou vsichni v jednom siku, bez rebelu a prospecharu. Dokazuje to take stabilni zakladna volicu a jejich posilovani v ocich verejnosti. Takze doporucuji VSEM - prestante remcat a uchopte svoji sanci neco zmenit a bezte volit ty nejlepsi z nejlepsich, o kterych si jste jisti ze jsou tim nejlepsim co mame v republice.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 7:47 | Kraidl

Premiéra, který se neumí ani v parlamentě chovat,který se ušklíbá, hýká a to snad ještě chybí....... Jeho sliby jsou chyby, když se mu přišlo na Moravu, tak chce dělat nepřítele z Tlustého, který spolu s manželkou mu udělal kampaň ke zvolení. Je v něm vidět ten nenaplněný sen lampasáka a myslí si, že republika je cvičák. Nadutost, samolibost a nechytrost.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 7:41 | Karel

ODS škodí většině lidí. Nesplnila sliby ze smlouvy s voličem a teď je překvapena, že se voliči řídí výzvou Topolánka a nevolí je. Co udělá ČSSD se uvidí, ale taková bombastická lež jako Topolánkova to není.
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 7:26 | Irena

Je skoro jedno, jak dobré jsou reformy, když jsou špatní politici.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 7:16 | MoB

To je těžké. Napřed je nutno definovat, co to je "škodí ČR". Ekonomice? Mezinárodní prestiž? Budoucímu životu nás všech? V tomto ohledu možná víc škodí ten, kdo nic nedělá - reformy jsou nutné a jakkoliv je možné diskutovat o provedení konkrétních kroků, asi je to pořád lepší než nedělat nic. Takže za mě je to jasné - svou hrozbou rušení reforem a návratem ke starému zaprděnému stavu asi víc škodí Paroubek a jeho strana. Ale kdyby vláda prováděla své reformy lépe a kdyby lépe komunikovala s veřejností (tj. s voliči!), tak by tento problém nenastal. Takže kvůli hlouposti a omezenosti vládních politiků se reformy zdrží a pozor, nakonec k nim stejně bude muset dojít, ale budou o hodně více bolet. Ulice zvolila - a tahle ulice pak bude nejvíc trpět. Jak paradoxní...
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 7:13 | Karel

Této zemi a jejím lidem škodí Paroubek i s tou jeho oranžovo-červenou grupou. To že zemi tito levičáci zadlužili až po uši už nevzpomínají nikde.Tato vláda to nemá jednoduché po nich napravovat vše co za svého působení rozdali a prožrali.Nepopulární opatření nesou i nepopularní ohlas voličů. Bohužel zřejmě ODS podcenila oslovení voličů před propadlými volbami. Oranžoví, s Rathem , který je pouhopouhý korytář s cílem šplhat nahoru pokud to jde,nemají nic jiného na práci než hanět ,zdržovat od práce parlament,znejisťovat , znedůvěryhodňovat ČR v očích ostatních zemí . Kdyby konstruktivně jednali s vládnoucími stranami naše země by se posunula mnohem dále. Paroubek jde pouze za svým cílem ,hrubě osočuje voliče jinýc h stran, pak se za ně omlouvá,vystupuje na veřejnosti jako pěkný a hodný strýček s bradavicí,ale jeho podivné známosti jsou nezpochybnitelné, Je nad slunce jasné,že hlasování o nedůvěře vládě načasoval na den pohřbu mladého mafiána Kočky, to proto, aby se mohl vymluvit, že s nimi v nekalých obchodech nejel, že to nebyli jeho přátelé,ale nechat si zase cestičku zpět, jelikož má velké alibi nemohl být na pohřbu syna svého kamaráda, jelikož musel být ve vládě při hlasování o nedůvěře. Tak se mu podařilo zastínit jeho vlastní působení s mafií , která je veskrze prorostlá do vysoké politiky. Pana Kubiceho všichni včele s Paroubkem odsuzovali a považovali jej za blázna, když s prorůstáním mafie do politiky vyrukoval i se jmény osob, ale zřejmě i ti co mají celou věc vyšetřovat a postavit politiky před soud a odsoudit jsou do těchto struktur zamíchání a ti co nejsou zamícháni do spletence korupce se musí bát o svou práci a donuceni myslet. V této zemi by snad malinko pomohlo, aby se proti korupci a těmto mafiánským praktikám postupovalo jako v Číně trestem smrti. No řekněme si otevřeně , že bychom asi hodně finančních prostředků ušetřili na platech poslanců a senátorů, za několik let bychom museli předčasně volit jelikož vláda by se stala neusnášeníschopná.
+15
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2008 3:00 | Barack Obama

" "? Kdo víc škodí Česku, Topolánek, nebo Paroubek? ? Myslíte si to taky, nebo jsou větším škůdcem socialisté?" " Nejvíce škodí Česku Klaus, největším škůdcem je Klaus. Je potřeba vládu a prezidenta, kteří jsou přátelé Evropské Unie a eura.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 3/3

3

Následující

Spočítejte si

Výpočet životního minima 2024

Počet členů rodiny

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jaromír Šmejkal

podnikatel, Unimex Group

Roman Vaněk

kuchař a podnikatel

Jaromír Šmejkal
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Roman Vaněk
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services