Splátky hypotéky
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Kolik bere ajťák, prodavač, bankéř? Nový přehled mezd
Velký mzdový průzkum společnosti Grafton Recruitment zmapoval finanční ohodnocení stovek...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kde prodávali špatný benzin, naftu nebo LPG? Nový přehled pokut od ČOI
Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Michal Sýkora
bývalý hokejista a investor
Pavel Dvořáček
podnikatel, Rudolf Jelínek

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Bez realiťáka dnes prodáte cokoliv
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
29. 6. 2018 15:22, Lukáš Beťák
"Jsem realitní makléř, nefunguji jako stránka bezrealitky ale jako špičkový butik. Nenechám si platit předem za inzerci bez ohledu na výsledek, na jediném serveru kterou si klient musí vytvořit sám bez znalostí jak to vlastně udělat správně. Předem platím rozsáhlou kampaň včetně sociálních sítí. Nenechávám na klientech vedení prohlídek a dalších důležitých obchodních jednání, které přímo ovlivňují cenu za kterou se jejich nemovitost prodá." vysvětluje realitní profesionál Lukáš Beťák. "Kupující dnes přes mně nakupují nemovitosti hlavně proto, že vidí špičkově připravenou nemovitost, dozvědí se relevantní informace i takové které by majitele nenapadlo sdělovat. Nekupují zajíce v pytli. A mají to bez starostí s plným servisem. Nákup nemovitosti je pro ně příjemným zážitkem, ne depresivní zkušeností jakou je prohlídka amatérských fotek a kontaktování prodávajících kteří nezvedají telefon. Příjemný zážitek z nákupu si obvykle nespojujeme se supermarketem (tam hledáme nízkou cenu) ale spíše s kvalitním specializovaným obchodem, nebo butikem. Tak si rozmyslete kde chcete vystavit svůj majetek. Chcete ho prodat se slevou a ušetřit, nebo prodat výhodně a vydělat?"
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
23. 9. 2019 23:43 | Makléř
29. 6. 2018 15:27 | Lukáš Beťák
Citace - deprese / 17.06.2018 10:17
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
29. 6. 2018 15:22 | Lukáš Beťák
19. 6. 2018 18:12 | jezevec
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
17. 6. 2018 16:07 | deprese
17. 6. 2018 10:17 | deprese