Diskuze: Jak dobře znáte povinné ručení?
Když něco děláme z povinnosti, z musu, má to někdy za následek to, že to děláme bez přemýšlení. A přitom to může být věc, která má důvod a smysl. Povinné ručení je také na jednu stranu pán – pokud chcete jezdit, musíte ho mít, ale na druhou stranu to může být dost dobrý sluha. Víte, co všechno od něj můžete chtít? Otestujte se!
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 3 komentářů)
18. 3. 2015 10:15 | krul
15. 3. 2015 8:03 | kalkulackaruceni.cz
14. 3. 2015 21:50 | jihra
1/ Otázka - Co kryje povinné ručení? Podle autoru kvízu je správná první odpověď, podle mne je správná druhá odpověď. Proč? Protože existuje povinné ručení, které kryje do určité výše i škody způsobené na autě viníka nehody.
2/ Otázka - Musíte mít pojištěné auto celý rok, když s ním v zimě nejezdíte? Podle autora kvízu je správná třetí odpověď, podle mne je správná jak třetí tak i druhá odpověď (mohu si sjednat - pokud mám třeba kabriolet - sezónní pojištění třeba jen od března do září).
Takže asi tak.