Z outsiderů udělal vítěze. Hiddink nám vyprávěl, jak změnil Koreu
Guus Hiddink je trenér s celou řadou překvapivých úspěchů. V roce 1988 vyhrál předchůdce...více
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 4 komentářů)
30. 3. 2012 8:34 | Honza
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
29. 3. 2012 9:41 | Kvak
Druhá zkušenost následující po této byla, že se mi ozval opět nějaký další "makléř" a naléhal na schůzku, po té co jsem mu popsal předchozí zkušenost a že už o to nemám moc zájem (ale vysloveně jsem neodmítal) začal být v telefonu nepříjemný až agresivní...
Řekl bych, že to bylo vysoce neprofesionální na to jak všude čtu jak mají jiný přístup.
29. 3. 2012 7:44 | Jasan
29. 3. 2012 0:47 | jezevec
zadání bylo celkem zřejmé, zde byly prezentovány 2x2 nevyhovující byty. přínos oproti náhodné četbě inzerce bagatelní. jaký to má smysl? neměl by normální makléř "předkousat" nabídku, a klientům nabízet jen byty, které vyhovují jejich požadavkům? bytů, které jsou předražené, neprodejné, nevhodně disponované atd, je za korunu pytlík - proč do nich vodit klienty a říkat jim že to nedoporučuji?