05.01.2004 15:52, TGP

No vidíte, a já si myslel, že když mi to nabídnou v poště, tak už je to zaručené? Čím zdůvodnili, že vám ji nedali?

Zobrazit komentovanou zprávu (I.T. 05.01.2004 15:00)

08.01.2004 11:14

To jsem si myslela take. Napsali, po tydnu od zadosti, ze velice lituji, ale nemohou mi vyhovet. A v te jejich nabidce jeste nabizeli zdarma hodinky, pokud tu pujcku, co mi sami nabidli na konkretni "predschvalenou" castku prijmu.
I.T.

Zobrazit komentovanou zprávu (TGP 05.01.2004 15:52)

06.08.2004 14:16, ella

Též mi byla nabídnuta předschválená osobní půjčka, na mé poměry dost vysoká částka. Po přečtení všeho, co chtějí vědět jsem formulář vyhodila. Přesto mi byla po týdnu nabídnuta telefonicky opět, kdy jsem definitivně odmítla. Nakonec moje představy splnila bez problémů Reiffeisen, slušné úroky. Když ale člověk potřebuje peníze a úroky jsou i vyšší, tak si myslím, že v tom celkovém moři poplatků, inkas, půjček a leasingů to nehraje tak velkou roli.

01.08.2008 11:58, jana

si vuuuuuuul

Zobrazit komentovanou zprávu (hlozkoval 10.09.2001 17:16)

23.09.2008 15:35, Jan Novak

Ma Citi pujcka nejnizsi RPSN ?

02.12.2010 01:31, Pan Paul Campbell

Ahoj,

V reakci na váš e-mail, nabízíme půjčky od 5000,00 do 20,000,000.00 Max Min. 3% úrokovou sazbou zrušit. Úvěr pro rozvoj podnikání konkurenční výhodu / obchodní expanzi. Jsme certifikováni, důvěryhodný, spolehlivý, efektivní, rychlé a dynamické. A pracovní finančně pro realitní a finanční společností, které poskytují dlouhodobý úvěr na 5-25yrs maximum.contact nám, pokud máte zájem (paulcampbellhomes@gmail.com)

Jméno: ___________________________
Jméno: ____________________________
Sex: ______________________________ _
Věk: _______________________
Kontakt: ______________________
Země: ______________________________
Datum narození: ________________________
Částka požadovaná jako úvěr: ________________
Půjčka Doba trvání: ________________________
Měsíční příjem / roční příjem: _________
Povolání: ___________________________
Účel úvěru :_____________________
Tel.: ______________________________ __

Děkujeme vám za vaši přízeň!
Pozdravy
Pan Paul Campbell

01.05.2011 19:59, Požehnání Paní Jonesová

Dobrý den,

Jste v nouzi úvěru, laskavě kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu, baginfinancialhome@gmail.com, chci abyste věděli, že Vám můžeme nabídnout podnikatelský úvěr, úvěr splatit své oddělení a půjčku na koupi nebo postavit dům vlastní, tak laskavě kontaktujte nás nyní s formulářem žádosti o úvěr níže

ŽÁDOST o půjčku

Jméno ...
Příjmení: .........
Iniciály: ............
Sex: .................
Datum narození ...
Stav: ..............
Povolání: ................
Domů Adresa: ..................
Telefon č.: ..................
Mobilní číslo: ................
Město: ..................
Stav: .................
Země: ................
PSČ: .................
Výše půjčky: .................
Půjčka Doba trvání: ................
Měsíční příjem: ....................
E-mail :.....................
Všech nyodpovědi by měly být předány společnosti
E-maily: baginfinancialhome@gmail.com
PožehnáníPaní Jonesová

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Můžete si dovolit další úvěr?

% z měsíčních výdajů

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

petr mach, eurozóna, platební neschopnost, run na banku, bankovní dohled, daně, jan traxler, Lukáš Kovanda, rozpočtová unie, regulace

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.