Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

První skutečná REALITY show: kupte si investiční nemovitost!

První skutečná REALITY show: kupte si investiční nemovitost!
Přemýšlíte, jak se zabezpečit na stáří? Chcete výhodně investovat? Pak přesně pro vás je tato Reality show: pořiďte si s námi investiční nemovitost. Stačí se přihlásit. A ostatní se můžou dívat, jak se to dělá.
redakce Peníze.CZ, rubrika: Co se děje, 07.02.2012, 19 komentářů
Tisknout

09.02.2012 00:06, jezevec

já myslim že redakce by do toho šla, nabídněte. podílel bych se jako investor.

Zobrazit komentovanou zprávu (fany 08.02.2012 17:10)

11.02.2012 21:23, apolena

Já zase hledám investora, podílela bych se jako pokusný králik.
Otázka na Jezevce. Máte ještě zájem? Například jako tichý společník, nebo jako podílník na případném zisku z pronájmu?

14.02.2012 23:42, jezevec

na anticipovaném zisku z nemovitosti v předřečníkem avizované výši 15-20% mám zájem se podívat vždy. většinu ostatních si aspoň přečtu, dobrých nápadů je málo.

Zobrazit komentovanou zprávu (apolena 11.02.2012 21:23)

26.02.2012 20:06, czech

Dobry den
poptavam investora na dva projekty
1. Kupa bytoveho domu, 6bytu, kupna cena 1,8miliona. Byty momentalne v pronajme.
Nutna kompletna rekonstrukce (cca3miliony) po rekonstrukcu 10bytov

2. Vystavba nizkoenergetickych domu. Zastavana plocha 46 metrov. Uzitkova 96metrov 3+kk
Cena kolem jednoho milionu vcetke prace (bez pozemku)
czechperson@email. cz
Kontakt774 91 4545

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michal David
hudebník a podnikatel

Václav Kočka
kolotočář a podnikatel

Michal David
ÚSPĚŠNOST
54,75 %

z 1 441 duelů
Václav Kočka
ÚSPĚŠNOST
45,14 %

z 1 234 duelů

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.