Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
03.02.2011 11:28, Karel
Vzhledem k tomu, že jsem dělal v pojišťovně, tak jsem měl na pojistném výhodu, ale kamarád mi tu cenu ještě dostal dolu, asi jsem byl špatný zaměstnanec :D
Havarijní pojištění už vidím také jako potřebu, vzhledem k tomu, že přední nárazník opravuji minimálně 2x ročně, tím to děkuji všem co poškodili a odjeli. Jj, ale spoluúčast!
Hodnocení: +1
03.02.2011 13:47, Petr
Hodnocení: +2
03.03.2011 11:38, Stano
Vela stastia na cestach!!!
Hodnocení: +2
25.04.2011 19:21, Petr Dvořák
Jak jistě víte, blíží se období, kdy většina lidí řeší otázku ohledně povinného ručení. Každý chce samozřejmě mít svoje povinné ručení co nejvýhodnější a nejlevnější. A právě v tomto vám může pomoci tato skvělá pomůcka. Zde, http://jdem.cz/k3d78 po vyplnění jednoduchého formuláře kam zadáte údaje svého auta, si zjistíte, jaké povinné ručení je právě pro vás to pravé. Někdy to můžou být i značné částky. Vyplnění je samozřejmě zcela zdarma a jen pro vaši informaci.Mně osobně to pomohlo ušetřit značnou částku a sem rád že jsem takovýto formulář našel. Je to super! A proto sem dávám tento odkaz aby jste měli tu možnost co jsem měl já i Vy. Vřele doporučuji.
Hodnocení: +3
25.07.2011 12:17, Anne
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Stano 03.03.2011 11:38)
Hodnocení: +3