Xencelabs představuje první 16palcový 4K OLED Pen Display: dokonalé spojení profesionality a mobility

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 10. 5. 2024
Xencelabs představuje první 16palcový 4K OLED Pen Display: dokonalé spojení profesionality a mobility

Zdroj: Protext

Vancouver (Washington) 10. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Ultra tenký a lehký OLED Pen Display je výjimečně přenosný, nabízí zářivé barvy, vysokou úroveň kontrastu a precizní, přirozený výkon pera.

Společnost Xencelabs, globální poskytovatel nástrojů pro digitální kreslení a nová volba pro kreativní profesionály, představuje Xencelabs Pen Display 16 – nové řešení pro kreslení perem na obrazovce určené pro profesionální tvůrce kreativního obsahu, pedagogy a studenty.

Tvořte kdykoli, kdekoli a jakkoli chcete

K hlavním charakteristikám zařízení Xencelabs Pen Display 16 patří flexibilita – a široká škála způsobů, kterými jej lze používat, svědčí o filozofii, s jakou Xencelabs přistupuje k designu svých produktů. Displej s tloušťkou pouhých 0,47 palce (12 mm) a velmi nízkou hmotností 2,67 kg vás doprovodí kamkoli, kam vás kreativita zavede – do oblíbené kavárny, na prezentaci pro klienta nebo z učebny domů. Xencelabs Pen Display 16 lze připojit k jakémukoli kompatibilnímu počítači PC, Mac nebo notebooku s operačním systémem Linux prostřednictvím jediného kabelu USB-C na USB-C. Pro ty, kteří se potřebují připojit přes HDMI nebo Display Port, je součástí balení 10bitový rozbočovač. Přiložený lehký a snadno přenosný stojan Xencelabs Mobile Easel umožňuje dva úhly kreslení.

Působivá kvalita obrazu díky OLED displeji

Kreslicí displej OLED s rozlišením 4K je odpovědí na volání kreativních uživatelů po zařízení, které by dopřálo jejich kresbám a malbám živější, realističtější barvy. Díky OLED displeji se také nemusíte obávat vizuálních artefaktů, jako je prosvítání podsvícení a přetékání pixelů. Umělce dále potěší i jeho schopnost vytvořit realistické barvy na skutečně černém pozadí.

Super-AG leptaný skleněný povrch displeje navíc slibuje hladký, přirozený dojem pera na papíře prakticky bez odlesků. Grafický displej podporuje až 1,07 miliardy barev a je vybaven pěti továrně zkalibrovanými barevnými prostory: Adobe® RGB (98%), P3-DCS (98%), sRGB (99%), Rec 2020 a Rec 709. Hliníkový zadní kryt displeje pak zajistí rychlý odvod tepla bez rušivého hluku ventilátoru.

Plynulý, přesný a citlivý chod pera

Xencelabs Pen Display 16 se dodává se dvěma pery citlivými na tlak, která naplní ergonomické i stylové potřeby každého umělce. Třítlačítkové pero má širší tělo se třemi nastavitelnými tlačítky pro zkratky aplikací, zatímco dvoutlačítkové pero Thin Pen je určeno pro ty, kteří hledají pocit a efekty skutečné tužky či tenkého štětce. Obě pera jsou vybavena gumou citlivou na tlak.

Quick Keys – až 40 zkratek pro každou aplikaci

Mimořádně uživatelsky přívětivý dálkový ovladač Quick Keys je vybaven osmi nastavitelnými klávesami s displejem OLED a barevně kódovaným otočným kolečkem, což umožňuje nastavení zkratek pro více softwarových aplikací. Na jedno nabití funguje až 53 hodin.

Ceny a dostupnost

Xencelabs Pen Display 16 Bundle (doporučená maloobchodní cena v USA 1 249 USD, DMOC v EU 1389 EUR, DMOC v UK 1199 GBP) a Xencelabs Pen Display 16 Essentials (DMOC v USA 999 USD, DMOC v EU 1129 EUR, DMOC v UK 969 GBP) by měly být k dispozici na portálech Xencelabs eStore a Amazon v průběhu května, respektive na konci června. Ceny pro další regiony a informace o lokálních prodejcích na celém světě najdete na www.xencelabs.com.

O společnosti Xencelabs

Společnost Xencelabs, založená v roce 2019, je globálním dodavatelem špičkových digitálních kreslicích nástrojů, které pomáhají kreativním pracovníkům rozvíjet tvůrčí schopnosti a zvyšovat produktivitu. Další informace o společnosti Xencelabs najdete na www.xencelabs.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2407308/Xencelabs_Pen_Display_16.jpg 

KONTAKT: douglas.little@xencelabs.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Kuchyním vládnou přírodní a zemité tóny

Kuchyním vládnou přírodní a zemité tóny

Praha 20. května 2024 (PROTEXT) - Mat, vytříbené barvy, čisté linie i zajímavý detail. Trendy pro rok 2024 ukazují, že se kuchyně stává prostorem, kde se snoubí estetika, funkčnost... celý článek

HSF System: Úspěšná obhajoba ocenění Best Managed Companies

HSF System: Úspěšná obhajoba ocenění Best Managed Companies

Ostrava 20. května 2024 (PROTEXT) - Stavební společnost HSF System, která je součástí holdingu PURPOSIA Group, získala podruhé za sebou titul Nejlépe řízená firma Česka a zařadila se... celý článek

Raritní tajemná Kupkova kresba Černý idol – Vzdor jde do aukce

Raritní tajemná Kupkova kresba Černý idol – Vzdor jde do aukce

Praha 20. května 2024 (PROTEXT) - Vzácnou kresbu Františka Kupky se spirituální tematikou Černý idol – Vzdor nabídne aukční síň Art Capital na sálové aukci v Mánesu 2. 6. 2024... celý článek

Statement by GfBk regarding uncertainties at the flatexDEGIRO AG Annual General Meeting

     Kulmbach (Germany) May 21st 2024 (PROTEXT/ots) - To clarify GfBk's position on the agenda items for the Annual General Meeting on June 4, 2024, we... celý článek

Mach: Rád bych viděl Evropu jako společenství spolupracujících suverénních národů

Mach: Rád bych viděl Evropu jako společenství spolupracujících suverénních národů

Praha 16. května 2024 (PROTEXT) - V Evropském parlamentu budu hlasovat proti všemu, co omezuje naši svrchovanost nebo svobodu. A naopak, pokud by tam byla nějaká dílčí věc, která půjde... celý článek

Partners Financial Services