Richardson představuje revoluční řešení pro rozvoj prodejních schopností na základě metrik

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 9. 5. 2024
Richardson představuje revoluční řešení pro rozvoj prodejních schopností na základě metrik

Zdroj: Protext

Filadelfie (USA) 9. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Richardson Sales Performance ("Richardson"), světový lídr v oblasti školení prodeje a zvyšování prodejního výkonu, s hrdostí oznamuje uvedení své novinky Accelerate Sales Performance System – řešení pro rozvoj prodejních schopností na bázi metrik, které pomáhá zlepšit obchodní výsledky propojením komplexní analytiky pro odhalení nejzávažnějších mezer v dovednostech ovlivňujících příjmy s vysoce personalizovaným školením.

Řešení Accelerate Sales Performance System pomáhá vedoucím prodeje:

• Získat přehled: Díky uspořádání údajů o výkonnosti týmu mohou nyní firmy porovnávat aktuální výkonnost každého prodejce ve své organizaci a získat jasný přehled o hlavních nedostatcích ovlivňujících výsledky příjmů.

• Definovat obchodní excelenci: Propojení metrik výkonu s pozorovatelným chováním umožňuje jasně definovat správné vystupování prodejce a vyčíslit náklady na ztracené příležitosti.

• Zvyšovat výkony: Systém nabízí precizní, vysoce personalizované rozvojové aktivity s důrazem na budování prodejních dovedností, které daný prodeje potřebuje k dosažení individuálních cílů ve své roli – to vše na základě špičkové školicí metodiky společnosti Richardson.

Představení systému Accelerate Sales Performance System je výsledkem odhodlání společnosti Richardson přinášet inovace a podporovat úspěchy svých zákazníků. Řešení, které propojuje špičkovou technologii získanou akvizicí platformy 4enable s osvědčenými prodejními znalostmi a školeními společnosti Richardson, je tak dalším krokem na cestě podpory obchodních týmů z celého světa v dosahování maximálních výkonů a udržitelného růstu.

"Ve společnosti Richardson vnímáme jako své poslání poskytovat praktická řešení, která přinášejí skutečné obchodní výsledky," říká prezident a generální ředitel společnosti John Elsey. "Systém Accelerate Sales Performance System představuje změnu paradigmatu v budování prodejních schopností – ukazuje, jak chování prodejců ovlivňuje obchodní metriky, a naviguje vedoucí prodeje, na co se mají zaměřit pro dosažení maximálního účinku. Ti pak mohou prostřednictvím jasných informací o návratnosti investic sledovat, jak se jejich investice do rozvoje prodejních týmů vyplácí."

Accelerate Sales Performance System nabízí:

• Accelerate Insights : nástroj pro cílený rozvoj schopností pomocí propojování metrik s chováním, které je ovlivňuje.

• Accelerate Learn : mapuje chování prodejců na modulární, vysoce účinné digitální vzdělávací zkušenosti.

• Accelerate Live : urychluje cyklus změny chování pomocí koučování a živých workshopů.

• Accelerate Flow : převádí učení do pracovního procesu pro upevnění nově získaných návyků jako trvalého chování.

První reakce stávajících a potenciálních zákazníků, kteří si mohli nový systém vyzkoušet na konferenci The RevEdge v Chicagu, byly mimořádně kladné:

"Individuální školicí proces pro prodejce!"

"Praktický obsah pro zvyšování dovedností vašich týmů!"

"Přehledy pro vedoucí pracovníky rozvoje zaměstnanců umožňují identifikovat příležitosti a jejich dopad na podnikání!"

"Využijte data ze svého aktuálního technologického stacku k identifikaci mezer ve výkonu!"

Více informací o řešení Accelerate Sales Performance System najdete na adrese www.richardson.com.

O společnosti Richardson Sales Performance:

Richardson pomáhá předním světovým prodejním organizacím proměnit investice do školení prodeje v lepší výsledky. Přinášíme skutečné změny prostřednictvím přizpůsobitelného obsahu, který rozvíjí agilitu, praktičtějších technologií, které se integrují s vaším CRM, a názorně viditelného pokroku díky metrikám propojeným s vašimi systémy.

Další informace poskytuje Meghan Steinerová na adrese meghan.steiner@richardson.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1178731/Richardson_Sales_Performance_Logo.jpg 

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Raritní tajemná Kupkova kresba Černý idol – Vzdor jde do aukce

Raritní tajemná Kupkova kresba Černý idol – Vzdor jde do aukce

Praha 20. května 2024 (PROTEXT) - Vzácnou kresbu Františka Kupky se spirituální tematikou Černý idol – Vzdor nabídne aukční síň Art Capital na sálové aukci v Mánesu 2. 6. 2024... celý článek

Statement by GfBk regarding uncertainties at the flatexDEGIRO AG Annual General Meeting

     Kulmbach (Germany) May 21st 2024 (PROTEXT/ots) - To clarify GfBk's position on the agenda items for the Annual General Meeting on June 4, 2024, we... celý článek

Mach: Rád bych viděl Evropu jako společenství spolupracujících suverénních národů

Mach: Rád bych viděl Evropu jako společenství spolupracujících suverénních národů

Praha 16. května 2024 (PROTEXT) - V Evropském parlamentu budu hlasovat proti všemu, co omezuje naši svrchovanost nebo svobodu. A naopak, pokud by tam byla nějaká dílčí věc, která půjde... celý článek

Živě: Přímý přenos debaty kandidátů na post šéfa EK

Živě: Přímý přenos debaty kandidátů na post šéfa EK

Brusel 20. května 2024 (PROTEXT) - V Evropě vrcholí kampaň před červnovými volbami do Evropského parlamentu. V bruselském plenárním sále této instituce se ve čtvrtek uskuteční diskuze... celý článek

Firmy chtějí získat certifikaci FSC, záleží jim na odpovědném lesním hospodaření

Firmy chtějí získat certifikaci FSC, záleží jim na odpovědném lesním hospodaření

 Praha 20. května 2024 (PROTEXT) - Certifikace spotřebitelského řetězce lesních produktů v rámci schématu FSC® je mezi tuzemskými firmami stále žádanější. A to nejen proto,... celý článek

Partners Financial Services