TeeTime odstartoval unikátní soutěž Golfové stezky

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 26. 4. 2024
TeeTime odstartoval unikátní soutěž Golfové stezky

Zdroj: Protext

Praha 26. dubna 2024 (PROTEXT) - TeeTime SE spustil unikátní golfovou soutěž "Golfové stezky 2024", která hráčům nabízí příležitost vyhrát hodnotné ceny a zároveň prozkoumat golfová hřiště daleko za horizont svého oblíbeného hřiště. Vybízí hráče k cestování, poznávání krás golfu, golfových resortů po celé České a Slovenské republice a v oblíbených evropských destinacích. Cílem je podpora partnerských hřišť s navýšením golfových her a získáním nových golfistů. Do soutěže je zapojeno 58 hřišť a předpokládá se více než 15 tis. zapojených golfistů. Svým rozsahem jde o vůbec největší golfovou soutěž v zemi s cenami a benefity v hodnotě přes 1,5 milionu korun.

Jak se zúčastnit?

Účast v soutěži je jednoduchá. Stačí mít účet u TeeTime, objednat a zaplatit hru na některém z vybraných hřišť a hra může začít. Každé odehrané kolo golfistovi přináší body, které se načítají v jeho profilu TeeTime. Tyto body ho následně nominují k účasti v pravidelných slosováních o zajímavé ceny. Navíc každým nákupem hry získává i body do věrnostního programu.

Jak vyhrát?

Body získané při hře se promění v losy pro pravidelná slosování. Čím více golfista hraje, tím více bodů a šancí na výhru má. Slosování probíhá každých 14 dní o menší ceny, měsíčně o větší ceny, a nakonec na konci sezóny se uskuteční velké finální slosování o hlavní ceny.

„Zcela nový koncept soutěže, Golfové stezky 2024, nabízí jedinečnou příležitost objevit nová hřiště, zažít golfová dobrodružství, potkat se s dalšími golfovými nadšenci, navázat možná i nová přátelství a spojit golf s návštěvou zajímavých památek nebo míst v blízkém okolí. Ideální příležitost pro blížící se letní prázdniny, vzít rodinu, děti a vyrazit za dobrodružstvím,“ komentuje Petr Šikoš, majitel společnosti TeeTime SE.

Co vyhrát?

Ceny od všech partnerů Golfových stezek jsou velmi atraktivní a zahrnují například luxusní hodinky Omega v hodnotě 175 000 Kč, tři golfové zájezdy od butikové cestovní agentury Snail Travel, v celkové hodnotě 150 000 Kč, golfový vozík od Golf Geum Technology v hodnotě 140 000 Kč, několik sportovních hodinek značky Sequent, kávovary Nespresso a nespočet golfového vybavení.

Každý účastník soutěže také získává nárok na 5% slevu na zboží od předního prodejce golfového vybavení v ČR, Golf Lab.

Závěrečný turnaj a finální slosování

Na konci soutěže, 14. 9., se uskuteční velký závěrečný turnaj, kam postoupí 48 hráčů s největším počtem bodů. Turnaj poskytne atmosféru soutěžního dne a zároveň proběhne i závěrečné slosování, které bude možné sledovat prostřednictvím online streamu.

Kde hrát?

Soutěž "Golfové stezky 2024" zahrnuje 12 stezek v České republice, 3 na Slovensku a 4 v zahraničí – v Itálii, Španělsku, Portugalsku a Švédsku. Každá stezka nabízí unikátní hřiště a další dobrodružství. Kompletní seznam hřišť a podrobnosti o soutěži najdete na webu TeeTime na adrese teetime.cz/Stezky.

Poznámka pro média

Tato soutěž je otevřena pro všechny golfové nadšence, a navíc společnost TeeTime SE podporuje i letos mezinárodní sérii Tipsport Czech Ladies Open. Hráči, kteří si zakoupí green fee přes rezervační systém TeeTime mezi 1. květnem a 20. červnem, získají volnou třídenní vstupenku na letošní ročník Tipsport Czech Ladies Open, který se koná 21. – 23. června v Berouně.

Více informací o soutěži a o společnosti TeeTime SE naleznete na webových stránkách TeeTime.

O společnosti TeeTime SE

TeeTime SE je česká společnost s více než dvacetiletými zkušenostmi, specializující se na digitalizaci golfového světa. Společnost vytvořila první systémy pro golfovou federaci, online rezervační systémy a systémy pro správu golfových zařízení. Mimo jiné TeeTime spolupracuje s přední evropskou společností v oblasti golfových technologií, OnTee, a nabízí hráčům různé výhody. Poskytuje českým hráčům přímou rezervaci na více než 700 hřištích napříč Evropou. V rámci propojení s OnTee a partnery prezentuje česká hřiště více než 1,5 miliónu uživatelům.

Pro další informace o soutěži a možnostech spolupráce, prosím, kontaktujte TeeTime SE prostřednictvím uvedených kontaktních údajů.

Kontaktní osoba:

Ing. Eliška Sobotková

Marketing Manager

E: eliska.sobotkova@teetime.cz

W: teetime.cz

Více informací k projektu Golfové stezky na teetime.cz/Stezky

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Porsche Česká republika podporuje ochranu volně žijících ptáků

Porsche Česká republika podporuje ochranu volně žijících ptáků

Praha 6. května 2024 (PROTEXT) - Společnost Porsche Česká republika, největší importér automobilů do Česka, zapůjčila České společnosti ornitologické (ČSO) dva pick-upy Volkswagen Amarok... celý článek

Pozor na skryté neplatiče: černí pasažéři ohrožují spotřebitele a životní prostředí

Pozor na skryté neplatiče: černí pasažéři ohrožují spotřebitele a životní prostředí

Praha 6. května 2024 (PROTEXT) - Všímáte si recyklačního poplatku na účtenkách při nákupu elektrozařízení? Vyplatí se to, protože je to známka toho, že prodejce je zodpovědný a prodává... celý článek

Pro moderní Česko: talkshow plná nové energie poprvé v Pardubicích

Pro moderní Česko: talkshow plná nové energie poprvé v Pardubicích

Pardubice 6. května 2024 (PROTEXT) - Do Pardubic míří talkshow Pro moderní Česko. 16. května od 17:30 areálu Automatických mlýnů budou ministr Petr Hladík (KDU-ČSL), herec Lukáš Hejlík,... celý článek

VIDEOSTREAM ZDARMA: Den Evropy v Olomouci

ČTK bude v úterý 7. května 2024 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line veřejnou debatu o EU. Diskuse je součástí projektu Evropského parlamentu a ČTK Connect s cílem komunikovat evropská... celý článek

Jaroslav Komínek: Nákup autobusů Dopravní společností Ústeckého kraje byl v souladu se zákonem

Praha 6. května 2024 (PROTEXT) - Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) dne 11. dubna 2024 definitivně zastavil nesmyslný hon na Dopravní společnost Ústeckého kraje (DSÚK), který... celý článek

Partners Financial Services