Last minute Mallorca a last minute Kypr – dvě destinace, které si letos můžete užít za míň!

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 23. 4. 2024
Last minute Mallorca a last minute Kypr – dvě destinace, které si letos můžete užít za míň!

Zdroj: Protext

Každodenní realita nyní mnohdy připomíná nekonečný závod s časem. Často se pak zapomíná na momenty odpočinku a regenerace. Přesně tyto chvíle ale nabízí výhodné super last minute a last minute zájezdy, které naleznete na TUI.cz. Dvě perly Středozemního moře, Mallorca a Kypr, jsou destinacemi, které letos můžete objevovat za bezkonkurenční ceny. V tomto článku vám představíme, proč právě last minute Mallorca a last minute Kypr stojí za zvážení a jak si je můžete užít na maximum.

Mallorca – Ostrov tisíce tváří

Mallorca je synonymem pro rozmanité pláže, od zátok s bílým pískem po malebné skalnaté útesy. Nabídka Mallorca na TUI.cz zahrnuje širokou škálu zájezdů, které uspokojí každého cestovatele. Představte si odpočinek v luxusním resortu, kde All Inclusive Mallorca přichází se vším, co můžete během dovolené potřebovat. Vaše jediná starost bude, jestli strávit den u bazénu nebo na pláži.

Jedním z hotelů, který vás na Mallorce okouzlí, je například Ferrer Concorde Hotel. Tento hotel nabízí přímý přístup k azurovému moři a je ideálním místem pro milovníky potápění a šnorchlování. Dovolená Mallorca 2024 přináší nejen slunce a moře, ale také kulturní zážitky v podobě návštěv historických měst jako je Palma de Mallorca, s její impozantní katedrálou Santa Maria.

Doporučené hotely pro vaši last minute dovolenou na Mallorce

Každý z těchto hotelů poskytuje jedinečný zážitek, odpočinek a luxus, které jsou synonymem pro dovolenou na Mallorce. Typicky v rámci last minute TUI najdete na Mallorce ubytování, které splňuje nejvyšší standardy komfortu a služeb.

Hotel Mar Azul

Tento hotel přímo u pláže nabízí nádherný výhled na moře, vynikající gastronomii a je ideální pro páry hledající romantický únik od všedních starostí.

Iberostar Cala Millor

Tento hotel nedaleko nádherné pláže poskytuje luxusní all inclusive služby a je vhodný pro ty, kteří hledají spojení odpočinku a zábavy.

Ať už toužíte po relaxaci na pláži, objevování bohaté historie a kultury, nebo si chcete užít aktivní dovolenou, Mallorca nabízí vše. Last minute zájezdy Mallorca vám navíc dovolí užít si nezapomenutelnou dovolenou za mnohem přívětivější cenu.

Kypr 2024 – Ostrov bohů

Kypr reprezentuje kouzlo starověkých ruin a moderních letovisek, což vám umožní zažít dovolenou jako z řeckých mýtů. Nabídka Kypr na TUI.cz osloví ty, kteří touží po odpočinku na nádherných plážích, ale i dobrodruhy, kteří chtějí prozkoumat archeologické památky. All Inclusive Kypr od TUI.cz je synonymem pro bezstarostnou dovolenou, kde je o vás postaráno od rána do večera. Vaše dovolená tak bude bez jakýchkoliv starostí s plným servisem, který zajistí, že si každý okamžik užijete na maximum.

Výhodou last minute 2024 na Kypru je nejen příznivá cena, ale i široký výběr aktivit. Ať už se rozhodnete pro pobyt v Hotelu Nissi Beach, který je známý svou idylickou pláží a křišťálově čistou vodou, nebo dáte přednost historickému městu Paphos s jeho fascinujícími památkami, dovolená Kypr vás obohatí o nezapomenutelné zážitky.

Vybrané hotely pro vaši last minute dovolenou na Kypru

Každý z těchto hotelů nabízí jedinečný zážitek a výhledy, které si zaslouží být zachyceny na každé fotografii. Kypr je ostrovem, kde se snoubí krása přírody s bohatstvím historie. Od slavného místa narození bohyně Afrodity po rušné ulice Limassolu, zájezdy Kypr nabízí nepřeberné množství příležitostí k objevování a relaxaci. Zde je několik hotelů, díky kterým bude vaše dovolená nezapomenutelná.

Chrystalla

Moderní a stylový hotel, který je ideální pro rodiny, nabízející široký výběr aktivit pro děti i dospělé.

Limanaki Beach Hotel

Ubytování přímo u pláže, které poskytuje vynikající služby a je výchozím bodem pro průzkum historických památek.

Pokud toužíte po dovolené, kde každý den přináší nové dobrodružství, ať už v podobě historických expedic nebo odpočinku na idylických plážích, dovolená last minute na Kypru je tou správnou volbou. S nabídkou TUI.cz můžete zažít ostrov plný kontrastů, který vás očaruje svou nezaměnitelnou atmosférou a poskytne vám zážitky, na které jen tak nezapomenete.

Proč si vybrat last minute od TUI?

Last minute nabídka na TUI.cz je skutečně obrovská a zaručeně tam naleznete dovolenou na míru vašim snům. Využít last minute zájezdy je snadný a rychlý způsob, jak ušetřit, aniž byste museli obětovat kvalitu služeb, přičemž super last minute nabízí ještě větší slevy pro ty, kteří jsou připraveni vyrazit téměř okamžitě.

Last minute dovolená se neomezuje pouze na ubytování a letenky. Mnohdy zahrnuje také možnost výletů, degustačních večeří a dalších zážitků, které z vaší dovolené udělají opravdové dobrodružství. Díky All Inclusive nabídkám si můžete užít dovolenou bez starostí o další výdaje.

Ať už se rozhodnete pro dovolenou na slunné Mallorce nebo tajemném Kypru, TUI.cz je váš klíč k nezapomenutelnému zážitku za méně peněz. Objevte krásy těchto ostrovů, užijte si luxusní ubytování a nechte se hýčkat službami na světové úrovni. Váš sen o perfektní dovolené je na dosah, a to díky last minute nabídce na TUI.cz. Vydejte se na cestu plnou objevů, relaxace a zábavy již dnes!

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Další tiskové zprávy

Plánujete koupi nového výrobníku perlivé vody? Poradíme, jak naložit se starým přístrojem i bombičkou

Plánujete koupi nového výrobníku perlivé vody? Poradíme, jak naložit se starým přístrojem i bombičkou

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Používáte doma výrobník perlivé vody? Domácí příprava sycených nápojů nešetří jen finance. Namísto tisíců jednorázových plastových lahví si totiž podle... celý článek

Doručování zboží napříč Českou republikou má svá specifika, liší se v rámci krajů i měst

Doručování zboží napříč Českou republikou má svá specifika, liší se v rámci krajů i měst

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Společnost Bevy.city, která zajišťuje rozvoz zásilek pro desítky firem v rámci České republiky, a zároveň pomáhá vykrývat logistické špičky pro největší... celý článek

Kolo jako fenomén: Výstava v trutnovské galerii EPO1 propojuje cyklistiku a současné umění

Kolo jako fenomén: Výstava v trutnovské galerii EPO1 propojuje cyklistiku a současné umění

Trutnov 3. května 2024 (PROTEXT) - Ztvárnění bicyklů a jejich role v životě člověka představí výstava Jízda v Centru současného umění EPO1 v Trutnově ve spolupráci s platformou Sport... celý článek

Festival labutí ve sklárně Koulier

Festival labutí ve sklárně Koulier

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Zahajte prázdniny netradičně. Připojte se a objevte na Festivalu labutí ve sklárně Koulier na Oflendě krásu, umění a radost ze sklářského řemesla, které... celý článek

HAVEL & PARTNERS jako první advokátní kancelář ze CEE regionu otevírá zastoupení ve Frankfurtu nad Mohanem

HAVEL & PARTNERS jako první advokátní kancelář ze CEE regionu otevírá zastoupení ve Frankfurtu nad Mohanem

HAVEL & PARTNERS, která je s počtem 350 právníků a daňových poradců, 500 spolupracovníky a 6 kancelářemi v Česku a na Slovensku největší právnickou firmou ve střední Evropě, jako první... celý článek

Partners Financial Services