Diskuze - Manuál klienta: Co dělat, když poradce na stížnost

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)

17. 10. 2013 11:06 | denisa

Tak jsem měla tu čest poradit se s paní G. Vlkovou z top poradců a ejhle, ona ani nepozná rozdíl mezi smlouvami. Je vidět, že finanční poradci nemají právní vzdělání. Budu uvedené také řešit formou stížností, neboť jsme díky ní přišli o úvěr a ještě měli problémy na úřadech. Tak si dejte pozor všichni, s kým jednáte.
D.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 11. 2012 15:36 | Z. Kopková

Dobrý den paní Vlková, bohužel jsem se znovu podívala na tento portál až poté, co mě známý upozornil na příspěvek toho primitiva z AWD, který tady hloupě žvaní o Immofinanz, ačkoli se můj příspěvek před dvěma lety (!) týkal zkušeností s vyřizováním stížností na USF, a ještě se zbaběle schovává za cizí jméno. Váš případ zřejmě už bude také vyřízený, doufám, že jste dopadla lépe než já. Ti grázlové z AWD záměrně protahovali celou záležitost tak dlouho, až bylo na další projednávání pozdě. ČNB totiž vyřizuje pouze případy do pěti let. Ale o té pokutě, kterou dostala AWD za své podvodné poradenství a o které se ten jejich blbeček samozřejmě nezmiňuje, se dočtete na Wikipedii.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 10. 2012 14:10 | Z. Kopková

Vidím, že ubohost AWD nezná mezí. Téměř po dvou letech od mého příspěvku se zde najednou objeví neznámá paní, které stálo za to mě tak dlouho sledovat a "ztrácet" se mnou svůj drahocenný čas. Kdybyste, vy zbabělci, měli aspoň tolik soudnosti a neskrývali se za anonymem. S takovými prolhanými gaunery vážně nemá cenu diskutovat. Ne já, ale ti vaši blbečci zřejmě nevědí, co jsou akcie, když je nabízeli jako zabezpečení na důchod a naprosto jistou investici, která prý nemůže nikdy klesnout, protože se jedná o nemovitosti! A na rozdíl od vás také vím, že akcie nejsou vhodné pro konzervativní investory. Kdybyste ale respektovali profil investora, nemuseli byste dnes dostávat pokuty od ČNB a já bych o vás nemluvila jako o zlodějích a podvodnících. A argumentovat s několikanásobným zhodnocením díky velmi nízké ceně akcií v roce 2009, když jste mi je v roce 2005 podvodně jako bezpečný nemovitostní fond vnutili za téměř 3x větší cenu, než je dnes - to může vážně jen idiot! Ale už se těším, jak si ty prachy užiju za dvacet let jako "babka čipera", až se ty akcie zase dostanou na tu cenu, za kterou jsem je koupila. Už se nemohu té skvělé budoucnosti dočkat!
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 10. 2012 20:58 | Marie

Již delší dobu sleduji primitivní způsob komunikace paní Kopkové v různých mediích. Tato paní zřejmě nemá nic jiného na práci a vůbec neví co jsou akcie a o čem velmi ráda vulgárně mluví. Asi ani neví, že IMMOFINANZ je dnes velmi ůspěšná a prosperující společnost, která slaví úspěchy v celé evropě. Stačí se projít třeba Jindřišskou ulicí v Praze. Je jasné, že vlastnit akcie IMMO je do budoucna určitě perpektivní. Já sama jsem nakoupila akcie IMMO v roce 2009 a dnes se raduji z několiknásobného zhodnocení. Kdybychom všichni byli tak primitivní jako paní Kopková, tak bychom mohli všude vulgárně nadávat třeba na to, že cena mnohých domů i bytů klesla o desítky procent, většina nemovitostí je dnes navíc velmi obtížně prodejná a často se nedaří byt či dům ani pronajmout. Komu mají v takových případech sprostě nadávat ti nešťastníci, kteří chtěli spokojeně žít v penzi třeba z nájmu nějakého bytu, nebo jeho prodeje. Je správné, že s paní Kopkovou nechce nikdo ztrácet čas tato "dáma" za to opravdu nestojí. Marie
-9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 12. 2011 18:06 | Veronika

Dobrý den paní Kopková, mám stejný problém. Zítra odesílám stížnost ČNB na finančního poradce pana Suchánka. Váš příspěvek je rok starý. Chtěla jsem se zeptat , jak jste uspěla či neuspěla. Děkuji za odpověď Vlková Veronika
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 11. 2010 11:21 | Z. Kopková

S AFIZ nemám zkušenosti, ale v případě USF rozhodně nedoporučuji výše uvedený postup. Tato bezpáteření organizace, která přijme za svého člena kdejakého gaunera (viz kauzu OVB, která byla přijata poté, co bylo pozastaveno její členství v AFIZ z důvodu prasáren při uzavírání IŽP), rozhodně nikomu nepomůže. Obrátila jsem se na ně v létě t.r. se stížností na AWD, díky jejímuž podvodnému poradenství přišla naše rodina o více než půl milionů korun. Její finanční poradce JUDR. Zdeněk Lukeš se choval přesně jako Štorch z OVB vyloučený z AFIZ. Také mi vnutil IŽP na nesmyslně vysokou částku a navíc podvodně tvrdil, že se jedná o výhodné spoření! Stejně tak nám podvodně vnutil akcie Immofinanz, o kterých hovořil jako o podílovém fondu banky. Ale tak se tehdy v roce 2005 chovali téměř všichni poradci AWD, měli to nadiktované z centrály od Pyšíka. Když na moje opakované stížnosti neustále odpovídali, že Lukeš údajně jednal správně, obrátila jsem se na USF. Ti mi ale sdělili, že můj případ bohužel nemohou řešit, protože k tomu došlo v r. 2005, zatímco jejich unie byla založena až v r. 2006. Kdyby to tak aspoň nechali, abych se mohla okamžitě obrátit na ČNB, jenže oni mi obratem nabídli mediační jednání se zástupci AWD, abychom se prý nějak dohodli. A já hloupá to přijala! Jenže AWD to zneužilo k tomu, aby celou kauzu zbytečně protahovalo. Mediační schůzka proběhla 6. srpna za účasti advokátky z AWD a dvou zástupců USF, pak mi řekli, že moje výhrady k práci Zdeňka Lukeše posoudí a dají mi vědět. Jenže se více jak dva měsíce neozvali, celkem obvyklé jednání z jejich strany. Tak jsem napsala novou stížnost, kde jsem opět uvedla svoje výhrady, a kopii poslala také na USF. Na odpověď jsem znovu čekala skoro měsíc. Když mi došla trpělivost, napsala jsem na AWD i na USF, že postupuji celou kauzu ČNB. Tehdy se mi ozval finanční ředitel AWD p. Manhalter, že prý čekají na vyjádření nezávislého experta, které mají dostat do dvou dnů. Jenže za dva dny mi poslali vyjádření opět s tou starou známou písničkou, že Lukeš postupoval správně, že prý jsem všechno podepsala atd. Samozřejmě žádné vyjádření nezávislého experta přiložené nebylo! Od té doby se snažím přimět, jak je, tak i manažera USF Ing. Jiřího Šindeláře, aby mi to údajné vyjádření nezávislého experta poslali, ale všichni si hrají na mrtvé brouky. Proto doporučuji všem, aby se obraceli přímo ČNB a neztráceli čas s USF. Tato vrcholně nesolidní společnost podporuje pouze gaunery, lháře a podvodníky, jako ty z AWD, ale pro jejich podvedenou klientelu nehne prstem.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Kamil Vacek

podnikatel a investor

Stanislav Bernard

podnikatel, pivovar Bernard

Kamil Vacek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Stanislav Bernard
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services