Splátky hypotéky
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla
Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Libuše Šmuclerová
ředitelka Ringier Axel Springer
Daniel Beneš
manažer
0,00 %
z 3 duelů
50,00 %
z 4 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Prodáváme byt: Jak si vybrat realitku? Pozor na franšízy!
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
4. 3. 2015 13:53, Jan Štohanzl, RE/MAX
Vláďo promiňte, ale tento článek je pod Vaši úroveň. Neplivat na konkurenci je zásadou každého slušného obchodníka. Takového jednání se většinou dopouští jen lidé nízcí, či zoufalí. Ve Vaší předchozí společnosti jste plivali na realitky en bloc, teď vedete realitku, tak plivete jen na část z nich? Nemá to logiku. Zkuste si stejně jako my všichni nejdříve uklidit před vlastním prahem a konkurenci poté můžete porazit díky kvalitní službě a referencím Vašich klientů. Pomlouvání ještě nikomu dlouhodobě štěstí nepřineslo. Přeji Vám hezký den a dobrý (férový) byznys. J.Š.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 43 komentářů)
25. 1. 2016 1:00 | Mareček
23. 1. 2016 10:51 | Pavlína
20. 1. 2016 16:38 | Mareček
12. 4. 2015 21:48 | Kazimír
19. 3. 2015 16:15 | Milan Komárek
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
18. 3. 2015 9:20 | JK
10. 3. 2015 7:03 | Milan Komárek
9. 3. 2015 12:42 | Pronajímatel
9. 3. 2015 11:48 | jezevec
8. 3. 2015 21:51 | Montér
6. 3. 2015 22:24 | MK
6. 3. 2015 15:24 | Pronajímatel
Bohužel v rukou nesolidní RK neštěstím pro prodávajícího :(
Vloni jsem narazil na důchodkyni, která už 8 měsíců bydlela v důchoďáku a nemohla prodat svůj byt, který byl prázdný a ona přesto musela platit každý měsíc poplatky a služby. RK nedokázala byt prodat. Paní si sama dala inzerát v supermarketu, který jsem si přečetl já a spojil se s ní. Ukázala mi smlouvu s realitkou, exkluzivní smlouva na 12 měsíců. Tak jsem kontaktoval tu RK, že bych byt chtěl, ale vpodstatě mi ho odmítli prodat. V únoru jsem koukal na byt do KN a zjistil jsem, že si byt koupil sám majitel RK. Rok natahovali prodej, až nakonec paní prodala byt za polovic té realitce...
Já chápu, že tady existuje smluvní svoboda a volný trh, ale realitní zákon potřebujeme jako sůl a včera bylo pozdě. Advokacie taky není neregulovaná džungle, proč realitní byznys není zákonem regulován nechápu.
6. 3. 2015 14:15 | Milan Komárek
6. 3. 2015 11:30 | Pronajímatel
6. 3. 2015 7:38 | Milan Komárek
5. 3. 2015 23:10 | Pronajímatel
5. 3. 2015 21:18 | Milan Komárek
5. 3. 2015 20:48 | Gabriel Pleska