Diskuze - Řízení o dědictví

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 2 komentářů)

12. 10. 2016 9:30 | Zdenka Dinžíková

Dobrý den, od 11/2013 do 6/2016 jsem se každodenně starala o přítele, nežila jsem s ním ve společné domácnosti.Za celou dobu ho nenavštívily jeho dvě dcery.Když se stav zhoršil, prosila jsem je o navštívení otce, ty se mi vysmály a sdělily že netouží se s ním potkat. Přítel zemřel, dcery nebyly schopny vyzvednout osobní věci z nemocnice, nebyly schopny vypravit pohřeb.Vše jsem učinila já, veškeré služby zrušila zaplatila vyúčtování.Po třech měsících se ozvala notářka s tím, že mám vše předložit. Bylo mi sděleno , že mi dcery zaplatí pohřeb, ostatní výdaje podle všeho si budu muset řešit přes občanskoprávní soud, jelikož bylo uhrazeno po jeho smrti. Paní notářka vůbec nechtěla slyšet, že dcery nejevily o otce zájem. Když není závěť, není co řešit. Byla jsem odkopnutá jako kus kamene, nemám nárok na nic, i když jsem se prokazatelně o něj starala.Prý to byla má dobrá vůle, a že jsem to dělala bezúplatně.Je nějaká pravomoc?
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 5. 2016 4:06 | jiří Gunar

Dobry den jm.Jiri Gunar jedna o dědictví tatinek umrel je dva roky .Pane soudci ten kometar by tsk byt ale unaseho to neni pisemnou listynu jsme rodina nevidela ta listina se pise vlastorucnim pismem a podpisem Pani sodci tatinek se umnel jen podelsat je to podvod jak na veskere organy co se tyce notarka komora a na evroskou unie to vse co mneli ktomu presvecuji materiálu ktery byli odzene mamince .od roku jsem patral kde mnel tatinek pusobyt.Je to vse divne mne to pripada jak by tatnek byli kun .Nezlopte se ale jak moch Ocdni cinoti EU a obchodovat v ekonomice slepsovat rust cnb nejsm odbornik presne jaky cinosti jsou Hospodareni ktere jsem cetl vypranych predloch co mnel prekladat pred clenskou radou muzu se zarucit to nebela prace tati aby podavl spravi v elektronické poste to uplne vylučují .Mam na to svdci ktere tatinka znali Uradech pedadok ředitelka ze psani moc neumnel jen podepsat co se tyce pocitace to bylo jeho tabu tefon umel prizavolani zvednout Nechapu jak by mnel pusobyt EU takovou zpovednost to je nemozne Pani soudci nedojde zastaveni tresneho cinu zastvit vim je to drzost nazvat tresneho cinu ale ja vim ze je to tak .Pani soudci sml sledoval jsem projev cnb jak poklesu mnel 101/2000sb b osobních udaju mel pusobyt Miroslav Gunar ty poklesy hospodareni nemoch byl posmrti dalsi podvody nakupech kurzovim listekem vYbery z bakomatu jen jsem vicetl nebo dostsl iformaci nemuzu uvadet jmeno kvuli bespeci.Pani to vse na planovali kdy tatinek zil v letech 2012 ponevac cerfikaty pro doruceni elektronické poste hesla na bakovni spojeni ty hesla aby byli preveceni sluzebni auto ponavac bylo evidenci pro urady taky pusobyl jako pracovnik pomahal slabsim rodinach ve smislu komunikaci ve skolach dalsi udaje rodny cislo cislo pobytu idyfacnicislo ico to vse zaridli kdyz tatinek zil pojisky stavební sporeni pozataveni vse tatinek uplatněnoval zveřejnění nebylo .Pani soudcijeste vec je důležit nechali si sami napsat zavet poslana Notarkou komoru elektronické podani s vlastorune podpis vim ze to podvod .Pani soudci nezavednesi je jedna a dulezita vec na tyhle cele podvodem rok 2013 polovine 2014 zacali vse mnet dopisem napsat zmenu citovich osobnich udaju vse skoro 2014 v tom roce zavalo ty velky poklesi aso nejvetsi evro 27 tam us rada rozlodla ponevac hospr martetyku bankách co vybytali vaechno elektronické podani cerfikat to vse mneli pro ty banky co busobyl Pani sudci ten agazoval spravovat poklesi cmb hospodareni no proste tak ta osoba si dali prihlasku zastopeni nase tatu vse oco pospinit ve ekonomiky iflaci hospodareni vse poklesy to znamena to zastpeni bylo prijate vse co napáchaly a jedna nejdulizitesi Pani soudci jak mohli vedet ze vlevtech 2014 ze umre kdyz vse mneli osobmi udaje jako rodina dsvame na pachatele trsni cin zabyti mame tuseni ze to asi tak bylo ale na mne to nezalezi ale nasi judtci crske polici dekuj ptedm gunar jiří
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Čupr

podnikatel, Slevomat a DámeJídlo.cz

Viktor Kožený

podnikatel a kriminálník

Tomáš Čupr
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Viktor Kožený
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services