Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie II.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 730 komentářů)

12. 4. 2011 22:28 | Michal

já u zfp začínám,ale nepostřehl jsem zatím nic negativního,a ta kombinace je výhodná i ze strany klienta tak i z naší strany v podobě provizí,poprvé když jsem si vydělal na rodině tak vcelku hodně ušetřily na jednotlivých programech a výnos mají stejný a já zato dostal vcelku hodně dobře zaplaceno.Je to samozřejmě každého názor,proto i já přidávám názor že za zfp stojím a věřím tomu že jsme lepší než nějací pojišťováci,kteří jsou placeni ,,čím hůře nastavená smlouva tím větší provize´´ navíc dáváme možnost každému zapojit se do této činnosti,možná někteří z vás by změnily názor kdyby si alespoň zkusily základní seminář.Jinak přeji příjemný zbytek dne :-)
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 4. 2011 17:37 | jarda

ad "pampeliška"
Jen taková drobnost. Pomáhám na policii, prokuratuře a soudech podvedeným a okradeným spolupracovníkům a jejich pozůstalým za situace, kdy "majitelé" mají jejich provize a ještě po nich chtějí dalších 50 procent cestou zjevně retardovaného "advokáta zastupujícího obě strany" - takže zjevného blba, který je obtěžuje telefonáty, aby nechodili na soudy, aby souhlasili s tím - že zaplatí alespoň 50 procent toho, co došlo retardovaným zločincům na účet a co si přerozdělili s partičkou parazitů a nohsledů. Za stavu, kdy klesla návštěvnost brainwashingovaných seminářů po zkušenostech ze SR, po zahájení likvidací českých spolupracovníků, po zveřejnění některých dokumentů, po trestních stíháních, po několika nebohých a jejich pozůstalých činností této negramotné lůzy.
Počtite si i jiné debaty na www, tak jsou i doklady.
Podotýkám, že další možná skvělá zkušenost může být i stíhání za veřejnou propagaci organizované trestní činnosti, a to doopravdy už není žádná anonymní sranda, protože IP nepustí. :)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 4. 2011 16:20 | pampeliška

Já mám na rozdíl od vás zkušenost skvělou, jsem ráda, že mám nyní smlouvy pro sebe a rodinu v pořádku. A dám vám jednu otázku, proč se někdo, tak strašně angažuje, aby ZFP poplival? Píše elaborát na celou stránku, proč asi? Konkurence nespí, že???!!!!!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 4. 2011 17:12 | Elis

Nevím co ještě více potřebujete vědět!!!!!!!!!!!zfp jsou jen vymývači mozku a sami mají dluhy kam se podíváte....a tím myslím "manažery" na vysokých pozicích!!!!! Takže skvělé poradenství.........raději si najděte nějakého odborníka než tato zkušenost. Nic proti já jen , ať pak nebrečíte!!
-48
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 4. 2011 11:50 | Důchod pro Ladislava

Takže konkrétní příjemná překvapení - nejde o tvůj důchod, ale o prachy pro podvodníky...
//www.penize.cz/diskuze/39051- zfp-akademie-a-s-nazory-vs-pra vda?pagenumber=18#comment_1440 85
14.03.2011 21:40, ucastnik zakl. sem. zpf Také mi to nedá a přidám svoji nedávnou zkušenost se ZFP a.s. Před 2 týdny zavolal manželce její známý , že má pro nás super věc. Po telefonu nic konkretniho, jen že se staví. Samozřejmě že nic moc neřekl, a pozval nás na seminár do V. Bílovic, abychom navštívili seminář, že to bude lepší, abychom vše důkladně pochopili a mohli si udělat pořádek ve svých smlouvách a ještě si přivydělat. Také sme bez váhání zaplatili "sponzorovi" část z 2600kč tolik nyní činí poplatek za Základní seminář s doprovodem. Kdyby náš sponzor nebyl z rodiny, věřící a navíc člověk s ing. titulem, zřejmě bychom vůbec na účast nepřistoupili.
Seminář měl strhující průběh, bezchybní líbivý neustále se smějící lektoři vysvětlovali jak úžasné je čerpat státní dotace ze stavebka a daňové úlevy z Kompl. životního programu. Vše prošpikované historkama a vzpomínkami přednášejících lektorů. Já abych pravdu řekl, moc sem ty některé přednášené polopravdy a zkreslené údaje nevnímal, mají to fakt vymyšlené a brainwashing and happy smiling tam funguje. Hodně lidí ten seminář vážně na chvíli dostane. Ještě štěstí že jsem vzal sebou ženu, která je psychicky odolnější vůči těmto demagogickým situacím a hlavně že nás sponzor nepřinutil podepsat "smlouvu o obchodním zastoupení" hned po finální náborové přednášce. Až na druhý den, kdy jsem si náhodou dál do google vyhledavače ZFP, narazil jsem na diskuse jako je tato tak mi to vážně otevřelo oči. V ZFP spoléhají že většina nových si vůbec nebude číst podmínky o obchodním zastoupení. Na semináři bylo slibováno, že průměrné rodině, která s nimi začne si v kombinaci vydělá cca. 100b tj. což je zhruba 4x násobek vstupního poplatku. Hned v první příloze o provizi ze stavebka si propočítávám , že když si příští rok sám uzavřu nové stavebko, tak dostanu max. 2-3body takže lež, životku s penzjikem s manželkou již máme, takže jedině si přibalit další smlouvy za těžké peníze, aby se vstupní poplatek vrátil. Sponzor i lektoři tvrdili, že není nutné shánět nové ovečky, jak bylo doporučeno, ale že stačí zůstat samospotřebitel. Ve smlouvě o oz se však píše že musím mít uzavřené smlouvy které tvoří kombinaci zfp. a minimálně 50bodů získat za 3 měsíce z vlastní produkce. Naše rodina tu kombinaci již měla, takže by nám nezbývalo než otravovat teda "pomáhat" rodičům, švagrům atd. abychom získali kýžené body. Další zajímavá kapitola je smluvní pokuty čl. IX tam jsou uvedeny sankce 100 000kč na pozici 1a 2 a dokonce milion pro manažery na stupni 7. Sankce je tam porušení snad 10-ti odstavců jejich dobře propracované smlouvy. Nic nepodepíšu, ani kdyby se sponzor stavěl na hlavu. Vzal si naše veškeré domácí smlouvy a vytvaří nám teď finanční plán. Nevadí , že se vůbec neptal jaké máme příjmy, výdajé, plány na stáří apod. hlavně že přinese nové návrhy smluv a všichni budeme mít provize. No prostě "finanční poradenství" MLM je pěkná věc, ale jak neeticky a sektářsky ji provozuje ZFP je hrůza. Raději zlatý Amway, Avon a oriflame, potom jsou ženy alespoň krásné
//openiazoch.zoznam.sk/produkt y/pm/nazory.asp?TID=PMZFP
16. 2. 2010   Lubo #71882   Dobry den. Chcel by som sa podelit zo skusenostami s firmou ZFP. Vo finnancnictve som uz nejaky ten rocik presnejsie 8a to co som vcera zazil na stretnuti u klienta kde boli " akoze poradcovia zfp " dokonca dvaja tak to musim napisat. Moji klienti rodina xxx mali vytvoreny plan mescne cca 165€ 5000 sk. Otec 8 rocne kzp -kapitalku mesacne 16,92€ stavebko pss 30€ mesacne . Manzelka mala uzatvorene 6 rocne kzp mesacne 16,92 € v ktorom bola dohodnuta doba na 10 rokov, izp axa comfort plus 25 €mesacne uz treti rok. Dieta 1 urobene kžp koopky fj tjprodukt na veno a stipendium s tym ze rodic plati do 18 dietata a poistovna 7 rokov dodovrsenia 25 rokov dietata plus izp aegon na 17€ kzp12,28 € a izp axa 10 € Dieta 2 kžp koopka fj 15,66 a izp aegon 17€ a izp axa 10 €. A pre manzelku sa mal pripravit este navrh na stavebko od wuestenrotu na rodinne stavebne sporenie kde sa daju premiovo zvyhodnit tak ako manzelka tak aj deti a nepotrebuju platit samostatne poplatky ako v pss. Co urobili " akoze poradcovia zo ZFP " urobili kombinaciu vraj vyhodnejsie ako mali predtym. Zrusili uplne vsetko klient mal uz zaplatene poistne 6970 € tj cca 210000 sk o ktore pri storne prisiel. A co ma najviac zarazilo bolo ze urobili tie iste izp s tymi istymi parametrami ako mali urobene predtim mam namysli Aegony . Dokonca pozastavili aj stavebko a urobili nove csob a premiovo zvyhodnili manzela . A to je len zlomok toho co este tato skvela particka vyparati u klientov . Lubo
-26
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 4. 2011 9:49 | Ladislav

Já jsem byl na základním semináři minulý rok a byl jsem velice mile překvapen.Sjednal jsem si kombinaci a vůbec se mi nezdá drahá!S programy jsem spokojen a k tomu dostávám slušnou podoporu od státu :) jsem perfektně pojištěn a šetřím na stáří, protože už snad všichni víme,že stát mít na důchody nebude!
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 4. 2011 13:07 | jarda

Cituji ..."komDbinace"... a nem+l jste na mysli v souladu s jedním převažujícím stylem podnikání třeba "kondom"? :)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 4. 2011 10:11 | zajda

zs jste absolvoval? a kdy?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

31. 3. 2011 22:04 | Jiří

Tak mi popište jaké nové kombinace ZFP nabízí. Základní seminář jsem absolvoval. Pokud budete sjednávat mladým lidem penzijní připojištění, do šesti let několik st.sp. budete sjednávat drahé IŽP, tak promiňte, nikdy nebude kombinace v očích odborníku a lépe informovaných klientů žádaná. Navíc, sám jste to napsal a zasloužíte pochvalu, finanční trh se neustále vyvíjí a tlačí lidi neustále něco měnit a jak už každý poradce ví, klienti na tom nikdy nevydělají. Proto poradci doporučují investovat tam, kde nemůže stát extrémně ovlivnit program. Dnes máte velké možnosti, které můžete využít. Investování přes životní programy jako jsou např. IŽP nebo z dlouhodobého hlediska nezajímavé PF je nedostačující a mnohdy klient peníze znehodnocuje. Kaskáda st.sp. nevím jak to lépe napsat, je opravdu finanční hloupost. Programy nejsou špatné, ale záleží komu a jakým způsobem je sjednáváme.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 3. 2011 16:34 | Míra

Záleží na tom o jaké kombinaci máte informace. Finanční trh a nabídka produktů se naustále vyvýjí a současně s tím se i komDbinace přizpůsobuje. Navštívil jste poslední dobou základní seminář ZFP Akademie? Pro porovnání informací které máte? Vřele bych Vám to doporučoval.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 3. 2011 13:00 | Jiří

Velice spokojená? To že máte sjednanou kombinaci, není důvod být spokojený. Opravdu tomu nerozumím. Dělám ve financích 7let, zabývám se ekonomikou , analytikou a opravdu jsem nepochopil v čem je kombinace tak výhodná. Kombinace je extrémně drahá a stát už nechce podporovat programy, což už nám několikrát i dokázal. Kombinace už dávno ztratila na významu. Dokonce chytřejší samotní zprostředkovatele ZFP, ji nechtějí nabízet. Potkal jsem spoustu lidí, kteří eventuelně využívali kombinaci, dneska ji nemá nikdo. Podle výročních zpráv jde krásně spočítat to, že kombinace není tak žádaná tak jak se tvrdí. Jinak zprostředkovatele ZFP nemají náročnou práci, teda ne to co se týče financí.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 3. 2011 9:58 | Magda

Ano, já jsem se setkala se ZFP asi před 5ti lety a jsem s uzavřenou kombinací velice spokojená. Lidí, kteří mi tehdy otevřeli oči si velice vážím a obdivuji je za jejich každodenní náročnou práci.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 3. 2011 0:10 | jarda

Zápis z porady – Motivačná porada zo dňa 25.10.2004
ZFP a.s. , so sídlom Námestie mieru č. 4, 908 51 Holíč
Účasť: p. Poliak, p. Poliaková, sl. Schneiderová, p. Ruman, p. Brenkus, p. Bursová, p. Bútorová, p. Černáčková, p. Dufková, p. Dupkalová, p. Glasnáková, p. Hanus P., p. Hanus T., p. Hoďovská, p. Jedlička, p. Kos, p. Ledényiová, p. Liptáková, p. Matičová, p. Měřinská, p. Mikulenková, p. Mitanová, p. Mizeráková, p. Očenášek, p. Opluštilová, p. Palenčár, p. Plánička, p. Plášilová, p. Poliak Ľ., p. Rosová, p. Sovová, p. Stanislav, p. Staršíchová, p. Szilágyi, p. Šusta, p. Švrčková, p. Timková, p. Valárik, p. Vangelová, p. Zacpal, p. Zámečníková, p. Zbojek Ospravedlnení: p. Žáčok, Program porady: 1. Kontrola úloh 2. Štatistika seminárov 3. Rekapitulácia dôležitých termínov 4. Info o partneroch 5. SDS 6. Úlohy
ad 1) Kontrola úloh Úloha č. 1 zo dňa 4.10.2004 – splnená
ad 2) Štatistika seminárov a zmlúv od jednotlivých partnerov
Priemerné týždenné počty seminaristov za mesiac október sú nasledovné: ZS: 250 seminaristov Preškolenia: 250 – 300 seminaristov
Priemerné týždenné počty zmlúv za mesiac október sú nasledovné: St. sp.: 100 ks KZP: 120 ks PDÚ: 450 ks Nehnuteľnosti: 15 ks PZPMV: 25 ks
ad 3) Rekapitulácia dôležitých termínov

Termín konania Popis akcie 27.10.2004 Certifikačné skúšky majetkových špecialistov, Holíč, Námestie mieru 4 28.10.2004 Stretnutie obchodných zástupcov prihlásených na skúšky SDS, Tatry Hotel Bellevue 29.10.2004 Odovzdávanie certifikátov RFP, Hotel Akademie, Velké Bílovice 4.11.2004 Zjednotenie PDÚ, Holíč, Námestie mieru č.4 5.11.2004 Odovzdávanie certifikátov RFP, Velké Bílovice, Hotel Akademie 8.-10.11.2004 Rétorický seminár, Velké Bílovice, Hotel Akademie 12.11.2004 Odovzdávanie certifikátov RFP, Hrubá Voda, Hotel Akademie 19.11.2004 Odovzdávanie certifikátov RFP, Velké Bílovice, Hotel Akademie 24.11.2004 Odovzdávanie certifikátov ŠMP a ÚŠ, Hotel Akademie, Velké Bílovice 25.-26.11.2004 Dvojdenná manažérska akadémia, Velké Bílovice, Hotel Akademie 26.11.2004 Odovzdávanie certifikátov RFP, Velké Bílovice, Hotel Akademie

ad 4) Všeobecne
sl. Schneiderová: počty čistých zmlúv na centrále sú dostatočné, jediné obmedzenie je pri zmluvách spoločnosti ČSOB poisťovňa – KZP sa nebudú vkladať do máp ZS. so sl. Rýdlovou bol od 18.10.2004 rozviazaný pracovný pomer za hrubé porušenie pracovnej disciplíny, jej pracovné miesto nie je obsadené, hlavné pracovné povinnosti boli rozdelené ostatným pracovníkom firmy. ma recepcii je nová zamestnankyňa p. Jana Šlahorová, ktorá spolupracuje so sl. Bilčíkovou zvlášť pri zmluvách na dobu určitú je dôležité, aby sponzor odovzdal podpísanú zmluvu o obchodnom zastúpení (OZ) skôr, než jeho nový spolupracovníci zo  štruktúry. Pri zmluvách na dobu určitú nie sú registrácie a teda dokiaľ neodovzdá zmluvu je pre nás neznámou osobou. Dochádza totiž k tomu, že týchto nových spolupracovníkov nemáme na koho naviazať do štruktúry pokiaľ spolupracovník s 3-kovou radou neodovzdá zmluvu o OZ. Pokiaľ by tak neučinil v dlhšej lehote, mohlo by dôjsť k naviazaniu tejto novej štruktúry na sponzora spolupracovníka, ktorý neodovzdal zmluvu na dobu neurčitou. požiadala účastníkov porady o zhovievavosť pri nahlasovaní na semináre, nie je možné, aby sa naraz vybavovali štyri telefonáty materiály je vhodné objednávať na recepcii vopred a to písomne, alebo faxom. Materiály budú pripravené a okamžite vydané. Napomôže sa tým rýchlejšiemu vybaveniu na recepcii nahlasovať na semináre je možné aj prostredníctvom mailu a faxu, ale je potrebné overiť doručenie
ČSOB st. sp.: prebieha akcia „Zmluva zadarmo“ s CS 50000,- Sk Kooperativa: došlo k zmene v havarijnom poistení. Od 1.11.2004 sa prechádza na produkt EUROCASCO. Zmeny a informácie ohľadne nového produktu spracuje p. Ledényiová a následne budú rozoslané majetkovým špecialistom, regionálnym kanceláriám a riaditeľom obchodnej siete. CSLP: 4.11.2004 prebehne zjednotenie prednášky PDÚ. Prednáška bude rozšírená z troch hodín na štyri vyučovacie hodiny. Dve hodiny prednášky sa budú zaoberať programom DDP a dve hodiny budú určené pre vysvetlenie SDS ČSOB poisťovňa: vytvorila nové podmienky v PZPMV. Zmeny spracovala p. Liptáková. Základné podmienky a zmeny sú nasledovné: poistné sa určuje na základe výkonu motora (kw) základné poistné je nastavené pre Bratislavu a Košice. Ostatné krajské mestá majú zľavu 5% zo základného poistného. Všetky ostatné oblasti mimo krajských miest majú zľavu 10% zo základného poistného znevýhodnený sú majitelia motorových vozidiel, ktorí majú menej ako 30. rokov, poisťovňa ich považuje za rizikovejšiu skupinu a tieto osoby majú prirážku dôchodcovia nad sedemdesiat rokov nemajú zľavu flotily sa môžu uzatvárať až od počtu 15 áut a nie je u nich zľava poistenie je výhodné pre osobné autá, ktoré majú síce vyššiu kubatúru, ale majú nižší výkon motora všeobecne nákladné automobily majú PZP drahšie než v Kooperative príklad: ČSOB Kooperativa Felícia 1,6 / 45 kw 5144,- Sk 8590,- Sk mimo Bratislavy 4632,- Sk 8590,- Sk Felícia 1,9 / 47 kw 5144,- Sk 14480,- Sk súčasné koeficienty na výpočet bodovej hodnoty v PZPMV ČSOB poisťovňa: ročné poistné / 4100 Kooperativa, a.s.: ročné poistné / 2500
SDS – II. pilier Vzhľadom k tomu, že právnická osoba (ani nelicencovaná fyzická osoba) nemôže sprostredkovávať 2. pilier a pravdepodobné prísne kontroly ÚFT, je nutné v rámci komunikácie o tomto pilieri vystupovať veľmi opatrne: ZFP je poradenská a vzdelávacia firma, ktorá koordinuje a organizuje sprostredkovanie zmlúv na II. pilier Stále sa uvažuje o spolupráci v II. pilieri s 2 obchod. partnermi vzhľadom k výplate časti provízií za 2. pilier priamo na licencovaného, je nutné , aby každý riaditeľ za svoju štruktúru odporučil osoby, ktoré sú overené, ostatné osoby môžu pracovať v rámci svojej štruktúry Bol vytvorený zoznam všetkých osôb, ktoré sa prihlásili na skúšky na ÚFT Návrh - rozdeliť provízie pre licencovaného v pomere 20% hneď po zaregistrovaní klienta v DSS a 80% po splnení podmienky 50 vlastných zmlúv, najneskôr do 30.6.2006, pokiaľ sa obidve zmluvné strany nedohodnú inak Bude spresnené podľa rokovaní so spol. CSLP! Všetky DSS majú 3 druhy storna : 1. storno na zálohu - netýka sa našej spoločnosti  2. 6-mesačné storno na 100% provízie - v tom prípade, že na účet sporiteľa nepríde prvých 6 mesiacov ani jeden príspevok. Toto môže napr. nastať u študentov alebo nezamestnaných, ktorí si neplatia dôchodkové poistenie – pre zabránenie tohto storna je nutné, aby sa títo ľudia prihlásili aspoň na jeden deň k dôchodkovému poisteniu v Sociálnej poisťovni a zaplatili min. 300 Sk za tento deň poistenia. Ďalej je nutné aby sa od tohto poistenia zase odhlásili. 3. storno 100 % za prevod do druhej DSS po dobu 12-tich mesiacov - klient môže v súčasnosti podľa zákona prejsť do druhej DSS do 12 mesiacov s poplatkom. (tento zákon sa však môže zmeniť) poznámka: mesačné dôchodkové poistenie činí minimálne 28,75% z min. mzdy (6500 Sk) = 1869 Sk. Dá sa k nemu prihlásiť iba na jeden deň, nemusí sa na celý mesiac. Prebehlo jednanie so Sympatia Pohoda – dohodlo sa ďalšie stretnutie na zmluvách spoločnosti CSLP sa bude v ľavom hornom rohu do kolónky „kód obchodníka“ vyznačovať kód licencovaného obchodného zástupcu (čiarový kód sa bude lepiť IBA ne jeden výtlačok a to na zmluvu o SDS ) a v pravom hornom rohu sa do kolónky „marketingový symbol“ vyznačí osobné číslo v spoločnosti ZFP, a.s. (nelicencovaní obchodní zástupcovia sa budú označovať ako marketingoví poradcovia) zmluvy spoločnosti CSLP sa budú vypisovať zľava všetky zmluvy sa musia odovzdávať so súpiskou v prípade spolupráce s Sympatia – Pohoda d.s.s. budú provízie nasledovné: CSLP – 13b + 200 Sk Pohoda – 15b Percentuálne rozdelenie výplaty provízií bude vďaka stornám spresnené. vzor na vyplnenie zmlúv na SDS u CSLP je v každom zošite so zmlúv (zošit so zmluvami = blok ktorý obsahuje 10 ks zmlúv na SDS) fasovanie zmlúv na SDS, ktoré sa budú používať od 1.1.2005 prebehne rovnako ako fasovanie zmlúv o zmluve budúcej opravy v zmluvách na SDS u CSLP:  v zmluve sa nesmie škrtať ani bieliť  údaje, ktoré musia byť zo zákona vyplnené: kód obchodníka, meno, priezvisko, RČ, dátum narodenia, rodné priezvisko, miesto narodenia, št. príslušnosť, číslo OP, pri trvalom bydlisku: ulicu, orient. č., mesto, PSČ, pokiaľ je tak zamestnávateľ, dôchodkový fond, dátum a podpis klienta  identifikačné číslo sociálneho zabezpečenia nie je v súčasnosti povinné, ale je pravdepodobné, že časom bude zle vypísané zmluvy je vhodné vrátiť na centrálu spoločnosti, aby si mohli obchodný zástupcovia na ne nafasovať nové zmluvy v pravom dolnom rohu zmluvy CSLP je určené komu výtlačok patrí na začiatku akcie sa budú zmluvy dodávať do Holíča – jedná sa o 3 ks (prosíme zopnúť): zmluva o zmluve budúcej (určená pre CSLP), zmluva o SDS (určená pre CSLP) a zmluva o SDS (určená pre sprostredkovateľa). Posledný list zmluva o zmluve budúcej je určená pre sporiteľa zostane klientovi.
Postup pre osoby, ktoré sa zúčastnili testu na UFT: Po obdržaní osvedčenia o úspešnom vykonaní testu musia obchodní zástupcovia: zaplatiť prostredníctvom bankovej zloženky, alebo prevodom z účtu administratívny poplatok vo výške 3000,- Sk. Platba sa musí poukázať na číslo účtu 20001-1203002/0720, variabilný symbol – dátum narodenia žiadateľa v tvare ddmmrr napr. 05021964, špecifický symbol – 5, konštantný symbol 0558 obratom zaslať na ÚFT originály pripravených dokumentov: žiadosť o vydanie licencie čestné vyhlásenie plná moc pre spoločnosť ZFP, a.s. overená fotokópia maturitného vysvedčenia, alebo vysokoškolského diplomu odpis z registra trestov kópie žiadosti o vydanie licencie a plnej moci pre spoločnosť ZFP, a.s. je nutné poslať na centrálu spoločnosti ZFP, a.s. do Holíča, Námestie mieru 4, na meno p. Rumana ÚFT má na vydanie licencie 30 dní Po obdržaní licencie sprostredkovateľa SDS musia obchodní zástupcovia: ihneď kontaktovať p. Rumana tel.: 0905 419 811, ktorý skonzultuje s licencovaným spolupracovníkom registráciu u DSS na základe rozhodnutia sprostredkovateľa pridelí obchodnému zástupcovi kód na označovanie zmlúv o SDS a zašle zmluvu s DSS zaradí riaditeľom odporučeného obchodného zástupcu do zoznamu sprostredkovateľov SDS podľa príslušnosti k jednotlivým krajom v SR licencovaný obchodný zástupca musí zaslať kópiu licencie pre sprostredkovateľa SDS na centrálu spoločnosti ZFP, a.s. zoznam sprostredkovateľov, ktorí majú licenciu ÚFT vrátane ich osobných licenčných kódov sa bude viesť a aktualizovať priebežne na centrále spoločnosti ZFP, a.s. Zoznamy bude p. Ruman pravidelne rozosielať riaditeľom obchodnej siete a na regionálne kancelárie - 2x týždenne a to v utorok dopoludnia a v piatok dopoludnia
p. Poliak: v Kooperative klesol kmeň áut, ktoré mali PZPMV uzatvorené cez ZFP, a.s., z 32000 na 25000 ks. Najviac sa jedná o autá z Košického kraja cca 4800 áut. Bude vykonaná analýza rozdiel v cenách spôsobených v PZPMV je spôsobený tým, že veľké spoločnosti ako Allianz a Kooperativa, musia splácať dlh ktorý vznikol pri demonopolizácii poistného trhu s PZPMV
p. Poliaková: - odovzdala blahoželania k postupu do pozícií - budú sa prijímať na centrálu spoločnosti ZFP, a.s. dve nové pracovníčky - Silvester sa bude konať jak na Hoteli Akademie vo Velkých Bílovicích, tak na Hoteli Akademie v Hrubej Vode
Termín ďalšej Veľkej porady: Holíč, 6. decembra 2004 o 13:00 hod. na centrále spoločnosti ZFP, a.s. v Holíči
Zápis vyhotovil: Slavomír Ruman Zápis schválila: Ing.Mgr. Dita Schneiderová
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 3. 2011 22:35 | Jiří

Tak to Vám Lucie držím palce. Doufejte, že se podmínky pro kombinaci ještě nezhorši. Statní dotace nejsou zrovna jisté a nejedná se pouze o státní dotace. Hlavně aby se Vaše peníze kvůli inflaci neznehodnotily. jsou dnes i lepší možnosti. Když chcete investovat, tak do vlastního majetku.Kombinace je dlouhodobě ztrátová a pokud bychom započítali 3% inflaci, tak pochybuji, že Vám kombinace vydělá něco navíc.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 3. 2011 20:25 | Lucie

Kombinaci budu využívat než půjdu do důchodu.Potom si naspořené peníze vyberu a budu si užívat. Čím je člověk starší tím méně říká "já se stejně důchodu nedožiji" a věřte, že vím co říkám. Jen je mi trochu líto, že nejsem mladší a už na to spoření nemám tolik času.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 3. 2011 19:42 | Jiří

Další klient mi napsal. Investuje přes IŽP 10 000 Kč měsíčně. Má IŽP dva roky . Klient si myslí, že tam má 240 000 Kč.Bohužel má program sjednaný na 30let, to znamená, že provizní zátěž je maximální. Provizní zátěž u daného programu činí 190% z ročního pojistného, takže klient celkově zaplatil za první dva roky celkem 228 000,- které už neuvidí. Klient nemá další peníze, protože veškeré finance rozpočítal do prvních dvou let. Hádejte kdo mu to poradil. Momentálně si klient myslí, že si dělám srandu, bohužel nedělám.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 3. 2011 17:36 | Jiří

A jak dlouho tu kombinaci budete využívat Lucie?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 3. 2011 16:46 | Lucie

Myslím, že vím o čem mluvím, když nesouhlasím s přízpěvky typu ZFP akademie samí podvodníci. Já jsem si akademii prošla až k prvnímu certifikátu a lidé kteří se mi věnovali, byli milí, vstřícní a velice trpěliví. Naučila jsem se mnoho zajímavých věcí v oblasti financí a přividělala si i peníze. Než jsem navštívila ZS neměla jsem ani penzijní připojištění. Dnes mám založenou kombinaci a nechápu jak jsem mohla být tak lhostejná ke svým penězům. Proto velký dík ZFP AKDEMII, že mi otevřeli oči.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 3. 2011 16:30 | TOMÁŠ

ZFP akedemie ja vzdělávací společnost, která se snaží lidem pomáhat a přízpěvky typu podvodníci, gauneři atd. jsou opravdu nechutné. Znám pár lidí ze ZFP a jsou to lidé slušní a jejich znalosti jsou na úrovni. Komu se podmínky pro procházení a vdělávání se v akademii nelíbí toho nikdo nenutí, aby se zúčastnil. Každý se rozhoduje sám za sebe, ale rozhodně nemusí špinit a pomlouvat.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 3. 2011 16:03 | Lucie

V roce 2007 jsem se na doporučení známé zúčastnila ZS. Do té doby jsem neměla ani páru o spořících ani jiných fin. programech. Dnes mám nastavenou kombinaci , takže si výhodně spořím a jsem zajištěna. Naučili mně mnohé a jsem za to vděčná. Negativní přízpěvky proto přehlížím a divím se, že něco takového lidé napíší.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Martin Jahn

manažer

Libor Malý

podnikatel, zakladatel Jobs.cz

Martin Jahn
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Libor Malý
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services