Diskuze - Když je pánem vaší domácnosti exekutor... a ani ne

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 132 komentářů)

7. 7. 2006 9:02 | Jana

Jano, jak je možné, že když nemáte ani na zmrzlinu pro děti, že surfujete po internetu..? Pokud Vás nikdo nechce zaměstnat, co třeba zkusit něco na vlastní pěst - hlídání dětí, úklid domácností apod? A hlavně si už proboha neberte další půjčky..!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 7. 2006 19:58 | Jana

Je to honba na dlužníky,kteří by ve většině případů rádi platili,ale nemají zrovna jak.Já sama jsem své dluhy platila vždy řádně a v čase.Byla jsem pro každou banku bonitní klientka a stále mi byli úvěry nabízeny.Ani v nejhorším snu by mě však nenapadlo že by se to mohlo nějak dramaticky změnit.A stalo se.Dokud jsem měla práci vše bylo OK ale v momentě kdy jsem o zaměstnání přišla díky svému zdravotnímu stavu to vše začalo jak hrůzný sen.Jsem pomalu na sebevraždu.Ještě k tomu mám děti.Snad jen ty mě drží při životě a snaze se pokusit o nemožné.Je to zoufalství.Nikomu to nepřeji zažít.Již rok vzhledem ke svému zdravotnímu stavu hledám novou práci.Všude jsem buď stará nebo na to svoji chorobou nestačím.Podotýkám že do doby ve které jsem řádně dluhy platila jsem měla dvě zaměstnání .Vše šlo docela dobře jen jsem spala po pět let pouhé 3 hodiny denně.Ale i to jsem v celku zvládala.Nyní nemohu práci ,která by nás finančně zajistila najít ani omylemVěřte všichni kdo toto čtete ,že mám opravdu zájem své dluhy zaplatit ale jak?Děti potřebují jíst,oblékat a pomůcky a poplatky do školy.Na velký úvěr už nemám šanci nemám nemovitost a tím pádem čím ručit.Vetší úvěr by bylo možné řešení při zaplacení dluhů,které doposud mám.Navíc několik těchto dluhů není ani mých.Ale to je moje hloupost a důvěřivost.A ke všemu teď ještě přijdu o byt.Nemám na placení nájemného.Nikoho nemám žiji sama a rodiče nebo příbuzní kteří by mi mohli pomoci jsou po smrti.A teď babo raď.Nikdy by mě nenapadlo že bych mohla přijít o práci.A přece se to stalo.Píši inzeráty prosím o pomoc cizí lidi,ale nikdo Vám nikdy nepomůže.Soud stíhá druhý atd a atd.Však to víte jak to asi chodí.Mám zničený život a moje děti také.Nemohu jim koupit ani zmrzlinu.Je mi ze všeho nanic a přesto stále věřím že se s tím dokážu nějak poprat.Takhle to vypadá když si myslíte že se Vám toto nemůže stát.Stále čtu co je tady už milionářů.Ale ani jedenoho by asi nenapadlo někomu takovému pomoci.Natož ženě ,která se do tohoto dostala takovýmto způsobem.Toť vše ,nevím zda toto vůbec přežiji.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 7. 2006 17:14

Naivko. Pokud je dlužník tvůj syn, který bydlí u tebe a ten ti o tom že dostal upozornění od soudu nic neřekně, vyberou tě exekutoři úpně v pohodě. Nic je nezajímá. Obecní kat byl vážená osoba. Exekutor je onuce a spodina společnosti schovávající své loupeže za zákon.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 7. 2006 9:01

A že to lidem nevadí, když stejně postupuje vykonavatel soudu? Jo chtěli jste kapitalismus, zvonili na Václaváku, tak to máte jako v kterékoliv jiné západní zemi!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

3. 7. 2006 18:19

++++++100% funkční postup proti příchodu exekutora+++++++ NEUZAVÍRAT ŽÁDNÉ RODINNÉ A JINÉ SVAZKY !!!!!! NIC NEVLASTNIT-VŚE PROPÍT. A okamžitě fyzicky zlikvidovat veškeré rodinné příslušníky. Ti všichni jsou potencionální časované bomby, protože kdokoliv z nich může být tím, který způsobí ve vašem bytečku nebo firmě příchod exekutora a následné odebrání všeho co vlastníte. Dále je třeba v zájmu přežití neuzavírat žádné rodinné svazky, neženit se, nevdávat se, neadoptovat děti atd., protože jinak vám tak vznikají potencionální vyvolavači exekucí na váš majeteček. To vše do té doby než zde bude opět všeobecná pracovní povinnost a v právním řádu bude opět zaveden pojem "příživník". !!!!!!!! to je absolutní nutnost !!!!!! A jelikož teď tomu tak není vznikají výše uvedená nebezpečí. A kdo je schopen tyto věci změnit? No přece moji milí, zlatí komunisti. Za těch to fungovalo a popisovaná nebezpečí nehrozila. Nech žije KSČM. A nechcete mít exekutory v baráku? Okamžitě všechny rodinné příslušníky postřílejte, abyste byli sami bez vazeb na některého z nich. Dnes není problém aby si kterýkoliv váš rodinný příslušník vzal od kdejakého lichváře velkou půjčku. A vy o tom nevíte a on vám to neřekne !!! A když ji nebude moci zaplatitit máte exekutory v baráku. Kterýkoliv rodinný příslušník je časovaná bomba. Snadno a spolehlivě vás nepřímo zlikviduje přes exekutora. Fyzická likvidace VŠECH rodinných příslušníků je jediná a účinná metoda jak zamezit nebezpečí od exekutorů. A proto, žádné partnery, žádné děti atd. Jen SAMI máte v této společnosti trochu možnost žít v relativním klidu. Sviňárna od exekutorů je to, že exekuce řeší t.zv. " PŘES RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY" tj., že berou majetek rodinným příslušníkům, kteří s dluhem atp. NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO !!!! TROCHU DRSNÝ, ALE JEDINÝ ÚČINNÝ ANTIEXEKUTORSKÝ RECEPT !!!!!!!
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 6. 2006 15:33

Já bych řekl, že vůl jsi Ty a taky asi hodně dlužíš!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 6. 2006 15:07 | zinfo

Právní kancelář? Myslíte tím advokátní kancelář? Ale exekuci může provádět pouze úředník soudu na oddělení exekucí nebo soukromý soudní exekutor sám či prostřednictvím svých zaměstnanců. Díky bohu tydy islámská země zatím není, spíše země dlužníků. A stále je zde problém domoci se sých peněz i za spolupráce s exekutorem.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 6. 2006 1:02 | Jarmila

To není jen problém nezaměstnaných. Třeba se nám nelíbily zvláštní výhody mocných, zvláštní obchody jen pro někoho. Dneska existuje v Parlamentu taky zvláštní obchod jen pro někoho a s cenami, jaké neměli ani komunisti. Není vůle to změnit.
Nebo jsme u nás třeba měli školu s rozšířenou výukou jazyků. Její ředitel dokázal zavést jeden jazyk ve 3. a druhý v 5. třídě. Do 9. třídy se děti slušně naučily mluvit oběma jazyky. A to byla prosím škola státní, za výuku rodiče nepřipláceli ani korunu. Místo abychom ho dali za vzor, co za státní peníze dokáže, uspořádal se na něj doslova hon na čarodějnice. Byl označen za starou strukturu, výhody prý měl už za komunistů, to se mu to prý učilo, když měl preferovanou školu, že ostatní školy ty výhody neměly, je to škola pro výchovu elit a my jsme si přece všichni rovni. Štvanice byla až nechutná. Nakonec jsem se dozvěděla, že jsem byla jediná, kdo mu za jeho dobrou práci poděkoval, když odcházel do důchodu. Jeho školským nadřízeným nestál ani za podání ruky. Ono je lepší závidět druhým a ne starat, aby moje škola taky dělala něco navíc. Nebyla jsem jeho nadřízený, jen do té školy chodila i moje dcera. Lidi tu nějak nepochopili, že to, co tato škola učí, by měl být do budoucna standard a že by bylo jen dobře, kdyby se bystřejší děti oddělily od dětí s normální inteligencí a učení se do nich sypalo ve větším objemu. Chytré lidi potřebujeme. Když jsme stačili pochopit, že slabé musíme oddělit a učivo jim zredukovat, proč neoddělujeme taky ty chytré? Nebo to má být tak: rodiči, máš chytré dítě a chceš aby z něco něco bylo? Tak zaplať! Hlavně že ve zvláštních školách musí mít pedagog speciální vzdělání a může učit max. 15 dětí ve třídě. Zato do normálních a bystřejších dětí se ta investice nedá. To by člověk až zvracel.
A tak by se dalo pokračovat. Komunisti nebyli ideální, ale řadu věcí nám celý slavný západ záviděl. Je mi líto, když vidím, že jsme s vaničkou vylili i dítě.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 21:11 | axel

Tak za prvé, nejedná se o zneplatnění, ale o odporovatelnost, a za druhé, exekutor to opravdu nemůže, na odporovatelnost musí žalovat věřitel. Vaše pojetí je silně zjednodušující a nadto pomíjí skutečnost, že musí jít o operaci zkracující věřitele. Nadto pokud je byt nájemní, není čemu odporovat, protože nájemní právo nemůže být zpeněženo a tudíž ukončení nájmu nebo opuštění společné domácnosti spojené s přechodem nájmu nemůže být odporováno.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 19:29 | inženýr ekonomie a nevolič ODS

Předpokládám, že máte základní školu nebo narychlo splácanou maturitu na nějaké střední soukromé škole, jezdíte ve fabii jako šílenec, za jízdy telefonujete a pracujete do roztrhání těla pro nějakou právní kancelář jako exekutor na provizi. V islámských zemích byste pravděpodobně byl islamistou, což je jediný způsob realizace neschopných jedinců v tamní společnosti.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 17:00 | Jana

Já vím, že není zdaleka všechno ideální. Ale přece jen mi připadá, že dnes má člověk více příležitostí - když nesežene práci, může začít podnikat, když se mu tu nelíbí, může se odstěhovat, zkrátka je mnohem více svobody.
Vaše známé, co pracují oficiálně za minimální mzdu, chápu. Je dobře, že pracují alespoň takto. Příčiny tohoto jevu jsou v příliš vysokých povinných odvodech, což je jev pro mě negativní.
Mám ale zkušenosti od klientů, že nemohou sehnat zaměstnance - kvalifikované i nekvalifikované. Například u nás na Kladně dostala jedna společnost investiční pobídky na vytvoření 400 nových pracovních míst, z toho třičtvrtě bez potřeby zvláštní kvalifikace. Místa vytvořila, ale nepodařilo se jí je zaplnit - musela tedy sáhnout po Slovácích a další lidi dováží autobusy z Mostecka apod. Přitom na Kladně a v okolí je dost nezaměstnaných a nabízený nástupní plat nebyl špatný. Proč to místo tedy nevezmou? Prostě určitá sorta lidí jsou povaleči, kterým se pracovat nechce.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 16:19 | Jarmila

Paní Jano, já se komunistů nezastávám. Jen mně štve, že na to dobu slyším jen to nejhorší. Moje kamarádka si s nimi taky užila svoje, a bezdůvodně, nebyla žádný signatář Charty ani protistátní živel. Já si osobně užila taky dost. Ale asi to bylo hlavně v lidech. Znala jsem komunisty, co věřili, že se jednou budou mít lidi líp, byli ve vedoucí funkci a byli fo fajn lidi, pracanti a spravedliví k podřízeným. Ale byli taky kariéristi, co měli v hlavě vymatláno a chtěli se mít dobře, tak pracovali pro rodnou stranu. Já jsem v té době pracovala v muzeu a šéfem odboru kultury a tudíž i naším šéfem byl vyučený holič. To byly tuhé bitvy s totálními blby! Mnohdy jsme tu bitvu i prohráli. Kdybych tam byla dneska, prohrávali bychom taky. Zas by se to svedlo na to, že nejsou peníze...
Myslíte, že dneska nejsou v čele lidé - kariéristi, kteří touží po moci? I jsou, a není jich málo. Tenkrát vedla rudá knížka, dneska peníze. Pro hodně věcí jsme cinkali klíčema, hodně jich zůstalo, ne protože, že by nešly změnit, ale protože zákony tvoří ti, co hodně věcí měnit nechtějí.
PS: Vás osobně šikanovala StB? My měli souseda u PS VB, občas bráchy udal, třeba že jedou na motorce a předtím měli pivo, ale to nebyla StB. A musím to zaklepat, neznám nikoho, koho by osobně šikanovala StB.
Jo, nebylo třeba všechno košer. A dneska je? Podle Vás jsou teda všichni nezaměstnaní totální blbci, co nechtějí pracovat a jen parazitují na sociálních dávkách? Několik mých známých pracuje papírově za minimální mzdu, zbytek dostávají na ruku. Poukázat na to nemůžou, přišli by i o to, co mají. To je podle Vás normální? Myslíte, že dneska nemusí lidi držet hubu a krok? Myslíte, že je málo šikany, kdy se lidi bojí o práci? Jak to, že se to lidi bojí i oznámit? Jenže na koho to dneska svedeme, když na komunisty se to už nedá? Svedeme to na špatné zákony? Copak jsme měli málo času na jejich změnu?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 15:01

RESPEKTUJTE SOUDNÍ ROZHODNUTÍ 1. STUPNĚ! eXEKUCE UŽ JE DŮVODEM NEPLNĚNÍ PRVOTNÍHO ROZHODNUTÍ(COŽ MŮŽE BÝT PLATEBNÍ ROZKAZ, ROZHODNUTÍ,ATD).BRAŇTE SE PROTI TOMUTO ROZHODNUTÍ, POKUD MÁTE TEDA DŮVOD, V ODVOLACÍM ŘÍZENÍ PROTI USNESENÍ O NAŘÍZENÍ EXEKUCE UŽ NEBUDE SOUD ZKOUMAT PODSTATU VZNIKU DLUHU, ALE POUZE TO, ZDALI BYL DLUH DO DNE PODÁNÍ NÁVRHU ŘÁDNĚ ZAPLACEN.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 6. 2006 14:54

Ještě pozor, převedení bytu, domu, členských práv může soudní exekutor tři roky zpět zneplatnit!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 12:24 | Jana

Praha 28. června (ČTK) - Bývalému příslušníkovi Státní bezpečnosti (StB) Michaelu Ulbrichovi hrozí zatčení. Nedostavil se dnes totiž k soudu, před nímž je obžalován, že v letech 1980 až 1982 šikanoval signatáře Charty 77 Jana Bednáře v rámci tajné akce StB Asanace.
Cílem akce Asanace bylo fyzickým a psychickým nátlakem donutit lidi nepohodlné režimu k emigraci. Příslušníci StB používali brutální metody. Odpůrce režimu často fyzicky týrali. Na jiné působili prostřednictvím neustálého psychického tlaku a šikany.
To je, paní Jarmilo, to Vaše normální žití v osmdesátých letech..?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 10:33 | Pavel

No, ja si zase vzpomínám, jak rodiče vstávali ve tři ráho a šli se postavit do fronty před masnu, aby na ně ještě zbyl kousek flkasy, až ji v sedm otevřou.
Jak SOUDRUŽKA ředitelka na ZŠ protáhla ksich, když jsem splnil podmínky pro přijetí na gymnázium bez příjímacích zkoušek,. protože jinak by se postarala, aby mě nevzali ani na učňák .
Jak pro naši státostranu byl problém zajistit dostatek základních hygienických potřeb, potravin a vůbec všeho. Kupodivu, hned začátkem roku 1990 byl všeho dostatek.
A taky třeba na to, že mě vyloučili z hudební soutěže, protože autor skladby, se kterou jsem soutěžil, mezitím emigroval.
Atd, atd, atd, atd. Opravdu se někomu po tom stýská?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 9:40 | Tomáš Marný

- procestovala téměř celou Evropu. Jak jsem mohla cestovat, když se prý nemohlo? ale mohlo, NDR, Polsko, Maďarsko, tam jste mohla po libosti. Pokud mne paměť neklame, do ostatních států to ojediněle taky šlo, když jste bivakovala 2 dny před Čedokem. Nebo člověk mohl přivážet nějaké informace o emigrantech, aby zase mohl vycestovat, že?
- koupila si auto, dokonce zahraniční. Jak jsem mohla, když prý nebyly máte pravdu, byly, třeba Žigulíků bylo na výběr asi 5 modelů, 2 Trabanty, občas nějaký Polský Fiat, Maluch...
- mohla vystudovat to mohly děti rolnického a dělnického původu opravdu bez problémů
- kdo chtěl pracovat v zahraničí, mohl. Taky tam hodně lidí pracovalo. osobně si vzpomínám na agenta Minaříka, máte ještě jiný příklad?
- hodně lidí studovalo i v zahraničí. Jak to, že tam v té době studoval např. Klaus, když se to nesmělo? ale smělo, bratranec třeba študoval na Vysoké škole námořní v Oděse, známá na univerzitě v Lipsku... A na pana Klause se budete muset zeptat jeho, případně doufat, že se dožijete doby, kdy se nějak objeví materiály skartované StB hned po kašpárkové revoluci...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 9:34 | Chejava

Je třeba myslet na to co bude!. Zřejmě ale celý svět čekají sociální i klimatické změny. Moje prababička se narodila v roce 1910 za Císaře pána. Potom přišla První Republika, Protektorát, Druhá Republika, Únor 1948 v roce 1989 tento hybrid. A v roce 1993 rozpad Československa. Žije v sedmém režimu ve věku 95 let. Co si myslíte, že je vše na věčné časy. Nás, Evropu, Asií, Afriku i obě Ameriky s Austrálií ještě čeká zvratů a překvapení. Když chce někdo v Číně někomu přát to nejhorší, popřeje mu aby žil v zajímavých časech. My v nich žijeme praktický stále. Tak nechte toho prudění a chvalte každý den klidu. Co bude za 10 let s Českem, Evropou, Ruskem, Iránem, Čínou i Amerikou neví nikdo! Dějiny jdou dál!
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 9:12 | Jana

Ano, fyzicky se jistě dalo přežít, ale asi uznáte, že normálního člověka ten režim velmi omezoval, o nějaké svobodě projevu nemohlo být ani řeči. S dneškem se to vůbec nedá srovnat, jsem ráda, že je to za námi.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2006 8:56 | Jarmila

Jak jen jsme tu dobu mohli přežít: - nebyly povinné helmy na kole, ale přesto nebylo tolik dětských úrazů - o prázdninách jsme pili vodu ze studánky nebo na zahradě z hadice, ale neumřeli jsme na to - při hře na Apače a kovboje jsme po sobě házeli kameny, ale nevyšetřovali nás policajti a nikdo z nás nepřišel k trvalému postižení - neexistovaly dětské pojistky na elektrické zásuvky, na okna ani na dveře - nebyly bezepčnostní uzávěry na chmikáliích ani na lécích - dveře se u vlaku daly otvírat i za jízdy - starší kluci si stavěli motokáry z vysoužilých dětských kočárků a jezdili na nich z kopce. přesto nebyl ani jeden smrtelný úraz - nebyly mobily a rodiče mnohdy nevěděli, kde jsme a co tam děláme (někdy to bylo i k jejich i k našemu prospěchu, zvláště pokud jsme v létě kradli sousedovi na zahradě jablka nebo na aleji třešně) - když jsme se poprali, rodiče nebo učitel nám většinou ještě přidali. Nikdy kvůli tomu nevolali policii - nebylo tolik dyslektiků, hyperaktivních dětí, neměli jsme školní psychology. Když jsme prohráli ve vybíjené nebo ve fotbale, neléčil nás psychiatr, ale museli jsme trénovat, abychom byli příště lepší - atd., atd.
A v 70. a 80. létech jsem třeba já, ač nečlen rodné strany - procestovala téměř celou Evropu. Jak jsem mohla cestovat, když se prý nemohlo? - koupila si auto, dokonce zahraniční. Jak jsem mohla, když prý nebyly? - mohla vystudovat - kdo chtěl pracovat v zahraničí, mohl. Taky tam hodně lidí pracovalo. - hodně lidí studovalo i v zahraničí. Jak to, že tam v té době studoval např. Klaus, když se to nesmělo?
Jak to, že - nebyli bezdomovci - každý měl práci a tudíž jakýs takýs příjem - vězni měli povinnost pracovat, stát je neživil - v letech 1948-1989 se podle ČSÚ postavilo 60 % bytů, co jich dneska máme. Jak to, to se předtím nebo potom nestavěly? - dneska můžu nadávat na politiky, za komunistů to nešlo. Co si tím nadáváním pomůžu? Změní se něco?
Víte, a já si myslela, že těžké to měli jen naši rodiče, kteří přežili válku. Teď se dozvídám, že i já jsem v dětství žila v takovém prostředí, ve kterém mohl přežít jen opravdu silný jedinec. Někdy se až divím, že jsem ještě naživu.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Gabriel Eichler

podnikatel a investor, Benson Oak

Michal David

hudebník a podnikatel

Gabriel Eichler
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Michal David
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services