Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

09.03.2012 11:20, Irena Pangrácová

Zástupci České pojišťovny jsou nehorázní podvodníci. V roce 2002 jsem taktéž uzavřela pojistku na investiční životní pojištění - uhrazené pojistné bude cca 72tis. (investováno 100% do fondu zahraničních akcií). Pojistka končí v 12/2012. OZ mi sdělil, že jsem pojištěna i na případná rizika s kolísavostí akciového trhu. Takže i při špatném vývoji (odborníci to hlídají, aby se tak nestalo) dostanu alespoň to, co jsem uhradila na pojistném mínus skutečné pojištění. Na podzim 2011 mi jiný zástupce volal s tím, že hodnota pojistky je cca 27tis, takže to předěláme na Dynamik. To jsem samozřejmě nechtěla a začala jsem zjišťovat podrobnosti této tak seriózní smlouvy. Platím si správu účtu, ke kterému nemám přístup - a nevím o tom. Pojistné na krytí rizik se na kolísavost trhu nevztahuje. Pravidelně si mám kontrolovat kapitálový trh a přecházet mezi jednotlivými fondy ČP - PROBOHA NEJSEM INVESTIČNÍ PORADCE.
Na stížnost ČP reagovala tím, že je samozřejmě vše v pořádku. Mám přece 10 stránkové obchodní podmínky.

Ještě stále se nechci smířit s legálním sponzorstvím České pojišťovny. Nevíte někdo jak postupovat? Díky za radu.
Irena

Zobrazit komentovanou zprávu ( 09.02.2012 12:11)

11.04.2012 15:40, jirik

2Pavel: můžete se prosím podělit, jak jste dopadli se soudním řešením? Taky mi Česká Pojišťovna hraje mrtvého brouka - vždycky na infolince slíbí, že se někdo do 2 nebo 14 dnů ozve a nikdy nic, případně nějaká nejapnost, jako že mám ještě doplácet. Tahne se to třetí rok a zřejmě hrají na promlčení.

Zobrazit komentovanou zprávu (Pavel 04.04.2011 13:58)

25.04.2012 14:22, Dan

Já mám u České pojišťovny auto, investiční životní pojištění, byt, odpovědnost a Sluníčko na dítě. Zatím jsme neměli problém. Pouze nás navštívil makléř, chtěl všechno zrušit a udělat jinde. Neupozornil nás na celkovou ztrátu peněz spojenou s ukončením smluv se spořením. Jen říkal jaký budeme mít vysoký výnos. Nasliboval 14% a to je hloupost. Říkal, že ztrátu doženeme na nové smlouvě. Trochu jsem se o to zajímal a nejvyšší zhodnocení na 5 let jsem našel 3,8% hrubého. Vše ostatní byly jen nezávazné modelace. Na druhé schůzce jsme ho vyrazili.
Ze Sluníčka nám vyplatili úraz i nemocnici přesně podle smlouvy. Se škodou v bytě se to trochu táhlo, ale nakonec taky vše zaplatili. Moji operaci kolena taky zaplatili a na trvalky ještě čekám. S autem zkušenost nemám.
Vždycky se obracím na člověka, který mně smlouvy uzavřel a nemám problémy. O nahlášení škod se postará a poradí, jak máme všechno nahlásit. Mám velmi špatnou zkušenost s lidmi, kteří se vydávají za zaměstnance České pojišťovny a pak se z nich vyklubou makléři zastupující různé pojišťovny. Moji ženu připravili o 17600, protože jí předělali smlouvu jinam a ještě musela vracet peníze finančáku. Po této zkušenosti si vybereme pojišťovnu a pak jdeme přímo tam. Makléři, to je pěkná sebranka podvodníků. Česká pojišťovna jim prý vyplácí nejnižší provize, proto na ni všichni makléři nadávají.

25.04.2012 14:34, Luboš

PÍŠETE HLOUPOSTI !!! NA PODZIM 2011 SE UŽ DYNAMIK NEDAL SJEDNAT. PROČ TADY LIDEM LŽETE ??? ŽE BY MALÁ PROVIZE MAKLÉŘI ???

Zobrazit komentovanou zprávu (Irena Pangrácová 09.03.2012 11:20)

02.05.2012 07:31, jindriska

Dobry den, ja bych Vam poradila ale je to hrozne tezke kdyz clovek nevidi smlouvu a nemuze si v ni precist podminky za jakych jste uzavíraly smlouvu do čeho jste investovala.Protoze investiční fondy v průběhu let neklesaji ale často kolisaji ale průměrná hodnota jde stále nahoru..Pro více informací mě prosím kontaktujte na e-mail.

Zobrazit komentovanou zprávu (Irena Pangrácová 09.03.2012 11:20)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Kellner
podnikatel

Dana Bérová
exministryně a podnikatelka

Petr Kellner
ÚSPĚŠNOST
50,50 %

z 1 402 duelů
Dana Bérová
ÚSPĚŠNOST
53,62 %

z 1 477 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.