Hannoverský veletrh 2024: Společnost Shanghai Electric představí pokročilá průmyslová řešení s integrovaným řešením pro energetická zařízení

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 24. 4. 2024
Hannoverský veletrh 2024: Společnost Shanghai Electric představí pokročilá průmyslová řešení s integrovaným řešením pro energetická zařízení

Zdroj: Protext

Hannover (Německo) 24. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Po celých pěti letech se společnost Shanghai Electric (dále jen "společnost") (SEHK:2727, SSE:601727) vrací na hannoverský veletrh, přední průmyslový veletrh světa, a přináší evropským i mimoevropským průmyslovým partnerům inovativní řešení pro průmyslová zařízení a také jedinečná řešení pro energetická zařízení. Na této pětidenní akci bude Shanghai Electric vystavovat v hale 12 na stánku D66 hannoverského výstaviště. Vystaví tam na odiv svou schopnost pohánět energetickou transformaci a automatizaci v průmyslu v duchu motta "Vneste energii do své průmyslové automatizace".

Návštěvníci se budou moci seznámit s nejnovějšími technologickými řešeními a úspěchy společnosti v mnoha oblastech: od špičkových energetických systémů po bezuhlíkové průmyslové parky, inteligentní výrobní linky a efektivní průmyslové pohony.

Inovace v popředí zájmu: Společnost Shanghai Electric přináší rovněž průkopnická inteligentní energetická řešení pro globální udržitelný rozvoj.

Společnost představuje svá osvědčená řešení pro udržitelnou energetiku, k nimž patří:

• Mořská větrná turbína 16MW+: Větrné turbíny o výkonu 16 MW+, které plují po moři, se díky spojení s platformou Poseidon ve srovnání s pevnými větrnými turbínami na moři vyznačují více než 40 klíčovými vylepšeními technologie přizpůsobivosti. Tyto úspěchy zajišťují spolehlivý výkon ve složitém prostředí a přinášejí zásadní výhody v oblasti spolehlivosti, inteligentní údržby a modulární škálovatelnosti.

• Integrované fotovoltaické řešení: Společnost představuje sadu řešení pro integraci fotovoltaiky, která se uplatní v různých situacích včetně kombinované výroby elektřiny z fotovoltaiky a solární tepelné energie, skladování solární tepelné energie, odsolování na solární pohon a energeticky úsporného solárního tepelného vytápění, to vše s veškerým potřebným vybavením a řešeními. Její jedinečná 950 MW hybridní fotovoltaická elektrárna v Dubaji zahrnuje ve svém zkušebním režimu 100 MW věž pro koncentrovanou solární energii („CSP"), tři 200 MW parabolické žlabové CSP elektrárny a 250 MW fotovoltaického výkonu.

• Rozmanitá řešení pro ukládání energie: Dodávání komplexních řešení různých forem ukládání energie, jako jsou setrvačníky, lithiové baterie či technologie průtokových baterií, na mezinárodní trhy. Díky proaktivnímu přístupu v mnoha ohledech je společnost schopna nabídnout komplexní služby pro různé vynikající možnosti skladování a integrovaná zařízení a služby pro kompenzaci reaktivního výkonu. S využitím integrovaných výhod různých typů zařízení se společnost snaží řešit nestabilitu větrné a solární energie a nabízí řadu technologických možností pro skladování energie a řešení pro dispečink a zvýšení stability sítě.

• Integrace vodíkové energie: Ukázka špičkových produktů pro výrobu H2 PEM elektrolýzou spolu se zařízením pro elektrolýzu alkalické vody a integrovaným systémovým řešením v řetězci "výroba-skladování-přenos-použití".

• Komplexní řešení pro přenos a distribuci energie po celou dobu životnosti: Na veletrhu byly představeny hlavní oblasti, ve kterých se uplatňují stávající zařízení pro přenos a distribuci elektrické energie o napětí 1000 kV a nižším, včetně transformátorů, vodičů a kabelů, spínacích prvků, výkonové elektroniky, kompletních rozváděčů a skříňových rozvoden. Společnost tak vytvořila celý systém průmyslového řetězce, který zahrnuje inteligentní, ekologická, digitální primární a sekundární zařízení, integrovaný design a inženýrství a profesionální služby.

• Výstavba bezuhlíkového průmyslového parku: Řešení problémů roztříštěnosti při výstavbě bezuhlíkových parků prostřednictvím rozsáhlého průzkumu a vedení globálních partnerů k dosažení nízkouhlíkového přechodu od fáze plánování a projektování přes výstavbu až po provoz.

Posouvání hranic v inteligentní výrobě

Společnost Shanghai Electric představuje své úspěchy, které posouvají hranice inteligentní výroby:

• Automatizovaná linka na výrobu lithiových baterií: Společnost Shanghai Electric uvádí svá komplexní řešení pro globální uživatele, která zahrnují plánování a návrh automatizace výroby baterií, realizaci procesů, asistenci napájení a environmentální řízení. Tato řešení zahrnují celý výrobní cyklus baterií počínaje výrobou elektrodové bateriové suspenze přes potahování, kalandrování a krájení, skládání, válcování, montáž, formování a separaci, moduly a sadu PACK (Packaging Assembly Configuration Kit) a konče logistikou, a plně tak vyhovují požadavkům zákazníků na automatizaci, digitalizaci a inteligenci výroby.

• Automatizovaná montážní řešení pro letectví a kosmonautiku: Společnost Broetje Automation představila na veletrhu pod patronací Shanghai Electric své kolaborativní roboty. Společnost Broetje Automation se specializuje na automatizované montážní služby pro letecký průmysl, konkrétně na nýtování a montáž velkých leteckých dílů z kovů nebo uhlíkových vláken. Její nabídka zahrnuje automatické vrtací a nýtovací systémy, zařízení pro zpracování kompozitních materiálů, služby pro optimalizaci procesních toků, integraci výrobních linek a rovněž klíčové podpůrné služby.

• Základní průmyslové komponenty: Společnost předvádí vysoce výkonná keramická ložiska pro motory elektromobilů s pohonným systémem P1, která vynikají ve vysokorychlostním prostředí, odolávají vysokým teplotám a jsou odolná vůči magnetické i elektrické erozi. Systém HALO, který je vyroben z vysoce pevné titanové slitiny třídy 5 a má lehkou konstrukci, se používá v závodech Formule 1, kde přispívá bezpečnost řidiče a poskytuje bezkonkurenční nosnost.

• Motory třídy 80 MW pro řešení LNG: Plně elektrické řešení LNG s ultravysokootáčkovým synchronním motorem s proměnnou frekvencí, který je odolný proti výbuchu, a s měničem s regulací otáček. Výrobek je navržen s ohledem na účinnost, stabilitu a spolehlivost, takže je vhodný pro široké použití v průmyslových odvětvích, jako jsou ropný a plynárenský průmysl, petrochemie, nová energetika a metalurgie.

Další informace o vystavovaných řešeních získáte na stánku D66 v hale 12 hannoverského výstavišti nebo na webových stránkách společnosti https://www.shanghai-electric.com/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2394549/

Hannover_Messe_2024_Shanghai_Electric_Debuts_Advanced_Industrial_Solutions_Its.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2346204/Shanghai_Electric.jpg 

 

KONTAKT: Jin Shen, +86(21)33261246, E-mail: shenjin@shanghai-electric.com

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Další tiskové zprávy

Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, představuje kampaň „BEYOND GLORY" pro jedinečné zážitky ze zápasů

Čching-tao (Čína) 4. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Jako oficiální partner soutěže UEFA EURO 2024™ chce společnost Hisense poskytnout fanouškům špičkový zážitek ze sledování zápasů.... celý článek

Plánujete koupi nového výrobníku perlivé vody? Poradíme, jak naložit se starým přístrojem i bombičkou

Plánujete koupi nového výrobníku perlivé vody? Poradíme, jak naložit se starým přístrojem i bombičkou

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Používáte doma výrobník perlivé vody? Domácí příprava sycených nápojů nešetří jen finance. Namísto tisíců jednorázových plastových lahví si totiž podle... celý článek

Doručování zboží napříč Českou republikou má svá specifika, liší se v rámci krajů i měst

Doručování zboží napříč Českou republikou má svá specifika, liší se v rámci krajů i měst

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Společnost Bevy.city, která zajišťuje rozvoz zásilek pro desítky firem v rámci České republiky, a zároveň pomáhá vykrývat logistické špičky pro největší... celý článek

Kolo jako fenomén: Výstava v trutnovské galerii EPO1 propojuje cyklistiku a současné umění

Kolo jako fenomén: Výstava v trutnovské galerii EPO1 propojuje cyklistiku a současné umění

Trutnov 3. května 2024 (PROTEXT) - Ztvárnění bicyklů a jejich role v životě člověka představí výstava Jízda v Centru současného umění EPO1 v Trutnově ve spolupráci s platformou Sport... celý článek

Festival labutí ve sklárně Koulier

Festival labutí ve sklárně Koulier

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Zahajte prázdniny netradičně. Připojte se a objevte na Festivalu labutí ve sklárně Koulier na Oflendě krásu, umění a radost ze sklářského řemesla, které... celý článek

Partners Financial Services