Top Estates zahajuje výstavbu druhé etapy Barrandez-Vous

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 2. 2. 2024
Top Estates zahajuje výstavbu druhé etapy Barrandez-Vous

Zdroj: Protext

Praha 2. února 2024 (PROTEXT) - Developerská skupina Top Estates zahajuje výstavbu druhé etapy Barrandez-Vous, během dvou let tak vznikne v Praze další bytový dům s téměř padesáti byty a výhledy na celou metropoli. Nový objekt harmonicky ucelí stávající rezidenční komplex a naváže na úspěšnou první etapu, která získala mnoho prestižních ocenění za architekturu i veřejný prostor.

Vyhledávané byty 2+kk i větší rodinné,se zahradami i terasami, zůstanou i v novém objektu stále zastoupeny a díky poloze na kopci poskytnou unikátní výhledy na Prahu i okolí. Developer zahrnuje do projektu více umění, designu, moderních technologií i prémiového standardu a posunuje komfort bydlení v nové etapě Barrandez-Vous ještě výš. Prodej bytů byl již zahájen a zájemci mohou nyní využít výhodnějších podmínek rezervace.

"Nová etapa Barrandez-Vous je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají prémiové bydlení v blízkosti přírody, ale i pro ty, kteří plánují investici do nemovitosti v horizontu dvou let nebo ještě vyčkávají na nižší úrokové sazby hypoték. Aktuálně zájemcům stačí zaplatit rezervační poplatek 15%, který se později stane součástí kupní ceny a zbývajících 85% doplatí až po dokončení stavby a kolaudaci”, vysvětluje Dušan Dvořák, zakladatel developerské společnosti Top Estates.

Hlavními architekty projektu jsou Erika a Vladimír Vašutovi z Under-construction architects a Ferdinand Leffler s týmem Atelieru Flera.

“Od začátku jsme se snažili vytvořit opravdu velkorysý projekt, jak z pohledu kvality a vysokého standardu bytů, ale i veřejného prostoru. Na rozlehlém pozemku vznikl nový park s velkým množstvím zeleně, se vzrostlými stromy a tisíci rostlinami, který poskytuje několik míst pro trávení volného času i dostatek prostoru pro relax. Na projektu Barrandez-Vous jsme spolupracovali se špičkovými architekty, díky nimž vznikla originální myšlenka propojení parku s organickým tvarem architektonického návrhu budov. Snažíme se společně vytvářet místa, kde se bude lidem dobře žít nejen v soukromí svých zahrad a teras, ale i venku, kde mohou společně trávit čas obklopeni přírodou”, říká Petr Teplý, zakladatel developerské společnosti Top Estates.

V novém rezidenčním projektu Barrandez-Vous se potkalo vše a obě etapy mají co nabídnout. Moderní design, vysoký standard bydlení s výhledy na Prahu, garáže a parkovací stání pro elektromobily, přírodu, soukromé zahrady i nový park ve vnitrobloku s relaxačními zónami. Nachází se v ulici Kurandové na Barrandově, v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a přímým spojením do centra autem i MHD, v blízkém okolí je několik přírodních rezervací jako Prokopské údolí, Chuchelský háj a Červený lom.

Více o projektu www.barrandez-vous.cz

 

O developerské skupině Top Estates Group:

www.topestates.cz

Skupina Top Estates Group se zaměřuje na prémiový rezidenční development a polyfunkční projekty. Její součástí je jak developerská, tak stavební společnost. Působí v Praze, Brně a Bratislavě a aktivně připravuje rozvoj projektů v hodnotě přes 4,5 miliardy Kč, které by měly nabídnout přes 600 bytů. Společnost Top Estates se zaměřuje nejen na moderní architekturu, design a kvalitní bydlení, ale také na inovativní a ekologická řešení.

Partneři Top Estates realizovali projekty Barrandovská́ zahrada, Truhlárna, Milhouse, Sakura a Bleriot, ukončeny byly přípravy projektů Woko a Nová Myslivna v Brně. V Praze byl dokončený rezidenční komplex Barrandez-vous, na který nyní navazuje druhá etapa a na Slovensku je aktuálním projektem Portum Towers. Mezi nejúspěšnější stavby patří projekt Barrandez-Vous, který zvítězil jako nejlepší projekt roku 2021 i 2022 mezi stovkami staveb v celé ČR a získal také Cenu za veřejný prostor a urbanismus. Dále Sakura s několika prestižními oceněními, která byla první rezidencí v Česku pracující s principem visutých zahrad a v roce 2020 nominována mezi čtyři finalisty nejlepších staveb světa WAN Awards v kategorii Residential projects. Projekt Truhlárna se stal vítězem v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu soutěže Best of Realty 2018 a prvenství v roce 2019 obhájil také projekt Barrandovská́ zahrada. Projekt Bleriot získal za rok 2022 Českou cenu za architekturu.

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Další tiskové zprávy

Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, představuje kampaň „BEYOND GLORY" pro jedinečné zážitky ze zápasů

Čching-tao (Čína) 4. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Jako oficiální partner soutěže UEFA EURO 2024™ chce společnost Hisense poskytnout fanouškům špičkový zážitek ze sledování zápasů.... celý článek

Plánujete koupi nového výrobníku perlivé vody? Poradíme, jak naložit se starým přístrojem i bombičkou

Plánujete koupi nového výrobníku perlivé vody? Poradíme, jak naložit se starým přístrojem i bombičkou

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Používáte doma výrobník perlivé vody? Domácí příprava sycených nápojů nešetří jen finance. Namísto tisíců jednorázových plastových lahví si totiž podle... celý článek

Doručování zboží napříč Českou republikou má svá specifika, liší se v rámci krajů i měst

Doručování zboží napříč Českou republikou má svá specifika, liší se v rámci krajů i měst

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Společnost Bevy.city, která zajišťuje rozvoz zásilek pro desítky firem v rámci České republiky, a zároveň pomáhá vykrývat logistické špičky pro největší... celý článek

Kolo jako fenomén: Výstava v trutnovské galerii EPO1 propojuje cyklistiku a současné umění

Kolo jako fenomén: Výstava v trutnovské galerii EPO1 propojuje cyklistiku a současné umění

Trutnov 3. května 2024 (PROTEXT) - Ztvárnění bicyklů a jejich role v životě člověka představí výstava Jízda v Centru současného umění EPO1 v Trutnově ve spolupráci s platformou Sport... celý článek

Festival labutí ve sklárně Koulier

Festival labutí ve sklárně Koulier

Praha 3. května 2024 (PROTEXT) - Zahajte prázdniny netradičně. Připojte se a objevte na Festivalu labutí ve sklárně Koulier na Oflendě krásu, umění a radost ze sklářského řemesla, které... celý článek

Partners Financial Services