Diskuze - GE Money Auto

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 39 komentářů)

24. 5. 2014 23:54 | Vítek

Pokud uvažujete o koupi auta, doporučuji, NIKDY nevyužívejte banku GE Money Auto. Z mé vlastní zkušenosti je to nejpříšernější banka. 3 roky jsem řádně platil úvěr. Pak se mi jedna platba zpozdila o 2-3 dny. Nejprve následuje pokuta 400,- za zpoždění, pak následuje 150,- pokuta, jako úšlý úrok (!), pak následuje telefonát z call centra, kde vás ,,upozorní", že takové chyby mohou vymáhat soudně (chápej, inkvizice, exekuce). Ve smlouvě není uveden telefon, nebo email na konkrétní osobu. Na webu není telefon, nebo přímý email, jen linka na call centrum, kde vám nikdo nic neřekne konkrétně, jen si vás vyslechnou. Vypovědět úvěr předčasně je poměrně komplikovaná a složitá záležitost. Veškeré kličky a chytáky jsou uvedené v jakýchsi všeobecných obchodních podmínkách, ale ty opět nejsou součástí úvěrové smlouvy. S nikým nikdy nejde jednat přímo. Nakonec jsem předčasně vše splatil a utekl. Můj dnešní dojem, tak jak se mnou jednali a jaké pasti mi nastražili je takový. Banka vám půjčí a pak čeká na jakoukoliv vaší chybu. Zdá se, že banka nestojí o řádné splacení úvěru, ale čeká na chyby klienta. Pak ho zničí, protože celý právní rámec mají předem dokonale nastražený jako past a zdá se, že tento způsob je pro banku daleko výnosnější. Pozor, velmi nebezpečná, záludná a podlá banka.
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 2. 2014 17:22 | patrik

Taro stranka mi pomohla . Dekuji vsem . Cetl jsem kazdy prispevek . Vyhlidl jsem si auto v autobazaru suprkara.cz kde nabizeji auta s moznosti leasingu ge money auto za vyhodnych podminek :). V kb mi nabizeji a kartu s limitem 80000 . Na to se vyprdnu taky . Neni nad to si penize tvrde nasporit a hrde odject s opravdu vlastnim autem . S platem 15000 si za rok tech 80000 bezproblemu nasporim , protoze dluhy nemam . Docela me pobavilo , kdyz mi volali z profi kreditu / nevedel jsem jak na me prisli / a nabizeli mi uver . Koukal jsem se na jejich stranky , kde nabizeji maximalni vysi uveru 166000 ,- a clovek jim splaci po dobu 48 ! mesicu 10500 ! To jsou lichvari ! Zjistoval jsem pak jak a proc me kontaktovali a zjistil jsem ze nejaka spolecnost jetlink pro jim dava seznam cisel ktere pak obvolavaj . Takze jetlink pro zrejme odkoupi seznam od o2 a ten pak proda profi kreditu a dalsim spolecnostem . Ja si tet budu kupovat sim kartu ktera nebude registrovana na me jmeno . Clovek aby chodil kanalama a byl v anonymite .
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 2. 2014 12:23 | dasda

Za 1 den prodlení splatnosti kvůli změně zaměstnání 400Kč pokuty. Blíží se mi konec úvěru tak tahaj jenom prachy!
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 9. 2013 13:07 | Víťa

Neporadí mi někdo, když mám autoúvěr u GE, ale bez pojištění přímo v úvěrové smlouvě, ale mám sjednanou pojistku sám zvlášť, tak bude pojišťovna v případě havárky plnit mi, třeba že se rozhodnu pro plnění rozpočtem (což jinak GE neuznává). Děkuji
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 3. 2002 9:25 | Karel Cerny

GE Capital Bank - služby celkem fungují, ale ta cena a ty neskutečně "vychcaný" ( jinak se říct nedá ) podmínky a struktura poplatků. A téměř nemožnost se dozvědět detaily předem.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 1. 2002 10:36 | Karel Javořický

To pojištění schopnosti splácet je dobrá věc, jenom mě překvapuje, že to nenabízejí i jiní. Proč?
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 10. 2001 9:55 | TGP

Po zkušenostech s GE Capital Bank se všemu, co se jmenuje GE, zdaleka vyhýbám. Jsou to pouze řeči a sliby, ale absolutní neschopnost řešit jakýkoliv problém. Vždy je vina na klientovi a oni nemohou vůbec za nic.
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 10. 2001 9:16 | Jan Váňa

Docela slušné zacházení s klientem, takže nač si stěžovat?
-8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 6. 2013 11:41 | Naivka :(

Dobrý den, mam tež děsnou zkušenost s GE MONEY AUTO jsou to zlodějí pujčíl jsem si na auto 120 tisic na 3 roky nyni k memu udívu jsem zjístil že je to na 5 let jelikož splatkový kalendař je rozmištěn na dvou stranach tak že jsem víděl pouze 3 roky a delear mě podvedl, prý tady jsou jenom další tabulky spojene v připadě pokut kdy by byli problemy???? tak to zakecal že jsem to přehledl s RPSN 41% nyní mam celkem zaplatit 255% navíc s častky 120 000,- Kč. Zpozdil jsem se s platbou a oni to poslali hned třeti straně poslali to na konci tydné a na začatku tydne jsem poslal penize GE Money auto a odeslal potvrzeni na jejích zminěny email, bohužel mi pak zdělili že už je to odeslany a chtějí 10 tisic navíc za odvedenou praci při vymahani dluhu, zajímal jsem se o to jakou pak praci stihli udělat když v patek poslali požadavek a v ponděli měli penize na učtu, co pak se dalo stihnout za tu dobu, na to mi nikdo nechtěl odpovidat, prý mají na to narok, ale to je hra na naivitu, jelikož se lidi už toho tak bojí, aby neměli problemy tak to zaplatěj ale ve smlouvě je jesně dane že klient zaplati v připadě vymahaní dluhu 3 stranou poplatek za odvedenou praci a to je prosim asi jaka když u nejsem dlužnikem? a nikdo mě nenutil to platit poslal jsem platbu o den pozděj, to už nikoho nezajíma a prý už jenom za to že jím přijde email mají na to narok, dobrý biznes pošlete email a mate 10 tisic v kapse ZLODĚJÍ. Ale budou ty lidi srat jenom do doby když někomu rupnou nervy a pujde je tam vystřilet či zapalit jejich doupě zloděju. A ja bych tomu člověku dal za pravdu a ještě bych mu za to poděkoval, jelikož všichni do jednoho jsou tam svině. Prosím všechny neberte žadny lizing či pojcku od GE prosím Vás moc, nedělejte to vaš život se obrati na ruby a nebudete mit radost pak z ničeho Věřte vím o čem mluvim. Rozbije se Vám auto a ani to nebudete mit z čeho opravit jelikož musite platit jím šilene častky za to že dostanou email.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 3. 2013 10:51 | Dan Marek

Mohu jen potvrdit "Jardu" Je to jednoznačně banda největších zlodějských ksindlů. Dejte si na ně pozor. RPSN vůbec neodpovídá, předčasné ukončení smlouvy se zaplacením úroků za dobu půjčení peněz je "sviňárna největšího kalibru", můj př: půjčíte si 70000, za rok zaplatíte na splátkách 42000 a při vypovězení po vás chtějí zaplatit ještě 75tis. A to mám účet u této banky! Jde vidět, že manažeři mají hroší kůži, protože ty příspěvky pro seriózní instituci - to je hotová poprava
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 2. 2011 16:58 | Petr

Je to banda zlodějskejch xindlů! Už nikdy více! Pokud se zpozdíte třeba jen s jednou splátkou, začnou Vás sankcionovat takovým způsobem, abyste se z toho dostali jen velmi obtížně. Jejich snahou je rotočit kolotoč zpoplatněných upomínek, apod., protože pokuty ve výši 200% nejsou žádnou vyjímkou. Nic horšího už na trhu nenajdete!
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 6. 2010 10:56 | Jakub

Mám rovněž velmi špatnou zkušennost se společností GE. V mém případě se jedanlo o úvěr, to RPSN co uvádějí je legrace, proti tomu, když mi napsali 28%!!! (kdybych si to koupil na kreditku od Cofidissu, byl bych na tom lépe. Ale chtěl jsem to splatit do půl roku, takže mi to nevadilo. Jaké překvapení bylo, když jsem chtěl z úvěru cca 126 000 splatit asi za měsíc 80 000 kč a bylo mi řečeno, že to nejde, že jedině najednou. O to samé jsem se potom pokusil později, když jsem měl celou částku pohromadě a kromě smluvní pokuty asi 5000 Kč (kterou jsem i předpokládal a byl jsem informován) se tam najednou objevil poplatek "3. straně 22 000 Kč". Takže zásadně nedoporučuji, je to parta šmejdů!!!
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 3. 2010 21:33 | kučera.lubomir

neverím že taká firma ako ge má za potrebí takéto jednanie.ukazuje spíš na malých českých zlodejíčkov.co su zamestnaný na nižšich miestach a proviziami si prilepšuju.2 roky poctivo platím za auto s bazaru na ktore mi prispeli 80000 teda som to už davno splatil dalšich 3roky som mal platit len uroky.to im nestači.nedostal som pred vianocami vyplatu.hned som volal že nemam na učte nic a či sa da posunut splatky.nedá.a začal kolotoč pokut.zo 4000 bolo 25000.v podstate ta dostanu do situacie kedy zapokuty nebudete moc platit splatky.a za 2 mesiace mi v noci skrižilo cestu nejake auto povedali že su s lizingovky žiaden doklad nic zobrali kluče papiry auto aj s osobnymi vecami a odišli.po tyždni mi niekto zavol že ma, poslat 25000 pretože už to vymaha firma datoz.a tu treba zaplatit.co vymahaju a ako??poslal som hned ako mi došla vyplata zmeskane splatky 2dni po termine co mi dali.volali že je pozde že zrušili zmluvu a auto je na dražbe ale že nech dalej platímo to menej budem doplacat.princíp je asi takýto:pri prvom klopítnutí kludne možeš ochoriet,stratit pracu atd idu po tebe a nehoraznymi pokutami ti navýšia dlh potm to hodia nejakej fiktívnej ,,tretej strane"a ta akože vymaha.narata si za to desatisice na či učet idu nevieš len platiš.potom ti zoberu auto hodia ho a autoaukci co je len pre dilerov a autobazary,dohadzovači s ge dostanu bakšiš za sprostredkovanie,predaju tvoje auto za par korun a ty zvyšok doplatiš ako keby si ho platil do konca.až na to že nic nemaš a bazar ho znovu preda novemu neštastníkovi co si vezme uver.genialne.nenapada ma iné slovo ako hyenizmus.jak oni možu v dnešnej konkurencii takto fungovat??
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 3. 2009 14:02 | Barbara

mám z vás všech asi nejotřesnější zkušenosti , která byla způsobena částečně i mou najivitou...na konci roku 2007 jsem si vzala tzv. leasing na ojetinu s umyslem splatit vše za 3 měsíce - mám nízke daňové přiznání takže spotřebitelák nepřicházel v uvahu - po ujištění slečny za přepážkou že do pokuty 10tis se vejdu (auto stálo 150tis) jsem v duvěře podepsla to co jsem si pořádně nepřečetla - sama poskytuju b ankovní produkty a klientum teda řikám vše a nelžu a bohužel soudím druhé podle sebe:-( Jaké bylo mé překvapení, když jsem se s nasyslenou částkou vydala v unoru do vyskočilovi vše zaplatit. Poplatek za předčasné splacení byl rázem 60tis! po půl roce marného snažení na někoho ten tzv. leasing převezt jsem utřela slzu a vše leasingovce zaplatila. Každý kdo by chtěl cokoliv s touto společností cokoliv podniknout durazně varuju, vyhněte se jim obloukem!
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 10. 2005 19:18 | beruska

Naprosto souhlasím. Už jsem to nevydržel a zrušil bežný účet.
+27
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 10. 2004 23:12 | Michal

Šílený servis stávajícím klientům. Už nikdy.
+17
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 11. 2003 10:30 | Karel Novák

Jsou drazí!
+28
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 3. 2002 9:37 | TGP

No nedivte se, v leasingovce taky museli nedávno vyhodit celé vedení kvůli dlouhé řadě podvodů. Poslední dva roky bylo ve firmě prioritou pakování vlastní kapsy a nikoliv práce pro klienta. Navíc tahle firma má neustále problémy se vstupem na trh a dlouhodobým prosazením se v atraktivnějších segmentech. Vůbec navíc nefunhguje spolupráce s bankou a na nějaké zvýhodněné balíčky už můžete zcela zapomenout...
+31
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 3. 2002 18:06

Mám zrovna čerstvou zkušenost. Chci přenechat vozidlo "lízlé" u této společnosti. Předem jsem se na zákaznickém centru informoval na postup a termíny. Nyní si se mnou hraje toto centrum úřednickou hru typu vaši žádost jsme zrovna obdrželi a vložily do systému. Zavolejte zítra odpoledne... Volal jsem již třikrát. Komunikace je možná pouze ze zákaznickým centrem a stížnosti na zákaznické centrum přijímá také jen zákaznické centrum. Mnoho leasingových smluv v tomto případě neznamená zkvalitnění služeb, ale opojení mocí. Bývalý IMP Leas. urazil s GECB hodně dlouhou cestu od klienta.
+11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Stránka 2/2

2

Následující

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Milan Jančík

politik a podnikatel

Lenka Bradáčová

vrchní státní zástupkyně

Milan Jančík
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Lenka Bradáčová
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services