Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie II.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 730 komentářů)

17. 2. 2011 15:04 | Dorijen

Člověk,který podepíše smlouvu a nepřečte si jí je podle mého BLBEC! ZFP Akademie je normálni firma,která lidem POMÁHÁ néjen s pojištěním,ale i napříkal s hypotékami jako mě! A naopak radí jak ze státu vyždímat peníze a jak správně s nimi nakládat. Základním seminářem jsem prošel minulý rok a byl jsem nadšen!Prošel jsem i jiné školení jako například o Penzijní a Stavební spoření a dozvěděl jsem se užitěčné informace!
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 2. 2011 8:23 | jarda

Nelze, než reagovat slovy Wericha:
Kdo myslí jenom na sebe, ochudí jiné o sebe, ochudí sebe o jiné, zakrní a pak zahyne...
Kdo ví, je vyhnán z ráje blbosti.
Pakliže člověk zvítězí nad vlastní blbostí, je vítězem nebo poraženým? V každém případě je to dobré.
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!
Hloupost se vyfackováním nedá vyléčit.
Hloupost je největší zlo.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 2. 2011 14:51 | Roman

Opet se naslo velke mnozstvi lidi co svadi sve chyby na firmu a na ostatni. Jestli je pravda vse co tady rikate, tak proc je firma ZFP Akademie 15 let na trhu, ma sve vlastni 4 seminarni a vzdelavaci prostory.Vyplatila pres 6 miliard korun do rodin lidem se samospotrebitelskou licenci,zve si na seminar cloveka jako je Robert T. Kiyosaky. Zkuste mi to nekdo vysvetlit. Opravdu se zamyslete nad tim jestli neni chyba ve vas. Souhlasim s tim , ze muze nekdy dojit k chybe kdy je klient poskozen,ovsem je nutne si uvedomit, ze problem neni ve firme, ale v lidech. Protoze myslenka a poslani firmy je naprosto uzasna a jedinecna. Vzdelavat lidi ve financich, dat jim jiny zpusob mysleni. Zpusob mysleni, ktery cloveka privede do financni a casove svobody. A ted mi ukazte jeste jednu takovou spolecnot na ceskem a slovenskem trhu.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

3. 2. 2011 14:51 | jarda

Neúplné a klamné zavádějící informace na seminářích je trestným činem. Dosazování organizátorů podvodů vůči zákonu 43/2004 Z.z /SR/ do řízení firmy je trestným činem. Šíření falšovaných telefonních karet členem představenstva za úplatu je trestným činem. Využívání služeb jednotlivců v oblasti prostituce a kuplířství a jejich členství v představenstvu je trestným činem. Nevyplácení provizí je trestným činem. Likvidace struktur s cílem získat jejich provize je trestným činem. Úplatkářství je trestným činem. Vybírání záloh na semináře bez daňových dokladů a jejich nevracení je trestným činem. Svévolné jednostranné několikanásobné systematické změny smluv o obchodním zastoupení proti zájmu spolupracovníků s cílem obohatit se na nich je trestným činem. Mobbing, bossing, zneužívání služeb advokátů proti okradeným vlastním spolupracovníkům s lidskými obětmi je trestným činem. Zastupování strany žalované a strany žalující jedním advokátem je trestným činem. Klamné výpovědi členů řízení firmy na policii je trestným činem. Veřejná propagace zločinecky řízené firmy je trestným činem. Vydávání těchto sociopatických praktik zjevných retardovaných chamtivých individuí za "akademii" také není v souladu se zákony. A ty snahy pomatenců dostat se do politiky pro beztrestnost? O to tu jde.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 1. 2011 18:59

Zruš to a utíkej za zfp pryč!!!!!!!!!!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 1. 2011 18:58 | abrahim

ZFP je bohužel ta nejnebezpečnější a nejprolhanější firma kterou jsem kdy viděl.Mněl jsem osobní zkušenost a děs a hrůza.Utíkejte utíkejte dokud je čas a nevěřte vůbec ničemu co Vám slibují.Věřte mi nesplní se vůbec nic!!!!!!!!!!
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 1. 2011 20:25 | jarda

Přeci jen nechat se zlákat mámením zjevným vesnickým bordelem... za to se doopravdy draze platí.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 12. 2010 19:01 | Kučera

V unoru nás oslovil známí , že nám udělá bezvadnou nabídku a že budeme mít provizi z uzavřených smluv. Do dnešního dne jsme žádnou provizi nedostali, máme uzavřeno plno nesmyslných smluv o kterých nás mylně informovali, převáděli jen uzavřené smlouvy z důvodu , aby měli oni vyplacené provize, zatajili informace že při přechodu k jinému penzijnímu fondu nám budou stržený peníze, podali nám informaci, že dostaneme dvě státní podpory za rok z toho důvodu nám uděli další stavební spoření, když jsem si začal zjištovat jak jsou výhodné smlouvy které nám dali tito chlapci k podpisu zjistil jsem že jsme pouze tratili peníze a ted je problém tyto smlouvy rušit. Na počátečním školení s náma jednali jak z malýma dětma , pozor v návštěvnících sedí plno jejích lídí a jsou ze všech pouček které vám tam řeknou ohromně nadšení, takže nemáte šanci říct cokoliv negativního, protože vás hned umlčí. Navíc máme na jedné smlouivě zfalšovaný podpis , dle zdělení pojištovny AEGON takže jsme ted museli podpis ke zrušení smlouvy notářsky ověřovat. Na další smlouvě je pojistná částka úplně jiná než se ve zkutečnosti potom musela platit a opět je to u pojištovny AEGON.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 11. 2010 14:18 | jarda

Nasadili dehonestaci a pomluvy
a to evidentně ze strany "nejvyššího" manipulátora.
Takže rozšiřuji informování v rámci prevence proti organizované kriminalitě této firmy, které v těchto dnech evidentně metastázuje, takže je už doopravdy potřebná cílená léčba.
Primitivní nevzdělaná parazitující individua přeci nebudou donekonečna kazit jméno ministerstva školství, jméno finančního poradenství, jméno lidství, jméno čestnosti, jméno spravedlnosti...
//www.policiste.com/podvody/zf p-mimikry-financni-poradenstvi -t536.html
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 10. 2010 12:17 | jarda

Přetekl práh trpělivosti a společnost se začíná bránit proti parazitům, podvodníkům, pasákům, kuplířům...
http://www.facebook.com/podvodZFP
Podvedeni firmou ZFP Akademie a. s. HELP - Sdružení práv podvedených otevírá s kauzu se společností ZFP. Prosíme všechny, kteří s fy. přišli do styku, aby popsali jejich praktiky. Zajímají nás především podmínky spolupráce, pokuty za předčasné ukončení smlouvy a vše okolo provizí.
Jakmile budeme mít dostatek podkladů, zahájíme potřebné kroky k zastavení nekalých praktik.
Oskenované dokumenty prosím zasílejte na Info@podvedeni.cz
Taktéž s námi můžete věc konzultovat telefonicky na tel. č. 774 97 97 27
Děkujeme za Vaši podporu.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 10. 2010 11:02 | jarda

Důchodové zajištění rozhodně není chybou, je třeba zajistit se. Takže nespotřebovat vše, viz lidová moudrost o třech groších. Problém je v jiné rovině. Tou je demografický vývoj, konzumní společnost, chamtivost jednotlivců, nevzdělanost...
Průběžný systém umožňoval spořené sumy používat pro minulou generaci, která to platila, a pro rozvoj ekonomiky státu, obecně řečeno. Žel všude jsou i chmatáci, „přemýšlející - jak kde a co ukrást pro sebe“, a s režimem to nemá nic společného. Dnešní režim umožňuje krást ze společného daleko více, než kdy jindy.
Finanční vzdělání je i o tom, že zásadně se tyto informace nedávají nikomu, je to nejintimnější součást rodiny. Takže proč by jsme se svěřovali do rukou nevzdělaných chamtivých individuí, kterých jediným cílem po sobotní manipulativní brainwashingové seanci je parazitovat na nás a našich rodinách ? Jedinci bez odborného vzdělání, sice možná odborníky ve svých dělnických profesích /zedník, topič, truhlář, automechanik, prodavač, hospodský, pasák, štětka/, ale přeci jen – budete se třeba nechat i léčit těmito ? Půjdete na operaci těmito ? A naopak – necháte si opravovat auto lékařem ? Politikem ? Právníkem ? Takže jsme dospěli k podstatě – každý má pracovat v oboru, kterému se roky věnoval, studoval, a je v něm odborníkem.
Obecná poučka od předcházejících generací o těch třech groších je dobrá, lidová moudrost. A jde i o zhodnocení, kterému rozumí ti, kterých je to dlouholetým oborem – graduovaní finanční poradci. A všeobecné informace jsou i na netě, u odborníků v bankách, pojišťovnách, spořitelnách...
Takže vzdělání /opravdové, ne MLM bullshit/, lidskost, poctivá odborná práce v oboru, o který se roky zajímám, a jsem v něm odborníkem.
V důchodové reformě nebudou ani paraziti, kteří okradli Slovensko, dluží mu cca 100 000 x 20 mil. Sk na pokutách /konkrétní zločinecky řízená MLM firma aktivní nejen v daňových púodvodech, ale i ve zneužívání žen/, dluží podvedeným a okradeným a fyzicky zlikvidovaným spolupracovníkům a jejich rodinám nejen morální odškodnění, ale i patřičnou „odměnu“ ze strany práva a zákonů.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 10. 2010 9:36 | Kája

..důchodko je samo osobě chyba...PROČ????? POPULAČNÍ VÝVOJ JE JASNÝ... za pár let nebude mít každý pracující na krku ne jednoho ale DVA důchodce...a pokud si nezačne spořit na důchod sám...dostane na stará kolena ho*no..v čem bude spočívat důchodová reforma?? KAŽDÝ si zvolí fond kam bude sypat část mzdy...a bude se modlit aby se důchodu dožil a zvolený fond do té doby někdo nevytuneloval... Zeptám se místních "chytrých hlav" ...dáváte si ročně bokem 100t kč?? jak jsem někde četl že by bylo potřeba?????? Vydělávám jen o něco málo víc...tak já to nedělám.. Poradí mi někdo jak je vydělát?? Neříkejte mi, že republika může být plná finančních poradců... To pak radí jeden druhému?? Peníze vznikají uplně dole v potravním řetězci kravaťáků s perem a vždycky budou myslet hlavně a především na SVOJE dobro..
PS: pokud by měl někdo námět jak můžu vydělat víc peněz a neoblbovat lidičky tak mi dejte tip na mejlika... honza1311@seznam.cz
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 9. 2010 12:13 | jarda

Protože firma vlivem zjevné chamtivosti nejen na Slovensku v podstatě zkrachovala, protože sebedestrukce ze strany majitelů a takzvaných „sedmi statečných“ násilně ukončila činnost zakladatelů, garantů a lektorů firmy a licencovaných spolupracovníků, a nepomohla ani likvidace kritiků nezákonné a podvodné činnosti firmy na netě /maskují už i ve vyhledávači Google spojení pojmů ZFP a podvod, takže stačí dát jen iniciály firmy... a ani vyhrožování zastrašovací firmou „v.o.s.“, která ani neodpoví, jako tato firma – díky. . Pozornost nejen netových robotů byla nasměrována.../ . Na nepřeberném množství multiplikativních www stránkách /třeba zvrchu, //www.zfp-poliak.cz/kontakty.h tml/jsou zase a pouze jen balamutící informace a bez mailů... protože se bojí, a mají proč. A to infantilní chvástání se „prominentů“ ze dne 9.9.2010 v situaci, kdy všichni nejen ve firmě vědí o jejich podvodech, o jejich dluzích a jejich trestních stíháních – doopravdy dětinské.
K pojmu "vazal" více třeba i na //cs.wikipedia.org/wiki/Vazal
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 9. 2010 19:31 | Jiří

Důchodko je samo o sobě velká chyba.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 9. 2010 20:32 | Marek

Zdravím. Uzavřel jsem důchodko přes ZFP u Aegonu. Původně jsem ho měl u České pojištovny...Udělal jsem tím chybu?? Když pročítám tuhle diskuzi, tak nevím na čem jsem :-(
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 9. 2010 18:39 | Petra

Kdo je Chodorov? Někdo ze zfp?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 8. 2010 11:55 | Michail

Lidi psal to vůbec Jurečka? Začíná to tady být čím dál rafinovanější :-) Stačí napsat např. Michail chodorov re : jste chudáci a já se mám nejlíp, vy jste nuly atd, a už mám spoustu nepřátel aniž bych tento článek napsal... Je to možná konkurent.. no ale chytly jste se :-) Asi máte spoustu času hledat negace a ujišťovat se v nich... je mi vás líto. M
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 7. 2010 20:03 | Jiří

Opravdu ubohý názor. Obchodník s elektronikou si může nabízet cokoliv, je pouze na klientovi jestli má dostatek finančních prostředku a zboží si koupí. Jenomže mi zde mluvíme o finanční sféře s kterou jsou spojené zákony a určitá pravidla , které se bohužel nedodržují. Když si koupím závadné zboží mohu jej reklamovat a žádat o úhradu. Ale když si sjednáte finanční produkt, který Vám byl zkresleně prezentován a navíc není zdaleka nastaven na vaše cíle a potřeby, je to už porušovaní zákonu, ale domáhání se úhrady je pomalu nemožné.Produkt reklamovat nemůžete a znám případy kdy klient ztratil veškeré životní úspory které pohltily počáteční jednotky v IŽP. Ale jak říkáte, je to boj. Pouze bych doplnil ,,boj který se už nebude trpět, ne ve finanční sféře“ Je otázka času kdy se to začne řešit, tak jako v jiných státech.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 7. 2010 10:15 | XXX

Když přideš do obchodu s elektronikou. A chceš si koupit televizi tak ti nabídnou nejprv tu nejdražší a když nechceš tak ten nejméně prodávaný tip. Ty jako neodborník naletíš odborníkům. Možná máš pravdu a novely co se chystají ti dávají asi za pravdu. Ale je to byznys a ve světě slabí a neinteligentní nemají místo. Stejně jako v prřírodě. Je to boj. Proč nevydělávat na lidské hlouposti takhe. Když šichni obírají druhé. Viz třeba stavba dálnice. Kolik skončí v kapsách lidí a kolik de doopravdy na stavbu. A ti dělníci dělají furt? věčně jsou opření o ty lopaty a pobíraji prachy za hodiny. Vzpamatuj se. Svět je kur.. a bude.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 7. 2010 11:05 | Karolína

Vaše rady jsou pěkné, ale né pro každého, kdo vystudoval ekonomii...a umí sečíst jedna a jedna...jezdím, řekla bych v pořádném autě a Vaši společnost jsem k tomu nepotřebovala, jsem asi špatný ekonom....Karolína
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jan Světlík

podnikatel, Vítkovice Holding

Jiří Šimáně

podnikatel, Unimex Group

Jan Světlík
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Jiří Šimáně
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services