Diskuze - Jak je to s výpovědí z nájmu

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 12 komentářů)

22. 4. 2021 20:20 | Blanka

Dobrý den chtěla bych se zeptat co mám dělat když mě majitelka chce vystěhovat ke konci dubna s malým dítětem je pravda že ji dlužím nájem za Duben ale byla jsem sní domluvená že ji to začátkem května doplatim a ona mi poslala textovou zprávu že mám koncem dubna vystěhovat když jsem samozivitelka a ještě k tomu mám pracovní nechopnost už opravdu nevím na koho se obrátit může tě mi nějak poradit jak se mohu bránit děkuji Blanka Jandová
+17
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 12. 2020 21:24 | Jana

Dobrý večer, chci se zeptat, byla jsem ubytována u majitele. Byla jsem tam 3 měsíce, a za celi ty 3 měsíce jsem nedostala smlouvu, mohu se tedy zeptat , když jsem se teď odstěhovala, a nemám ji v ruce, co mám dál podniknout? Protože tu smlouvu kdyz sem po něm chtěla, tak mi ji nedal, a vymlouvala se na to že mi ji zapomela vytisknout. Děkuji za odpověď .
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 7. 2015 19:23

jak postupovat při vrácení bytu u zemřelého nájemníka bytu rpg.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 7. 2014 11:24 | UNICEF FINANCNÍ HOME

FINANCE, POJIŠTĚNÍ, HYPOTÉKY A DOTACE. Lidský vývoj a EMPOWMENT POJIŠTĚNÍ Motto: Financování a posiluje jedince v celosvětovém měřítku!
UNICEF FINANČNÍ HOME.
UPOZORNĚNÍ!
Dobrý den paní / vážený pane,               To je musí chytit oppurtunity pro jednotlivce, které potřebují finanční pomoc pro domácí, osobní potřebu, investiční pupose, zřízení a materializaci atd. můžete rozloučit na vše, co finanční problém a embrase se slibnou budoucností před sebou, jsme se vedení projektuillustrous společnost (UNICEF FINANČNÍ HOME) pomocí globálního rozvojového unie poskytla vám naše klienty s vhodným úvěrový program, který zajistí, že se setkáte s vámi požadované potřeby.
        To je certifikovaný, registrace, legitimní a mezinárodně schválené úvěrové instituce se nachází v USA, Kanadě, Velké Británii, Španělsku, Čína, Malajsie, Egypta, Nigérie, Turecko atd. Tento conmpany je financován z UNICEF, OSN, Evropský UNIE, Africká unie atd. bank a další spolupracovat těla.
** Konsolidaci dluhu ** Zakládání podniku ** Osobní potřeby ** Renovačních Účely ** Investice na ziskové podnikání ** Vlastnosti Nákup např. auto, dům, akcie společnosti atd. ** Účel refinancování ** Expanze obchodní e.t.c
      Máme alternativní zdroj financování, která je klasifikována, spolehlivé a důvěry hoden, naše finanční prostředky je rychlá, transparentní a flexibilní. můžete se obrátit na naši firmu pro následující typ smlouvy o úvěru!
--------- ÚVĚROVÉ POSTUPY ---------
Osobní ** "úvěru na bydlení" (1-3 let) ** Krátkodobé obchodní úvěr (1-7 let) ** Střednědobý podnikatelský úvěr (1-20 let) ** Dlouhodobý podnikatelský úvěr nebo Long investmen úvěr (10 - 40 roky) ** Hypoteční úvěr ** Mezinárodní úvěr ** Home Půjčka Modifikace Program Šest měsíců po. ** Splácení úvěru bezúročné období šesti měsíců. ** 24hours/7days dispozici. ** Každý den v roce. ** Platba bankovním převodem na kandidáta (e-bankovnictví), bude za 2-24 hodin na vašem účtu banky, zatímco Western Union peníze transfeand MoneyGram 15 minut, šekem po dobu až 72 hodin.
Poznámka: Nabízíme následující úvěrů fyzickým osobám, * Obchodní úvěry (Secure a Nezajištěné) * Small Business Administration úvěr (sbal) (Secure a Nezajištěné) * Osobní půjčky (Secure a Nezajištěné) * Obytné úvěry (Secure a Nezajištěné) * Hypoteční úvěry (Secure a Nezajištěné) a mnoho dalších na 1,8% úrokové sazby * Pro minimálně $ 10,000.00 nebo eura, zatímco na maximálně $ 900,000,000.00 nebo eur a tato částka by měla být převedena i další země, které nejsou pomocí dolarů a euros.the společnost nabízí smlouvu o půjčce na 3% úrokovou sazbou pro jednotlivce na celém světě, zájem žadatelé musí platit, prosím odpovědět nás prostřednictvím e-mailu nebo telefonního kontaktu.         To je skvělý oppurtunity získat finance z lidského pomáhající organizace, jako je UNICEF s pozinkovaným a non-byrokratického způsobu provozu, tak být jisti, váš úvěr bude zpracován ve velmi efektivním způsobem.
S úctou Pan Derrick Lenout Reklama důstojník uniceffinancialhouse@gmail.com UNICEF FINANČNÍ ÚVOD
-------------- pouze zúčastněné Žadatelé by měli laskavě reagovat na toto téma --------------- Tato schránka není monitorována, a budete neobdržíte odpověď. Chcete-li kontaktovat nás nám poslat zprávu pomocí interní pošty. ****************************** ***************************
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 12. 2012 11:19 | vladka

Dobrý den,mám dotaz.Dlužíme na nájmu skoro 40.000kč.Již máme předvolání k soudu.Splácíme to po malých částkách,snažíme se.Můžou nás vystěhovat?
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 10. 2012 13:41 | Grammar-Nazi

Bože, tolik chyb v tak krátkém textu. Váš příspěvek je ten nejvtipnější.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 5. 2012 8:07 | David Vašíček

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jak je to nadruhoustranu, když smlouva o nájmu bytu je sjednaná na dobu 1 roku a nájemce dává výpověd pronajímateli po 6ti měsících, že dále nájem nepotřebuje, že si našel jiné bydlení. Může pronajímatel požadovat, pokud nenajde náhradu za nájemníky nájemné i dále. Je výpověď ze strany nájemníka oprávněná? Děkuji.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 6. 2011 23:31 | František

dobrý den měl bych dotas, město nás vystěhováva z našeho bytu protože,to chtěji zbourat.žadnou vypovědní lhutu jsme nedostaly ani(dluh,ani jine pohledávky vuči městu nemáme.)mužem tedy žadat lepší bydleni než mame tet.protože lokalita kterou oni nam nabízí nám nevyhovuje a oni nám nabídly jen jednu variantu.musíme snima souhlasit jit hned prič nebo se máme obrátit na soud. dekuji za richlou odpověd.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 2. 2009 23:10 | Dupsy

Vážená redakce, pokud se pustíte do takovýchto článků, měly by vaše informace poskytnuté čtenářům být úplné, protože uvádíte nepřesné údaje a to - cituji vás: "Podle zákona musí náhradní byt být podle místních podmínek zásadně rovnocenný bytu, který má nájemce vyklidit (tzn. plochou, lokalitou, kvalitou, výší nájmu apod.). Téměř vše je správně až na poslední část, která se týká výše nájmu v případě regulovaného nájemného. Toto již dle precedentního soudního rozhodnutí neplatí a nájemné v zajištěném náhradním bytě nemusí být rovnocenné(tzn.regulované).
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 2. 2009 4:42 | Editta

Bydlím v obecním bytě,za který jsem před rokem zaplatila úřadu částku 305.000,-Kč jako nevratnou platbu za získání práva na uzavření nájemní smlouvy.Krátce poté jsem ztratila práci a jako matka-samoživitelka jsem se dostala do tak tíživé finanční situace,že jsem několik měsíců nebyla schopná platit nájem.Žádala jsem na bytovém odboru,aby mi byt vyměnili za menší,kde bude v mých silách platit nájem,nechtěla jsem,aby mi dluh narůstal.Nebylo mi vyhověno a nedávno jsem dostala poštou výpověď z nájmu.Podařilo se mi sehnat dostatek peněz abych okamžitě uhradila celou dlužnou částku a obrátila se opět na bytový odbor městského úřadu s dotazem,jak bude postupovat v případě,že celý dluh okamžitě zaplatím.Jestli s ohledem na vysokou částku,kterou jsem jim za byt zaplatila budou ochotni vzít výpověď zpět nebo se proti ní musím odvolat k soudu,nebo se té výpovědi stejně nevyhnu.Bohužel paní,která tam pracovala,nebyla schopná mi odpovědět ani na jeden dotaz a já si prostě nevím rady,co dělat.Nevím,co s námi bude dál,jak mám teď postupovat,na koho se obrátit,jaké mám práva,jaké šance,nic.Jsem se synem úplně sama,nemám žádnou rodinu ani přátele a pokud k výpovědi dojde,zůstanu na ulici a přijdu o syna.Můžete mi prosím poradit?
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 1. 2009 20:07

> Dobrý den,mám takový dotaz.Do nedávna jsem měl problém s odhlášením > ze služeb moji bývalou manželku a její syny.V součastné době je to už > vyřešeno(odhlášení).Bývalá manželka se již v bytě nezdržuje déle než > rok,ale její synové byt nehodlají opustit.Ani jeden z nich se nemá k > tomu,aby se šli odhlásit z trvalého pobytu,přičemž v bytě nemají co > pohledávat,neplatí za vodu,společné prostory.Jsou to vlastně ůplně > cizí lidé.Chceme si se synem vyměnit byty.Co se stane v případě,že dojde k výměně?Mohou se dožadovat vstupu do bytu,když tam vlastně nemají co dělat ?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 1. 2009 17:22 | Ondřej

Dobrý den,
rodiče měli problém a soudně je vystěhovali a obsah bytu odveztli do jakéhosi skladu, ke kterému jsme nedostali nic. Ani protokol o odvezení věcí, ani přístup k těm nejzákladnějším věcem. Již druhý den se snažíme k "zabaveným" věcem dostat ale byty RPG nám to prostě neumožňují. Je takový postup vůbec v pořádku a jak dlouho můžou ve skladu (který vlastní stejný majitel jako byt) tyto věci zadržovat?? Podotýkám, že rodiče nejsou dlužníky a vystěhování bylo z důvodu ukončení nájemní smlouvy, kterou si však nevyzvedli... :-( pokud někdo tušíte, prosím poraďte.
Děkuji
Ondřej
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Chrenek

podnikatel, Moravia Steel

Miloš Čermák

žurnalista

Tomáš Chrenek
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Miloš Čermák
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services