UNIQA penzijní společnost - Dluhopisový účastnický fond UNIQA

Základní údaje

PoskytovatelUNIQA penzijní společnost, a.s.
Počet klientů penzijní společnosti39 236
Typ produktuDoplňkové penzijní spoření
PopisInvestičním cílem Fondu je dosažení míry výnosu nad úrovní výnosů z dluhopisů při zachování odpovídající míry rizika.
Hlavními druhy majetku, do kterých Fond investuje, jsou: dluhopisy, nástroje peněžního trhu a vklady u regulovaných bank.
Fond bude investovat do dluhopisů emitentů všech kategorií, tj. do dluhopisů nadnárodních institucí, státních dluhopisů, bankovních dluhopisů, dluhopisů obchodních společností, komunálních dluhopisů, apod. Rating dluhopisů není omezen.

Zhodnocení

Poslední rok6,16 %
Poslední 3 roky3,42 %
Od založení7,90 %

Vývoj hodnoty fondu

Porovnejte si nabídky, vyberte tu nejvýhodnější a ušetřete.

Chcete se zajistit na stáří nebo se bezpečně pojistit? Nechte si od nás poradit.

UNIQA penzijní společnost - Dluhopisový účastnický fond UNIQA - Diskuze

Žádný komentář nebyl vložen.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Partners Financial Services