Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Diskuze - Ekonomické dějiny britského pití čaje: Šedesát mil

09.08.2007 08:16, Michal Kára

Docela mne pobavila rubrika, do ktere je clanek zarazen - "Zivotni situace" :-)

09.08.2007 09:15, Eric

Dovolím si autora popravit - 60 milionů mrtvých rozhodně nepředčilo hekatomby dvacátého století. Nejstrašlivější masakry 20. století se odehrály opět v Číně, kde jistý Mao - velevrah, pedofil a dobytek dokázal pozabíjet přímo či nepřímo svých lidí mnohem více.

09.08.2007 09:50, Mablung

Nezávisle na zařazení, je to velice dobrý seriál u nějž si velice rád přečtu další díly.

Zobrazit komentovanou zprávu (Michal Kára 09.08.2007 08:16)

09.08.2007 09:57, Eric

Pro Pána! Autorovi se omlouvám - nechci ho popravit, ale poopravit!!! Asi jak jsem byl zblblý z těch milionů mrtvých. Á jem opravdu very sory!

Zobrazit komentovanou zprávu (Eric 09.08.2007 09:15)

09.08.2007 15:35, Tom

Jo super seriál, ačkoliv mě dějepis nebaví, tak tenhle seriál mě opravdu zaujal a čtu každý díl.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Ladislav Blažek
podnikatel

Bohuslav Sobotka
politik

Ladislav Blažek
ÚSPĚŠNOST
53,82 %

z 1 204 duelů
Bohuslav Sobotka
ÚSPĚŠNOST
49,86 %

z 1 444 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.