Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Zde najdete jednoduchý návod. Děkujeme.

Ochrana osobních údajů

Používání serveru Peníze.cz nevyžaduje zadání žádných osobních údajů. V případě, že má návštěvník zájem využít některé speciální služby serveru Peníze.cz, bude požádán o provedení registrace, součástí které je zadání základních osobních informací, jejichž ochranu a možné využití blíže specifikují následující odstavce.

Některé údaje poskytnuté při využívání serveru Peníze.cz mají povahu osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen Zákon). Společnost Partners media, s. r. o., se tímto zákonem plně řídí a činí vše pro to, aby osobní údaje uživatelů serveru Peníze.cz ochránila.

Použití registračních informací

Registrace vyžaduje zadání uživatelského jména a hesla, platné e-mailové adresy a vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tato registrace uživateli umožní aktivní účast v komunitě a využití dalších nástrojů, které jsou nebo v budoucnu mohou být součástí serveru Peníze.cz. Uživatelským jménem může být jak vlastní jméno uživatele, tak i jakákoliv jiná unikátní kombinace písmen a čísel.

Veškeré údaje, které uživatel během registrace poskytne, jsou uloženy na zabezpečeném serveru.

Server Peníze.cz a jeho provozovatel, společnost Partners media, s. r. o., si vyhrazují právo použít e-mailové adresy či čísla mobilních telefonů registrovaných uživatelů k zasílání informací o novinkách a nových službách serveru Peníze.cz. Součástí těchto sdělení mohou být také reklamní sdělení. Každý registrovaný uživatel má právo zasílání těchto zpráv ze strany serveru Peníze.cz kdykoliv zakázat, a to buď již při prvotní registraci, či odpovědí na kteroukoliv ze zaslaných zpráv. Server Peníze.cz učiní vše, co je v jeho silách, aby ochránil data registrovaných uživatelů před zneužitím.

Rozšíření požadovaných informací

V případě soutěží, kvízů či podobných aktivit může server Peníze.cz po účastnících takové akce požadovat i další osobní údaje, které jsou podle platných právních předpisů potřeba pro ověření totožnosti osoby účastnící se dané akce nebo jsou podle způsobu organizace potřeba k uvědomění případných vítězů či k distribuci výsledků dle předem zveřejněných podmínek.

Práva uživatele serveru Peníze.cz

Podle Zákona má každý uživatel, jenž poskytl osobní údaje, právo písemně požádat správce dat (společnost Partners media, s. r. o.) o poskytnutí informace o tom, jaké osobní údaje o něm správce zpracovává.

BEHAVIORÁLNÍ CÍLENÍ

Abychom byli schopni nabídnout uživatelům relevantnější reklamy i obsah, provádíme v rámci webů provozovaných společností Partners media s. r. o. segmentaci, jež se také často označuje jako behaviorální cílení. To znamená, že se z chování lidí na webových stránkách snažíme poznat, co je zajímá, a podle toho jim nabídnout relevantnější obsah i reklamy. Pokud například někdo často čte diskuse o kočkách, bude ho více zajímat a méně obtěžovat spíše reklama na konzervy pro kočky než reklama na psí granule. Podobně pokud někdo chodí často na sportovní stránku a dívá se vždy na výsledky hokeje, bude se vydavatel snažit mu na úvodní stránce webu nabízet spíše hokej než fotbal.

Informace, které o uživatelích internetu v této souvislosti sbíráme, neobsahují žádné osobní údaje, jako je například jméno, e-mailová adresa nebo telefonní číslo. Všechna data se vztahují k anonymní cookie, která obsahuje jen řetězec znaků a čísel, z nichž lze poznat, že se na stránky vrací tentýž uživatel počítače. Segmentaci zpracováváme pomocí nástroje Adobe Audience Manager a dodržujeme platné zákony na ochranu soukromí.

Pokud se chcete ze segmentace odhlásit, můžete tak učinit prostřednictvím stránek Your Online Choices, kde také naleznete více informací k behaviorálně cílené reklamě.

Detailní a právně závazné informace o tom, jak Czech Publishet Exchange, v rámci něhož data sbíráme, pracuje s těmito informacemi, naleznete na stránkách:

Cookies

Server Peníze.cz používá technologii cookies k tomu, aby se uživatelé mohli po stránkách serveru pohybovat rychleji. Cookie je malý datový soubor, který na počítač uživatele odešle server, na kterém jsou stránky Peníze.cz umístěny. Nejčastěji používané cookies nám umožňují zjistit, zda jste registrovaným uživatelem serveru Peníze.cz a zda jste aktivovali službu „automatické přihlášení“, s jejíž pomocí není třeba při každé návštěvě serveru opětovně zadávat jméno a heslo. Technologii cookies je možné použít také ke sledování návštěvnosti jednotlivých stránek a analyzovat tak, která témata či služby návštěvníky serveru zajímají nejvíce. Ukládání cookies je povoleno až do chvíle, kdy si uživatel cookies zablokuje ve svém prohlížeči.

Pravidla používání portálu Peníze.cz

Provozovatelem portálu Peníze.cz je společnost Partners media, s. r. o., se sídlem Prague Gate, 4. patro, Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4 – Chodov, IČ: 24780553, zapsáno v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, složka 173681.

Používáním portálu Peníze.cz přistupuje uživatel na tyto podmínky a pravidla jeho používání:

Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.

Uživatel se při publikování příspěvků zavazuje řídit platným právním řádem České republiky. Zejména je zakázáno publikovat příspěvky bez řádných autorských oprávnění, především tedy obsah publikovaný v jiných médiích (na jiných serverech) bez příslušných povolení.

Uživatel je povinen publikovat jen takové příspěvky, které mají obsahový význam a mohou sloužit jako informační zdroj ostatním uživatelům nebo mají jinou hodnotu (např. jako literární dílo).

Společnost Partners media, s. r. o., neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Společnost Partners media, s. r. o., si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky), poškozují dobré jméno společnosti nebo obsahují neplacenou reklamu.

Tato pravidla jsou platná od 1. 1. 2008, poslední aktualizace proběhla 18. 2. 2011. Provozovatel si vyhrazuje právo pravidla upravit, a to i bez předchozího upozornění.

Ušetřete s Peníze.cz

Naši čtenáři s námi ušetřili už  5 382 418 Kč. Podívejte se na poslední poptávky a vyzkoušejte nás také. Vše je zcela zdarma.

Čistá mzda 2016

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jak je chráněná nová pětisetkoruna

Jak je chráněná nová pětisetkoruna

Od 1. dubna 2009 je v oběhu lépe chráněná pětisetkoruna. Přibyly tři nové ochranné prvky. Podívejte se, jak poznat pravou bankovku od falešné.

Kolik byste si vydělali ve světě?

Kolik byste si vydělali ve světě?

Nejlépe se žije ve švýcarském Curychu. Sice je tam nejdráže, ale lidé berou nejvyšší výplaty. Srovnejte si svou výplatu s platy ve světě.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Rok v krizi aneb podívejte se, jak svět prošel recesí

Rok v krizi aneb podívejte se, jak svět prošel recesí

Černé září 2008 uvrhlo svět do jedné z nejhorších finančních krizí. Podívejte se na průběh finanční krize v kontextu vývoje na burzách a měnových trzích.

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Kalkulačky

Poradna

Finanční subjekty

Nabídky práce

Obchodní rejstřík

Osoby v obchodním rejstříku

Části obce

Městské části

Obce

Okresy

Témata

Oborový index, Měnový kurz, Nekrytý úvěr, roklen, multiměnová karta, sport, směnárny, psd2, náklady na půjčku, Uživatelé, pojištění domu, podnikatelské oprávnění, úrazová asistence, vojenská služba, bankovní instituce, pojišťovna čsob, rok výroby, evropské úřady

1T11111, 1ST6446, 4S29324, 8A98888, 5C39272

Přihlášení

Jméno

Nemáte registraci? Zaregistrujte se zde!

Všechny materiály © 2000 - 2016 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.OK