Hlavně nenápadně

PR článek | rubrika: FINEXPO | 26. 12. 2022
Nejen touha vypadat o pár let mladší, ale také důsledky onemocnění a úrazů přivádějí pacienty do ordinace estetického dermatologa Martina Bortlíka. Klinika Made by Juraj Payer, na které působí, nově nabízí speciální ošetření obličeje na bázi kmenových buněk získaných z buněk tukových.
Hlavně nenápadně

Zdroj: Zdroj: Shutterstock

Komerční spolupráce

Jaké nejčastější zákroky provádíte?

Spektrum je samozřejmě široké, ale mezi moje speciality patří výplně rtů, korekce tvaru nosu a ženský contouring za pomoci liftovacích nití Aptos a výplní. Pomocí této metody se zvýrazňují přednosti a upozaďují nedostatky. V případě mužských klientů se pak nejčastěji jedná o aplikaci botulotoxinu a takzvaný male sculpting, kdy zvýrazňujeme mužné rysy v obličeji pomocí nití či výplní v oblasti spánků, lícních kostí, brady a dolní čelisti. Mým cílem je jednoznačně přirozenost a nenápadnost jednotlivých zákroků, ale s prokazatelným efektem. Výsledkem je odpočatější a svěžejší vzhled, jako by se klienti vrátili z dovolené nebo se dobře vyspali. Na druhou stranu, když si to situace žádá, umíme provádět i poměrně výrazné úpravy vzhledu, či dokonce přeměny.

Foto: Martin Bortlík, Juraj Payer

Estetický a korektivní dermatolog Martin Bortlík (vlevo) působí na klinice vyhlášeného plastického chirurga Juraje Payera (vpravo).

Kdy si to může situace žádat?

Může jít o případy asymetrií, vrozených nedostatků či předchozích traumat. Asi si každý dokáže představit, jaké psychické dopady může mít na člověka postižení obličeje, výrazné zjizvení a podobně. V praxi se často setkáváme například s parézou lícního nervu. Při užití pokročilých metod niťového liftingu dokážeme takovýmto pacientům pomoci často nejen vizuálně, ale i funkčně.

V jakém věku se klienti začínají obracet na estetické dermatology kvůli omlazovacím zákrokům?

Na celkové beautifikace a refreshe obličeje přicházejí lidé obvykle kolem 45 až 50 let. Botulotoxin jako prevence rozvoje vrásek je čím dál tím oblíbenější ošetření u žen i mužů kolem 30 let.

O klinice

Made by Juraj Payer je moderní soukromé centrum plastické chirurgie a estetické dermatologie v Praze. Klinika nabízí špičkovou péči na světové úrovni, nejmodernější metody a vysoce profesionální přístup. Nachází se v budově Aviatica areálu Waltrovka na Praze 5 – Jinonicích.

Jak se estetická medicína v poslední době vyvíjí?

Jde dopředu mílovými kroky. Na naší klinice jsme například na podzim uvedli nový druh ošetření obličeje na bázi kmenových buněk získaných z buněk tukových, na což jsme jako jediní na českém i slovenském trhu absolvovali speciální školení v Londýně.

V čem metoda spočívá?

Jedná se o ambulantní zákrok, kdy získáváme základní materiál při liposukci. Extrahovaná tuková tkáň se zpracovává za pomoci speciálního zařízení, skládajícího se z mikrokomůrek a nanosítí, kdy se postupně izolují prekurzorové a kmenové buňky. Ty pak speciální metodou aplikujeme do ošetřovaných oblastí obličeje. Cílem je dodání objemu a omlazení vzhledu. Efekt je výrazně přirozenější a dlouhodobější než při použití jiných výplňových materiálů. 

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

klinika, rozhovory, zdravotní péče

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Zvýšení příspěvku na péči schválili poslanci. Někdo dostal hodně, jiný nic

12. 4. 2024 | Gabriel Pleska | 1 komentář

Zvýšení příspěvku na péči schválili poslanci. Někdo dostal hodně, jiný nic

Příspěvek na péči se o července zvýší. Schválili to dnes poslanci. Podle koaličního návrhu se ale příspěvek nezvýší všem. Poroste příspěvek pro lidi s druhým, třetím a čtvrtým stupněm... celý článek

Civilizační nemoci nepřinesla civilizace, ale náš způsob života

27. 3. 2024 | Lucie Weissová

Civilizační nemoci nepřinesla civilizace, ale náš způsob života

Založením rodinné kliniky Galen Clinic si Luboš Kmeť plní svou představu, jak by se mělo přistupovat k pacientům z odborného, ale hlavně lidského hlediska. Sází na prevenci, celostní... celý článek

Lepší bonusy od zdravotních pojišťoven? Na změnu zbývá pár dnů

20. 3. 2024 | Gabriel Pleska | 1 komentář

Lepší bonusy od zdravotních pojišťoven? Na změnu zbývá pár dnů

Do konce března můžete požádat o změnu zdravotní pojišťovny. Prošli jsme seznamy benefitů a bonusů. Podívejte se, na co zdravotní pojišťovny letos lákají klienty.

Příspěvek na péči stoupne. Jurečka představil podrobnosti

9. 2. 2024 | Gabriel Pleska

Příspěvek na péči stoupne. Jurečka představil podrobnosti

Příspěvek na péči se letos zvýší, oznámilo dnes ministerstvo práce a sociálních věcí. Po dvou měsících jednání se vládní koalice shodla na jeho podobě, která je však méně velkorysá... celý článek

VZP má nové příspěvky z fondu prevence. Tady je přehled

22. 1. 2024 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

VZP má nové příspěvky z fondu prevence. Tady je přehled

Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) pro rok 2024 navýšila částky vybraných příspěvků a do nabídky zařadila několik zcela nových příspěvků.

Partners Financial Services