ČSOB Factoring má nové vedení, šéf po 28 letech odchází

pk | rubrika: Aktuality | 8. 4. 2020

Vedení společnosti ČSOB Factoring přebírá Barbara Řimánková. Od 1. května 2020 vystřídá na pozici generálního ředitele Tomáše Morávka, který po 28 letech odchází z vedení společnosti.

Tomáš Morávek působil na pozici generálního ředitele ČSOB Factoring nepřetržitě od roku 1992. Mimo jiné byl i předsedou Asociace factoringových společností České republiky a místopředsedou České leasingové a finanční asociace.

Barbara Řimánková absolvovala obor zahraniční obchod na pražské Vysoké škole ekonomické. Pracovala ve vídeňské centrále společnosti OMV, následně v Citibank v Ostravě, kde se začala specializovat na korporátní bankovnictví. Od roku 2008 působila jako ředitelka ostravské pobočky ČSOB pro korporátní klientelu.

„Tržní podíl ČSOB Factoring přesahuje 20 procent. V roce 2018 přesáhla celková hodnota profinancovaných pohledávek částku 40 miliard korun,“ upřesňuje mluvčí skupiny ČSOB Patrik Madle.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+6
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

10. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne z výšky nebo se ocitnete u dopravní nehody. Po čase se u vás projeví posttraumatický syndrom. Jde... celý článek

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

10. 4. 2024 | Lucie Kocurová

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají jen děti, které se jinam nedostaly. Rodiče platí třeba za menší počet žáků ve třídě, za chutnější... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Kdy budou jarní prázdniny v roce 2025. Termíny podle okresů

2. 4. 2024 | Kateřina Jungvirtová

Kdy budou jarní prázdniny v roce 2025. Termíny podle okresů

Jarní prázdniny v roce 2025 proběhnou v období od 3. února do 16. března. Přinášíme přehled termínů pro jednotlivé okresy.

Partners Financial Services