Trend online vzdělávání: Co všechno nabízí portál VímVíc.cz?

Radim Zelený | rubrika: Když se řekne | 17. 8. 2016
V zahraničí online vzdělávací platformy zaujímají v rámci osobního rozvoje na internetu už tradiční místo. U nás zažívají boom. Co všechno se schovává právě pod projektem vzdělávací platformy VímVíc?
Trend online vzdělávání: Co všechno nabízí portál VímVíc.cz?

Možná jste zaznamenali zvyšující se popularitu online vzdělávacích platforem. Jednou z nich je portál VímVíc.cz, což je velmi dynamicky se rozvíjející projekt, který se zabývá HR, tedy představením zajímavých pracovních příležitostí, spoluprací s firmami a online vzdělávacími kurzy.

„VímVíc vám pomůže získat certifikát znalosti MS Excel, ale i novou práci.“

Online kurzy, školení a webináře

Platformy s takovým zaměřením jsou ve světě velmi populární, u nás jsou rychle rostoucí novinkou, která si získává stále víc fanoušků a uživatelů jak v Česku, tak na Slovensku. Samotná vzdělávací platforma VímVíc nabízí téměř 100 online kurzů, od sportovního zaměření, přes IT až po zdravou výživu, jógu pro začátečníky, paleo dietu a hubnutí. A kurzy stále přibývají.

Nově také VímVíc spustil affiliate program, do kterého je možné se zaregistrovat a poté sdílet nabídku kurzů u sebe na stránkách či na blogu. Z každého prodeje uskutečněného přes odkaz sdílející obdrží 25 procent z ceny.

Školení přesně na míru?

VímVíc nenabízí jen online kurzy, ale také „offline školení“. Díky tomu se mohou jedinci vzdělávat přímo v prostorách VímVíc a nově se připravuje i speciální školící místnost. V současnosti probíhá školení Excelu, výkladu horoskopů a připravuje se také školení olejomalby. VímVíc bude také poskytovat školení na míru pro firmy dle jejich potřeb.

Pracovní nabídky a video představení firem

Druhá část VímVíc se zaměřuje na HR vertikálu. Spolupracuje s konkrétními firmami, pro které na svých stránkách vytváří unikátní obsah, sdílí fotky a videa z jejich prostředí a hlavně – zveřejňuje jejich nabídky práce. Na rozdíl od konkurence dělá v rámci profilu také výkonnostní kampaně na hledání nových zaměstnanců.

Nová práce díky novým znalostem

Celá filozofie projektu tkví jednoduše v tom, že se můžete vzdělávat, v čem potřebujete online z pohodlí domova, a poté díky tomu můžete na stránkách VímVíc rovnou najít práci, pro kterou už díky absolvovanému kurzu máte lepší kvalifikaci.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+8
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

28. 3. 2024 | Hynek Just

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem týmové práce,“ tvrdí Kateřina Barbier, která se loni v létě stala generální ředitelkou HP pro... celý článek

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

26. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách? A musí si zaměstnavatel nechat kutila, který kvůli nepozornosti způsobí v práci výbuch?... celý článek

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Minimální a zaručená mzda: Pravidla se změní, schválila vláda

20. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Minimální a zaručená mzda: Pravidla se změní, schválila vláda

O růstu minimální mzdy má nově rozhodovat předem daný „vzoreček“ navázaný na vývoj průměrné mzdy. Zároveň klesne počet úrovní zaručeného platu.

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

19. 3. 2024 | Petr Kučera

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Jaké chyby v přiznání k dani z příjmů fyzických osob jsou nejčastější? Připravili jsme přehled podle zkušeností pracovníků finančních úřadů a ohlasů čtenářů.

Partners Financial Services