Ušetři.peníze.cz: Nechte si od nás poradit s hypotékou, pojistkou nebo zajištěním na stáří. Bezplatně a profesionálně!

redakce Peníze.CZ | rubrika: Co se děje | 7. 10. 2013 | 1 komentář
Hledáte profesionální bezplatné finanční poradenství na internetu? Chcete si nezávazně ověřit, zda je hypotéka, kterou vám nabídl váš osobní bankéř, opravdu tím nejlepším, co je na trhu k dostání? Rádi byste si spořili na stáří a nevíte, kde začít? Právě pro vás jsme spustili novou stránku Ušetři.peníze.cz. Vyzkoušejte nás! Zdarma a bezpečně.
Ušetři.peníze.cz: Nechte si od nás poradit s hypotékou, pojistkou nebo zajištěním na stáří. Bezplatně a profesionálně!

Máte pocit, že podobných projektů už na českém internetu funguje celá řada a že nepřinášíme nic nového? Pak vězte, že na rozdíl od konkurenčních projektů funguje na zcela jiném principu.

Jak to děláme?

V žádném případě nejsme pouze sběrnou kontaktů (leadů), které bychom následně bez rozmyslu přeprodávali každému, kdo bude ochotný zaplatit, jak to dělá třeba Chytrý Honza, a vy pak nestíháte odpovídat na jeden hovor z neznámého čísla s neuvěřitelnou nabídkou a žádostí o osobní setkání za druhým.

STÁT SE O VÁS NEPOSTARÁ. MY ANO…

Čím dříve začnete spořit na stáří, tím lépe se budete mít.

V Ušetři.peníze.cz dokážeme mnohem víc. Přesvědčte se sami.

U nás máte jistotu, že vás s návrhem řešení nebudeme kontaktovat, dokud nám k tomu nedáte výslovný souhlas. Za všech okolností navíc víte, že vaše potřeby a poptávky jdou pouze k jednomu příjemci. Je jím největší finančněporadenská firma na českém trhu a majitel společnosti provozující tento portál – Partners Financial Services. Pokud vás zajímavá ještě víc, pak vězte, že všechny končí na analytickém oddělení, které vede Monika Anderlová. Právě Monika pak dohlíží na to, aby pro vás v Partners nalezli to nejlepší možné řešení, odpovídající vašim potřebám. Nejspíš právě ona se vám pak ozve (mejlem nebo telefonem) s nezávazným návrhem řešení, ušitým na míru přesně podle toho, co chcete. Když se vám naše nabídka bude líbit – a my věříme, že ano – skvělé, pokud nabídku odmítnete, můžete si být jisti, že vás nikdo nebude ani lámat, ani přemlouvat, ani prodávat vaše údaje dál. Zkrátka budete moci klidně spát…

Zároveň nefungujeme ani jako tuctový srovnávač, který od vás sesbírá kontaktní údaje, aby vám zobrazil seznam nejlepších hypoték nebo pojistek na trhu. Ten – pokud si nějakou vyberete – prodá vaše kontaktní údaje dané firmě, pokud ne, prodá je všem těm, kteří mají zájem vám nabídnout alespoň něco. Na Ušetři.peníze.cz totiž nikdy nenabízíme konkrétní produkty, ale konkrétní řešení vašich potřeb, které vychází z toho, co jste nám o sobě pověděli. Proč?

BYDLETE S NÁMI!

Z každého půjčeného milionu vám můžeme ušetřit až 150 tisíc korun.

V Ušetři.peníze.cz dokážeme mnohem víc. Přesvědčte se sami.

Protože konkrétní hypotéka „Od“ a pojistka „Již“ mohou vypadat neuvěřitelně lákavě, jenže pravda je „Až“ někde za rohem. Navíc víme, že o výhodnosti produktů v drtivě většině případů nerozhoduje pouze úroková sazba, ale široké spektrum doplňků, slev a bonusů a především… správné nastavení každého produktu. K čemu vám je sebelepší úroková sazba, když na danou nabídku hypotéky nedosáhnete, protože jste živnostník a daná banka živnostníkům právě nefandí? Proto vám třeba u hypotéky nebo pojištění nabídneme v první fázi „pouze“ návrh optimálního řešení, které, pokud ho přijmete, následně doladíte s finančním odborníkem z Partners. U produktů, jako je cestovní pojištění nebo pojištění domácnosti či automobilu, je samozřejmě celý proces mnohem jednodušší a vše jde sjednat během jednoho telefonátu.

Co nabízíme?

V našem pravidelně aktualizovaném menu najdete finanční produkty více než padesáti nejvýznamnějších finančních institucí. Pokud vás zajímá, jaké to jsou, navštivte stránku Instituce, se kterými spolupracujeme. O jaké finanční produkty se jedná? Pořídit si u nás můžete všechno od povinného ručení a pojištění domácnosti až po úvěr na bydlení či plán, jak se efektivně zajistit na stáří.

Jak fungujeme?

Pokud vás zajímá, jak celý proces funguje podrobně, navštivte naši stránku http://usetri.penize.cz/jak-to-funguje nebo si nás vyzkoušejte naostro. Těšíme se na vaše přání a potřeby. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na adrese redakce@penize.cz.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-9
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Novinka na Peníze.cz: Zkontrolujte si svého finančního poradce, pojišťovnu nebo banku

5. 9. 2013 | redakce Peníze.CZ | 4 komentáře

Novinka na Peníze.cz: Zkontrolujte si svého finančního poradce, pojišťovnu nebo banku

Ozval se vám finanční poradce, který tvrdí, že vám poradí s investicemi, a nejste si jisti, zda má od České národní banky povolení provozovat investiční poradenství? Nyní si ho u nás... celý článek

Malé peníze: Kdo smí radit s investicemi

21. 6. 2013 | Jan Müller | 18 komentářů

Malé peníze: Kdo smí radit s investicemi

Náš čtenář by rád investoval do podílových fondů. Jak mu může poradit finanční poradce? Nijak! Na to musí být poradce investiční, certifikovaný centrální bankou. Rozdíl v jediném slůvku,... celý článek

Akční nabídky finančních produktů, srovnání investičních poplatků a další novinky na Peníze.cz

14. 6. 2013 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Akční nabídky finančních produktů, srovnání investičních poplatků a další novinky na Peníze.cz

Přinášíme vám stručné představení klíčových novinek na našem webu za poslední tři měsíce.

Mobilní aplikace Obchodní rejstřík v novém

4. 5. 2012 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Mobilní aplikace Obchodní rejstřík v novém

Před rokem spatřily světlo světa naše první mobilní aplikace: čtečky webů Peníze.cz a Finmag. Za pár měsíců poté jsme spustili úspěšnou aplikaci Obchodní rejstřík. A od té doby jsme... celý článek

Novinka na Peníze.cz: obchodní rejstřík – víte kdo, víte kde a s kým!

4. 5. 2011 | redakce Peníze.CZ | 8 komentářů

Novinka na Peníze.cz: obchodní rejstřík – víte kdo, víte kde a s kým!

Dočetli jste článek o nekalých praktikách firmy z vašeho města. Jak to, že jí to prochází? Snadno! Majitel má podíl v jiné firmě, jejíž spolumajitelé podnikají i v jiné společnosti... celý článek

Partners Financial Services