Budovatelská soutěž s Buřinkou

redakce Peníze.CZ | rubrika: Kvíz | 1. 7. 2019
Blíží se léto, čas odpočinku. A nejlepší odpočinek je aktivní, zvláště pak takový, kdy po vás zbude něco pěkného. Pro všecky budovatele – a hlavně budovatelky – je tu soutěž o pět praktických sad nářadí od Buřinky.
Budovatelská soutěž s Buřinkou

Buřinka, která uměla zázraky, byla jen jedna. Ta, kterou nosil pan Tau. Stavební spořitelna České spořitelny, která nosí přezdívku Buřinka, zázraky neumí a neslibuje. Ale pomáhá spolu s vámi lidem s budováním jejich snů. Jak jistě uznáte, to není málo.

A právě teď má něco malého budovatelského i pro vás. V malé znalostní soutěži, která se týká aktuální akce s Úvěrem od Buřinky, nabízí pět praktických sad nářadí. Ale pozor! Není nářadí jako nářadí – tahle sada o třiadvaceti kusech (mimo jiné baterka, štípačky, kombinačky, šroubovák s výměnnými bity, ...) je v provedení Lady. Tedy vyvedená v růžové barvě. Takže už nikdy doma nezazní: Miláčku, mohl bys na chviličku nechat tu Fifu a řekl bys mi, kam jsi mi položil šroubovák, místo abys ho vrátil na místo? Což je k nezaplacení.

Svítilna, štípačky, kombinačky, hodinářský šroubovák 2 ks, šroubovák s výměnnými bity, držák bitů 50 mm, adaptér na 1/4" ořechy, bity 25 mm (PH1, PH2, PH3; PZ1, PZ2; plochý 4, 6; inbus 4, 5, 6); ořechy 6, 8, 10, 13 mm, pinzeta.

Pokud tedy potřebujete základní vercajk v praktickém balení – pro Bořka stavitele nebo Boženu stavitelku, kteří se ve vás skrývají, pro strýčka Příhodu nebo tetu Náhodovou, domů, do auta nebo na chalupu – to už je na vás. Pokud tedy tahle sada bodne, postupujte podle instrukcí:

Níž najdete pět otázek, které se týkají Úvěru od Buřinky. Odpovězte jako profíci a po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepište do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz.

Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, jen vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do poledne 14. července 2019. Z došlých mejlů vylosujeme pět výherců.

Hodně štěstí.

Kolik rodinných vozů je letos ve hře s Úvěrem od Buřinky

Když si klient uzavře Úvěr od Buřinky ve výši 300 000 Kč a jeho úvěr nabyde účinnosti do 31. 7., kolikrát bude slosován a kolik má šancí na výhru?

Jakou sazbu nabízí Buřinka pro Úvěry od Buřinky na pořízení družstevního bydlení?

Lze si s Úvěrem od Buřinky pořídit také televizi?

Jakou maximální prémii může získat klient, který si uzavře stavební spoření do 25. 6. 2019

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Startují výhodné úvěry k programu Oprav dům po babičce. Mají bezkonkurenční úrok

29. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Startují výhodné úvěry k programu Oprav dům po babičce. Mají bezkonkurenční úrok

Dotační program Oprav dům po babičce doplní nabídka výhodných úvěrů od stavebních spořitelen a bank. Úrok bude poloviční proti tomu, co běžně nabízí trh – maximální RPSN bude 3,5 procenta... celý článek

Partners Financial Services